• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Проточен бойлер Ariston Aures Pro 18 EU, компактни размери, 18 000W, многоточков, електронно управление, черен цвят

Арт. №: Ariston Aures Pro 18 EU

819,99 лв.
1025,19 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Aures е горд представител на колекцията проточни компактни бойлери, произведени от Ariston Италия. Този бойлер е oборудван с двойно-защитен електронен термостат, touch-screen интерфейс и челен достъп до вътешните си компонентите. Тези компоненти, в комбинация с металният преден корпус и иноксовият водосъдържател, правят Ariston Aures пример за високоефективен, надежден и безопасен бойлер и чудесна дългосрочна инвестиция в собственият ви комфорт и уют.

 

Въпреки компактните размери и ултратънкият дизайн на бойлера, Andris Aures е с мощност от 18 000W. Високата мощност и способността му да захранва няколко точки от жилищет ви го прави перфектен избор за цялостно снабдяване с топла вода. Това го превръща в един от най-мощните и функционални компактни бойлери на масовия пазар в сравнение с други уреди от същия тип.

 

Сред отличителните характеристики на Ariston Aures са: 

 

 • Проточен бойлер Ariston Aures е оборудван с електронен термостат, с който бързо и лесно избирате перфектната температура на водата. Веднъж постигнал желаната от вас температура, термостатът я поддържа през цялото време и без отклонения.

 

 • Този бойлер се управлява чрез интуитивен и комфортен touch-screen интерфейс, който прави работата с уреда истинско удоволствие.

 

 • Този бойлер Aures е пример за уред, който предлага удобство във всеки аспект, от монтаж до поддръжка. Бойлерът осигурява челен достъп до всички негови вътрешни компоненти, което улеснява диагностицирането и отстраняването на проблеми.

 

 • Компактни размери за компактни пространства - Бойлерът Ariston Aures е проектиран и изработен с цел максимална ефективност дори в ограничени откъм свободно пространство места. Неговите компактни размери го правят идеален за монтаж и в най-тесните ниши.

 

 • Ariston Aures са проточни бойлери, които могат да захранват няколко точки от дома ви едновременно.

 

 • Бойлерите Ariston Aures са изцяло произведени в Италия, което означава, че освен функционален, той е и естетически издържан уред. Метален капак в цвят антрацит, външни капачки от полирана пластмаса, ергономичен дизайн - всички тези елементи са съчетани в стилна и отличителна изработка.

 

Качествата на Ariston Aures са повече от достатъчно за да го направят перфектното решение за всеки дом. Компактните размери, лесният монтаж и интуитивният контрол на температурата предоставят неповторимо удобство при употреба. От друга страна, елегантната визия на бойлерът го превръща в красива и стилна част от вашият интериор.

Повече за техническите параметри и други характеристики на този бойлер Ariston може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Емайлирано титаниево покритие

Тип монтаж: Хоризонтален стенен монтаж

Височина (мм): 328мм

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Touch-screen интерфейс - Този бойлер се управлява чрез интуитивен и комфортен touch-screen интерфейс, който прави работата с уреда истинско удоволствие.

 2. Електронен термостат - Проточен бойлер Ariston Aures е оборудван с електронен термостат, с който бързо и лесно избирате перфектната температура на водата. Веднъж постигнал желаната от вас температура, термостатът я поддържа през цялото време и без отклонения.

 3. Изключително лесна поддръжка - Този бойлер Aures е пример за уред, който предлага удобство във всеки аспект, от монтаж до поддръжка. Бойлерът осигурява челен достъп до всички негови вътрешни компоненти, което улеснява диагностицирането и отстраняването на проблеми.

 4. Многоточково захранване - Ariston Aures са проточни бойлери, които могат да захранват няколко точки от дома ви едновременно.

 5. Двойно-защитен термостат - Термостатът на този проточен бойлер е с двойно термично изключване, което предотвратява изгаряне. Тази защитна система го прави освен функционален, надежден и безопасен уред.

 6. Елегантна и минималистична визия - Бойлерите Ariston Aures са изцяло произведени в Италия, което означава, че освен функционален, той е и естетически издържан уред. Метален капак в цвят антрацит, външни капачки от полирана пластмаса, ергономичен дизайн - всички тези елементи са съчетани в стилна и отличителна изработка.

 7. Емайлирано титаниево покритие - Титаниевото покритие на бойлера се нанася на фабрични температури от 850 градуса по Целзий. Така уредът гарантира своята надеждност и дълговечност.

 8. Голяма мощност за цялата къща - Този проточен бойлер Ariston Aures е с мощност от 18 000W (1.8kW), което го прави достатъчно ефективен за нуждите от топла вода на цялото ви жилище.

 9. Тънък дизайн - Този проточен бойлер е с дебелина от 11см, което прави цялостният му дизайн извънредно тънък в сравнение със стандартните уреди от този тип. Това прави бойлерът отличаващ се с фина и деликатна визия, която е чудесен комплимент за неговата функционалност.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Емайлирано титаниево покритие

Тип монтаж

Хоризонтален стенен монтаж

Височина (мм)

328мм

Ширина (мм)

586 мм

Дълбочина (мм)

114мм

Номинална мощност (kW)

18 kW (18000W)

Номинално налгане (MPa)

10 bar / 1 MPa

Водосъдържател

Иноксов водосъдържател

Управление

Електронно управление

Клас енергийна ефективност

Клас А

Покритие

Емайлирано покритие

Цвят

Антрацит

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Сред решенията на Ariston за комфортна жилищна среда трябва да отделим специално внимание на климатиците, влагоабсорбаторите и бойлерите. Марката се ползва с повсеместно уважение на пазара заради своята безкомпромисност във функционалността, дизайна и издръжливостта - всяко едно от които е на преден план в отоплителните и климатичните продукти. С климатиците Ariston никога няма да ви е топло лятото, нито пък студено зимата. Най-хубавата част - за да постигнете тази идилия на целогодишен комфорт не е нужно дори да си мърдате пръста. Ariston климатиците са оборудвани с интелигентни функции като регулируема скорост на вентилатора, програмируеми таймери, Wi Fi модули, съхранение на енергия и още много. Тяхната цел е да осигурят уют и удобство, същевременно редуцирайки месечните енергийни разходи. Следващите герои в историята, влагоабсорбаторите Ariston са натоварени с мисията да поддържат най-оптималното ниво на влага у дома - и се справят отлично. Благодарение на ефективността си, те изцяло предотвратяват наличието на мухъл. Така предоставят това, което всички заслужаваме - идеално качество на въздуха в собственото си жилище. Опциите за персонализиране, компактният дизайн и интуитивното управление ги правят подходящи за всякакви помещения и среди. Бойлерите Ariston са проектирани да осигурят надеждно захранване с топла вода, съчетано с енергийно ефективен разход. Многообразието на бойлерите им откъм капацитет, функционалности и начин на монтаж гарантира за тяхната широка приложимост. С функции като дистанционно управление на температурата, защита против замръзване и бързо загряване, бойлерите Ariston са синоним на комфорт и топлина.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

На първо място при избора на бойлер е сигурността. Това е уред, който работи под високо налягане и изисква отговорно отношение при избора и употребата му. Бойлерът има нужда на защити от превишено налягане, прегряване, замръзване, корозия, натрупване на варовик, протичане, утечки на ток, отклонения в напрежението и други. Има различни видове бойлери - най - често срещани са електрическите, има също такива на природен газ или твърди горива. Ако инвестираш в икономичен модел, той вероятно ще се отплати още преди изтичането на гаранцията му. Това става като избереш бойлер с изолация, която позволява възможно най - малко топлинни загуби. Броят хора, които ползват уреда определя неговите размери и мощност. При едно тричленно семейство е необходим обем от 120 литра и електрически нагревател 3kW, например.

Виж още...
2

Монтаж

Бойлерът е уред с потенциална опасност за човешкия живот при неправилна инсталация. Затова е добре да се повика ВиК професионалист, който да извърши монтажа успешно. Ако имаш уменията и знанията и си абсолютно уверен, имай следните неща предвдид: Крепежните елементи са основополагащ момент в инсталацията на бойлер - трябва да се монтират с цел 100 процентова гаранция, че уредът няма да се стовари върху пода или човек Задължително спри токът и водата и следи връзването на всички елементи да е със сигурност правилно за да избегнеш злополуки и повреди Възвратният клапан е задължителен елемент - поставя се на тръбата за студена вода и никъде другаде, той може да спаси бойлерът от повреда и да повреди евентуалното му гръмване в тежки ситуации Свързването към електромрежата е последния момент, в който е силно желателно да повикаш професионалист - трябва да се внимава изключително много и да се прави от хора, които категорично знаят какво правят.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

С правилната употреба и грижа твоят бойлер може да ти бъде полезен около 15 години. Внимателно прочети всички инструкции за твоят специфичен продукт и ги следвай дословно. Не задавайте максималната стойност за загряване на нагревателя. Не е необходимо за нормалната експлоатация и ще учести периодите за поддръжка. Не източвайте водата от бойлера когато не е в употреба, тъй като така се образува корозия. Просто преди следващата употреба изцедете водата и изчакайте да се затопли нова. Бойлерът изисква редовен анализ, почистване на части и подмяна на евентуалните консумативи. Силно препоръчително е ако не си уверен в някои аспекти и предпочиташ да не разглабяш устройството сам задължително да повикаш професионалист за помощ.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Най-важното нещо, което трябва да запомниш - монтирането на бойлери и буферни съдове трябва да се извършва единствено от правоспособни лица и в съответствие с инструкциите от производителя. 

Същото важи за свързването с електрическата система. Не свързвайте уреда към електрическата система без водосъдържателя да е пълен с вода. 

Не докосвайте уреда с морки ръце или ако сте боси и сте стъпили на мокро място. 

Работата с бойлери и буферни съдове не е шега работа - винаги се консултирайте и използвайте услугите на квалифицирани специалисти.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Жилища с проблемен достъп до топла вода

+Осигуряване на битова гореща вода

+Целогодишно подпомагане на отоплителни инсталации

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: