• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Проточен бойлер Ariston S4 SH, тънък дизайн, 1-точков монтаж, 4000W, IP25, 8 bar работно налягане

Арт. №: Ariston S4 SH

241,99 лв.
285,14 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Andris S4 SH е горд представител на колекцията проточни компактни бойлери, произведени от Ariston Италия. Този бойлер е предназначен специално за едноточков монтаж, като неговата защита от водни пръски клас IP25 го прави подходящ за инсталация в душ зони. Въпреки компактните размери и ултратънкият дизайн на бойлера, Andris S4 SH е с мощност от 4000W. Това го превръща в един от най-мощните и функционални компактни бойлери на масовия пазар в сравнение с други уреди от същия тип.

 

Сред отличителните характеристики на Ariston S4 SH са: 

 

 • Двойно-защитен термостат - Термостатът на този проточен бойлер е с двойно термично изключване, което предотвратява изгаряне. Тази защитна система го прави освен функционален, надежден и безопасен уред.

 

 • Защита от водни пръски - Ariston S4 SH е със защитен клас IP25, което го прави подходящ за монтаж в душ кабина.

 

 • Уред с висока енергийна ефективност - Патент на Ariston, Еco Evo функцията следи как използвате бойлера всеки ден. Тя запаметява температурата и средното време на експлоатация и след това използва тези данни за две благородни цели - да оптимизира енергийния разход и редуцира месечните ви сметки.

 

 • Компактни размери за компактни пространства - Бойлерът Ariston S4 SH е проектиран и изработен с цел максимална ефективност дори в ограничени откъм свободно пространство места. Неговите компактни размери го правят идеален за монтаж и в най-тесните ниши.

 

 • Тънък дизайн - Този проточен бойлер е с дебелина от 11см, което прави цялостният му дизайн извънредно тънък в сравнение със стандартните уреди от този тип. Това прави бойлерът отличаващ се с фина и деликатна визия, която е чудесен комплимент за неговата функционалност.

 

 • 4 различни възможности на мощността - Проточният бойлер разполага с 4 различни настройки на мощността: 0ff, Ниска (1°HE), Среден (2°HE), Висок (1+2°HE)

 

Качествата на Ariston S4 SH са повече от достатъчно за да го направят перфектното решение за всеки дом. Компактните размери, лесният монтаж и интуитивният контрол на температурата предоставят неповторимо удобство при употреба. От друга страна, елегантната визия на бойлерът го превръща в красива и стилна част от вашият интериор.

Повече за техническите параметри и други характеристики на този бойлер Ariston може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Емайлирано титаниево покритие

Тип монтаж: Едноточков монтаж

Височина (мм): 1170мм

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Двойно-защитен термостат - Термостатът на този проточен бойлер е с двойно термично изключване, което предотвратява изгаряне. Тази защитна система го прави освен функционален, надежден и безопасен уред.

 2. Защита от водни пръски - Ariston S4 SH е със защитен клас IP25, което го прави подходящ за монтаж в душ кабина.

 3. Уред с висока енергийна ефективност - Патент на Ariston, Еco Evo функцията следи как използвате бойлера всеки ден. Тя запаметява температурата и средното време на експлоатация и след това използва тези данни за две благородни цели - да оптимизира енергийния разход и редуцира месечните ви сметки.

 4. LED светодиоди - Светодиодите на бойлера са с вградено LED осветление, което ви помага за да се ориентирате кои нагревателни елементи са включени и работят в момента.

 5. Компактни размери за компактни пространства - Бойлерът Ariston S4 SH е проектиран и изработен с цел максимална ефективност дори в ограничени откъм свободно пространство места. Неговите компактни размери го правят идеален за монтаж и в най-тесните ниши.

 6. Тънък дизайн - Този проточен бойлер е с дебелина от 11см, което прави цялостният му дизайн извънредно тънък в сравнение със стандартните уреди от този тип. Това прави бойлерът отличаващ се с фина и деликатна визия, която е чудесен комплимент за неговата функционалност.

 7. Бойлер, на който може да разчитате - Бойлерът Ariston S4 SH е защитен от специално емайлирано титаниево покритие. То е нанесено при температура от 850 градуса по Целзий за да гарантира изключителна устойчивост и дълговечност.

 8. Елегантна и минималистична визия - Бойлерът Ariston S4 SH е изцяло произведен в Италия, което означава, че освен функционален, той е и естетически издържан уред. Изчистената продуктова визия го прави полезна, но и красива добавка за всеки дом.

 9. Лесна поддръжка - Не се притеснявайте, че монтаж на бойлера в по-труднодостъпни зони го прави труден за инспекция и поддръжка. Ariston S4 SH е със фабрично инсталиран външен фланец специално за бърза и лесна проверка.

 10. 4 различни възможности на мощността - Проточният бойлер разполага с 4 различни настройки на мощността: 0ff, Ниска (1°HE), Среден (2°HE), Висок (1+2°HE)

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Емайлирано титаниево покритие

Тип монтаж

Едноточков монтаж

Височина (мм)

1170мм

Ширина (мм)

290мм

Дълбочина (мм)

114мм

Номинална мощност (kW)

4 kW (4000W)

Номинално налгане (MPa)

8 bar / 0.8 MPa

Управление

Механично управление

Клас енергийна ефективност

Клас А

Покритие

Емайлирано титаниево покритие

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Сред решенията на Ariston за комфортна жилищна среда трябва да отделим специално внимание на климатиците, влагоабсорбаторите и бойлерите. Марката се ползва с повсеместно уважение на пазара заради своята безкомпромисност във функционалността, дизайна и издръжливостта - всяко едно от които е на преден план в отоплителните и климатичните продукти. С климатиците Ariston никога няма да ви е топло лятото, нито пък студено зимата. Най-хубавата част - за да постигнете тази идилия на целогодишен комфорт не е нужно дори да си мърдате пръста. Ariston климатиците са оборудвани с интелигентни функции като регулируема скорост на вентилатора, програмируеми таймери, Wi Fi модули, съхранение на енергия и още много. Тяхната цел е да осигурят уют и удобство, същевременно редуцирайки месечните енергийни разходи. Следващите герои в историята, влагоабсорбаторите Ariston са натоварени с мисията да поддържат най-оптималното ниво на влага у дома - и се справят отлично. Благодарение на ефективността си, те изцяло предотвратяват наличието на мухъл. Така предоставят това, което всички заслужаваме - идеално качество на въздуха в собственото си жилище. Опциите за персонализиране, компактният дизайн и интуитивното управление ги правят подходящи за всякакви помещения и среди. Бойлерите Ariston са проектирани да осигурят надеждно захранване с топла вода, съчетано с енергийно ефективен разход. Многообразието на бойлерите им откъм капацитет, функционалности и начин на монтаж гарантира за тяхната широка приложимост. С функции като дистанционно управление на температурата, защита против замръзване и бързо загряване, бойлерите Ariston са синоним на комфорт и топлина.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

На първо място при избора на бойлер е сигурността. Това е уред, който работи под високо налягане и изисква отговорно отношение при избора и употребата му. Бойлерът има нужда на защити от превишено налягане, прегряване, замръзване, корозия, натрупване на варовик, протичане, утечки на ток, отклонения в напрежението и други. Има различни видове бойлери - най - често срещани са електрическите, има също такива на природен газ или твърди горива. Ако инвестираш в икономичен модел, той вероятно ще се отплати още преди изтичането на гаранцията му. Това става като избереш бойлер с изолация, която позволява възможно най - малко топлинни загуби. Броят хора, които ползват уреда определя неговите размери и мощност. При едно тричленно семейство е необходим обем от 120 литра и електрически нагревател 3kW, например.

Виж още...
2

Монтаж

Бойлерът е уред с потенциална опасност за човешкия живот при неправилна инсталация. Затова е добре да се повика ВиК професионалист, който да извърши монтажа успешно. Ако имаш уменията и знанията и си абсолютно уверен, имай следните неща предвдид: Крепежните елементи са основополагащ момент в инсталацията на бойлер - трябва да се монтират с цел 100 процентова гаранция, че уредът няма да се стовари върху пода или човек Задължително спри токът и водата и следи връзването на всички елементи да е със сигурност правилно за да избегнеш злополуки и повреди Възвратният клапан е задължителен елемент - поставя се на тръбата за студена вода и никъде другаде, той може да спаси бойлерът от повреда и да повреди евентуалното му гръмване в тежки ситуации Свързването към електромрежата е последния момент, в който е силно желателно да повикаш професионалист - трябва да се внимава изключително много и да се прави от хора, които категорично знаят какво правят.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

С правилната употреба и грижа твоят бойлер може да ти бъде полезен около 15 години. Внимателно прочети всички инструкции за твоят специфичен продукт и ги следвай дословно. Не задавайте максималната стойност за загряване на нагревателя. Не е необходимо за нормалната експлоатация и ще учести периодите за поддръжка. Не източвайте водата от бойлера когато не е в употреба, тъй като така се образува корозия. Просто преди следващата употреба изцедете водата и изчакайте да се затопли нова. Бойлерът изисква редовен анализ, почистване на части и подмяна на евентуалните консумативи. Силно препоръчително е ако не си уверен в някои аспекти и предпочиташ да не разглабяш устройството сам задължително да повикаш професионалист за помощ.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Най-важното нещо, което трябва да запомниш - монтирането на бойлери и буферни съдове трябва да се извършва единствено от правоспособни лица и в съответствие с инструкциите от производителя. 

Същото важи за свързването с електрическата система. Не свързвайте уреда към електрическата система без водосъдържателя да е пълен с вода. 

Не докосвайте уреда с морки ръце или ако сте боси и сте стъпили на мокро място. 

Работата с бойлери и буферни съдове не е шега работа - винаги се консултирайте и използвайте услугите на квалифицирани специалисти.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Малки бани

+Осигуряване на битова гореща вода

+Целогодишно подпомагане на отоплителни инсталации

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: