• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Държач за аксесоар Grohe Essentials Cube, за чаша, сапунерка или дозатор за течен сапун, метален, вградено закрепване

Арт. №: 40508001

96,00 лв.
Изчерпан!
ОПИСАНИЕ:

Метален държач Grohe Essentials Cube, който е предназначен за чаша за аксесоари, сапунерки и диспенсъри за течен сапун от портфолиото на Grohe. Държачът се грижи за това Вашият аксесоар да бъде стабилизиран, надежден и стилен - своеобразно 3 в 1, което прави всяка баня по-функционална, по-практична и една идея по-красива. 

Виж пълния текст

Материал: Метал

Тип аксесоар : Държач за аксесоар

Размери (см): 10.7х2.8х7.2

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Материал: метал

  2. За чаша (40 372 001), за сапунерка (40 368 001) или дозатор за течен сапун (40 394 001)

  3. Вградено закрепване

  4. GROHE StarLight хромирано покритие

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Метал

Тип аксесоар

Държач за аксесоар

Размери (см)

10.7х2.8х7.2

Колекция

Grohe Essentials

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

“Немското си е немско” е термин, който е придобил неизменно позитивно значение не само по нашите ширини. Виновници за това са компании като GROHE, които в продължение на век налагат безкомпромисно качество на изработката и неповторимо отношение към естетиката. Няма смисъл да изреждаме всички отличия на марката, защото за това време можем да наредим плочките на средно голяма баня. Нека споменем, че GROHE е единствената немска компания, която списание Fortune включва в своята класация за “Компании, които променят света” за 2017. Думи-клишета за някои бизнеси като “иновация, качество и ергономичност” са мантри в GROHE. Компанията има пет производствени центъра, като всеки един от тях специализира в изработката на отделни компоненти от продуктовото портфолио. GROHE са в челните места по брой и изпитано качество на уникални, вътрешно-фирмени технологии, които не са прилагат никъде другаде. И ако този мини-ферман не е достатъчен за да се убедите в качествата на марката, просто посетете няколко от добрите магазини за баня и разпитайте за качествени брандове. GROHE ще присъства в по-голямата част от отговорите.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Като влезеш за душ в банята, търсиш свежест, не хаос. За да подчертаят естетиката й, аксесоарите изискват предвидлив подход. От поставки за четки за зъби до сапунерки, всеки детайл в банята е важен за нейната визия. Колкото по - изчистена и подредена като стил, толкова повече пространство и комфорт. Логично е поставките за тоалетна хартия и четка да са в непосредствена близост до самата тоалетна. Лостът или закачалката за хавлия също е хубаво да са на ръка разстояние от душа или ваната, за да намалиш разливането на вода по пода. Като цяло, разположи така нещата, че да не се налага да клякаш или пък да ползваш стълба, че да стигаш до аксесоарите си. Вземането на душ трябва да е почивка от спорта, а не повод за такъв.

Виж още...
2

Монтаж

Много си харесваш плочките в банята и не искаш да ги подлагаш на изпитанието на дрелка? Има подходящи лепила, които могат да закрепят положението. След като си избрал продукта, подсигури се, че аксесоарът и повърхността на която ще го лепиш са изцяло сухи и незамърсени. Хубаво приложи лепилото без да прекаляваш и здраво притискай към стената, докато не залепнат здраво двете плоскости. След това добре почисти всички остатъци около местата на залепване. Ако все пак решиш да използваш дрелката, подходи внимателно или повикай специалист ако не си уверен в себе си. Много внимавай ако работиш сам в такъв случай, все пак помещението е богато на влага и нещата могат лесно да се изплъзнат извън контрол.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За разлика от другите помещения в дома ти, банята може да натрупа най - много видове мръсотия. Влагата и постоянната смяна на температура водят до натрупване на мухъл, бактерии и други неприятни замърсители. Оралната хигиена е много важна част от ежедневието ти. Ще се учудиш, че водата за уста перфектно почиства както по предназначение на името си, така и поставката за четки за зъби. За тоалетната четка и поставка имаш много простичко решение. Накисни ги в кофа съотношение 2 чаши оцет или белина към 2 литра гореща вода за около час. С препарат за миене на съдове и стара гъба можеш да изтъркаш всичката мръсотия.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Не използвай абразивни материали при почистване - трябва да поддържаш своя аксесоар, не да издевателстваш над него.

Държачът е предназначен за конкретени аксесоари от портфолиото на Grohe - внимавай, ако решиш да избереш аксесоар различен тип, или на друг производител.

Предполагаме е излишно да говорим за това, но - не се облягай прекалено силно върху аксесоара, не упражнявай излишна физическа сила върху него. Това няма да го направи по-стабилен, а със сигурност ще направи портфейла ти по-лек.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани бани

+Хотели и къщи за гости

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: