• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Бойлер Ariston Andris Lux ECO 15л, 1200 W, LED дисплей, Eco Evo функция, ел. защита IPX 5, под мивка

Арт. №: Ariston Andris Lux 15 U EU

289,33 лв.
373,17 лв.
Изчерпан!
ОПИСАНИЕ:

Andris Lux Eco е горд представител на колекцията компактни бойлери, произведени от Ariston Италия. Този бойлер е предназначен специално за монтаж в труднодостъпни, тесни и малки места, където свободното пространство е кът. Това, обаче, далеч не го прави неефективен или слаб. Напротив, Andris Lux Eco е с впечатляваща за размерите си мощност от 1200W и обем 15л. Това го превръща в един от най-мощните и функционални компактни бойлери на масовия пазар. 

 

Сред отличителните характеристики на Ariston Andris Lux са: 

 

 • Електронен термостат - Бойлер Ariston Andris Lux ECO е оборудван с електронен термостат, с който бързо и лесно избирате перфектната температура на водата. Веднъж постигнал желаната от вас температура, термостатът я поддържа през цялото време и без отклонения.

 

 • ECO EVO функция - Патент на Ariston, Еco Evo функцията следи как използвате бойлера всеки ден. Тя запаметява температурата и средното време на експлоатация и след това използва тези данни за две благородни цели - да оптимизира енергийния разход и редуцира месечните ви сметки.

 

 • Емайлирано титаниево покритие - Титаниевото покритие на бойлера се нанася на фабрични температури от 850 градуса по Целзий. Така уредът гарантира своята надеждност и дълговечност. 

 

 • Удобен и прецизен контрол на температурата - Външният термостат на Andris Lux прави регулацията на водната температура изключително лесна и бърза, независимо от разположението му. 

 

 • Ел. защита от висок клас - Ariston Andris е снабден с ел. защита от клас IPX5. 

 

 • LED индикатор 

 

 • Магнезиев анод

 

 • Меден нагревател

 

Качествата на Ariston Andris Lux са повече от достатъчно за да го направят перфектното решение за всеки дом. Компактните размери, лесният монтаж и интуитивният контрол на температурата предоставят неповторимо удобство при употреба. От друга страна, елегантната визия на бойлерът го превръща в красива и стилна част от вашият интериор.

Виж пълния текст

Материал: Емайлирано титаниево покритие

Тип монтаж: Монтаж под мивка

Височина (мм): 360мм

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Електронен термостат - Бойлер Ariston Andris Lux ECO е оборудван с електронен термостат, с който бързо и лесно избирате перфектната температура на водата. Веднъж постигнал желаната от вас температура, термостатът я поддържа през цялото време и без отклонения.

 2. ECO EVO функция - Патент на Ariston, Еco Evo функцията следи как използвате бойлера всеки ден. Тя запаметява температурата и средното време на експлоатация и след това използва тези данни за две благородни цели - да оптимизира енергийния разход и редуцира месечните ви сметки.

 3. LED дисплей - Не се притеснявайте от грешки при работата с бойлера. Ariston Andris Lux ECO e оборудван със светещ LED дисплей, който подсигурява комфортен и прецизен контрол по всяко време.

 4. Компактни размери за компактни пространства - Бойлерът Ariston Andris Lux ECO е проектиран и изработен с цел максимална ефективност дори в ограничени откъм свободно пространство места. Неговите компактни размери го правят идеален за монтаж и в най-тесните ниши.

 5. Бойлер, на който може да разчитате - Бойлерът Ariston Andris Lux ECO е защитен от специално емайлирано титаниево покритие. То е нанесено при температура от 850 градуса по Целзий за да гарантира изключителна устойчивост и дълговечност.

 6. Защита от водни пръски - Корпусът на бойлера Andris Lux ECO е изграден така, че да бъде напълно защитен от пръски. Накратко, няма нужда да сте на тръни дори когато бойлерът е инсталиран в близост до мивката.

 7. Елегантна и минималистична визия - Бойлерът Ariston Andris Lux ECO е изцяло произведен в Италия, което означава, че освен функционален, той е и естетически издържан уред. Изчистената продуктова визия го прави полезна, но и красива добавка за всеки дом.

 8. Лесна поддръжка - Не се притеснявайте, че монтаж на бойлера в по-труднодостъпни зони го прави труден за инспекция и поддръжка. Ariston Andris Lux ECO е със фабрично инсталиран външен фланец специално за бърза и лесна проверка.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Емайлирано титаниево покритие

Тип монтаж

Монтаж под мивка

Височина (мм)

360мм

Ширина (мм)

360мм

Дълбочина (мм)

342мм

Номинален обем (л)

15 л

Номинална мощност (kW)

1.2kW (1200W)

Номинално налгане (MPa)

8 bar

Управление

Електронно управление

Клас енергийна ефективност

Клас А

Покритие

Емайлирано титаниево покритие

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Сред решенията на Ariston за комфортна жилищна среда трябва да отделим специално внимание на климатиците, влагоабсорбаторите и бойлерите. Марката се ползва с повсеместно уважение на пазара заради своята безкомпромисност във функционалността, дизайна и издръжливостта - всяко едно от които е на преден план в отоплителните и климатичните продукти. С климатиците Ariston никога няма да ви е топло лятото, нито пък студено зимата. Най-хубавата част - за да постигнете тази идилия на целогодишен комфорт не е нужно дори да си мърдате пръста. Ariston климатиците са оборудвани с интелигентни функции като регулируема скорост на вентилатора, програмируеми таймери, Wi Fi модули, съхранение на енергия и още много. Тяхната цел е да осигурят уют и удобство, същевременно редуцирайки месечните енергийни разходи. Следващите герои в историята, влагоабсорбаторите Ariston са натоварени с мисията да поддържат най-оптималното ниво на влага у дома - и се справят отлично. Благодарение на ефективността си, те изцяло предотвратяват наличието на мухъл. Така предоставят това, което всички заслужаваме - идеално качество на въздуха в собственото си жилище. Опциите за персонализиране, компактният дизайн и интуитивното управление ги правят подходящи за всякакви помещения и среди. Бойлерите Ariston са проектирани да осигурят надеждно захранване с топла вода, съчетано с енергийно ефективен разход. Многообразието на бойлерите им откъм капацитет, функционалности и начин на монтаж гарантира за тяхната широка приложимост. С функции като дистанционно управление на температурата, защита против замръзване и бързо загряване, бойлерите Ariston са синоним на комфорт и топлина.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

На първо място при избора на бойлер е сигурността. Това е уред, който работи под високо налягане и изисква отговорно отношение при избора и употребата му. Бойлерът има нужда на защити от превишено налягане, прегряване, замръзване, корозия, натрупване на варовик, протичане, утечки на ток, отклонения в напрежението и други. Има различни видове бойлери - най - често срещани са електрическите, има също такива на природен газ или твърди горива. Ако инвестираш в икономичен модел, той вероятно ще се отплати още преди изтичането на гаранцията му. Това става като избереш бойлер с изолация, която позволява възможно най - малко топлинни загуби. Броят хора, които ползват уреда определя неговите размери и мощност. При едно тричленно семейство е необходим обем от 120 литра и електрически нагревател 3kW, например.

Виж още...
2

Монтаж

Бойлерът е уред с потенциална опасност за човешкия живот при неправилна инсталация. Затова е добре да се повика ВиК професионалист, който да извърши монтажа успешно. Ако имаш уменията и знанията и си абсолютно уверен, имай следните неща предвдид: Крепежните елементи са основополагащ момент в инсталацията на бойлер - трябва да се монтират с цел 100 процентова гаранция, че уредът няма да се стовари върху пода или човек Задължително спри токът и водата и следи връзването на всички елементи да е със сигурност правилно за да избегнеш злополуки и повреди Възвратният клапан е задължителен елемент - поставя се на тръбата за студена вода и никъде другаде, той може да спаси бойлерът от повреда и да повреди евентуалното му гръмване в тежки ситуации Свързването към електромрежата е последния момент, в който е силно желателно да повикаш професионалист - трябва да се внимава изключително много и да се прави от хора, които категорично знаят какво правят.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

С правилната употреба и грижа твоят бойлер може да ти бъде полезен около 15 години. Внимателно прочети всички инструкции за твоят специфичен продукт и ги следвай дословно. Не задавайте максималната стойност за загряване на нагревателя. Не е необходимо за нормалната експлоатация и ще учести периодите за поддръжка. Не източвайте водата от бойлера когато не е в употреба, тъй като така се образува корозия. Просто преди следващата употреба изцедете водата и изчакайте да се затопли нова. Бойлерът изисква редовен анализ, почистване на части и подмяна на евентуалните консумативи. Силно препоръчително е ако не си уверен в някои аспекти и предпочиташ да не разглабяш устройството сам задължително да повикаш професионалист за помощ.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Най-важното нещо, което трябва да запомниш - монтирането на бойлери и буферни съдове трябва да се извършва единствено от правоспособни лица и в съответствие с инструкциите от производителя. 

Същото важи за свързването с електрическата система. Не свързвайте уреда към електрическата система без водосъдържателя да е пълен с вода. 

Не докосвайте уреда с морки ръце или ако сте боси и сте стъпили на мокро място. 

Работата с бойлери и буферни съдове не е шега работа - винаги се консултирайте и използвайте услугите на квалифицирани специалисти.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки домакински пространства

+Осигуряване на битова гореща вода

+Целогодишно подпомагане на отоплителни инсталации

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: