• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Колона за баня Inter Ceramic Assana, 120х30х50см, PVC, меламиново покритие

592,80 лв.
Изчерпан!
ОПИСАНИЕ:

Колона за баня от серия Assana на Inter Ceramic. Колоната е изработена от първокласно PVC с 10 години продуктова гаранция. Тя е в състояние да фунцкионира безпроблемно във влажна среда, както и в такава, където е изложена на пряк контакт с вода, без риск от напукване или нарушаване на целостта на повърхността.

Колоната е достатъчно обемна за да Ви послужи за съхранение на всички санитарни принадлежности, и достатъчно компактна за да бъде подходяща за инсталация и в малки, и големи бани и санитарни помещения. 

Виж пълния текст

Материал: PVC

Височина (см): 120

Дължина (см): 30

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Прекрасна колона от колекция Assana на Inter Ceramic

 2. Размерите на колоната позволяват съхранението на всички необходими принадлежности за банята

 3. Колоната е произведена изцяло от PVC материал - това я прави водоустойчива и влагоустойчива

 4. Може да позиционирате колоната на места, където тя има пряк контакт с вода

 5. Пантите са със soft close механизъм

 6. Конзолен монтаж за стена - колоната е лесна за поддръжка и почистване от всички страни

 7. Mеламиновото покритие на колоната придава UV-резистентни свойства, които я предпазват от напукване и издуване при излагане на UV лъчи

 8. Гаранционен срок: 10 години за PVC материала

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

PVC

Височина (см)

120

Дължина (см)

30

Ширина (см)

50 см

Монтаж колона

Стенен

С осветление

Не

С огледало

Не

Брой рафтове

8

Soft-close механизъм

Да

Покритие

Меламиново покритие

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Ако някога сте влизали в София през Ботевградско шосе, няма как да не сте видели открояващият се бизнес комплекс на Inter Ceramic. Освен с един от най-характерните и забележителни шоуруми в България, компанията се отличава и с един от най-богатите продуктови каталози за баня и кухня. С асортимент от над 3000 различни изделия, Inter Ceramic може да предложи както индивидуални артикули за специфични нужди, така и цялостни решения за кухненски и санитарни системи. Разнообразието е ключов фактор, на който Inter Ceramic разчитат. Заради това, в тяхното портфолио може да намерите продукти с уникален дизайн, функционалност, визия и цветови комбинации. Те са приели постоянното развитие като неделима част от работата. Inter Ceramic са от малкото фирми, които обновяват продуктовата си гама ежегодно. Това, което обединява всички артикули на Inter Ceramic е, че са изработени и сертифицирани съгласно регламентите на Европейския Съюз за качествен контрол и употреба. Многообразието и възможността за избор са нищо сами по себе си, ако качеството отстъпва. Както при личните взаимоотношения, така и връзката между бизнес и клиент се основава, преди всичко, на доверие. Заради това, всеки един продукт на Inter Ceramic е гаранционно обслужван.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Шкафът в банята с мивка е мебел, без която банята ти не може. Тук важното е да знаеш размерите, другото е въпрос на вкус. Ако искаш самостоятелна мивка, тогава трябва да прецениш място и за другите мебели. При ограничено пространство, стенното съхранение е правилното решение. Остъклен, високо разположен шкаф е супер идея за съхранение на всички важни неща, а ако има лекарствени продукти - така са далеч от досега на децата. При повече пространство, самостоятелните шкафове са красив завършек на една стилна баня. Може да го разположиш абсолютно навсякъде, давайки свобода на твоето въображение. Обаче, при тотална липса на пространство, вградените в ъгъл мебели са перфектно решение, което създава истински уют. Ако искаш взетият избор да не ти държи влага, то материалите за шкафове и рафтове са алуминий и неръждаема стомана. В сравнение с това, по - евтин вариант е MDF, но трябва да го разположиш далеч от пряк контакт с вода и да го забърсваш непосредствено след намокряне.

Виж още...
2

Монтаж

Смяната и инсталацията всеки един мебел за баня си има своите тънкости. Но не е и непосилна работа, стига да прецениш всичко добре. Задължително първо изключи централно водата и електричеството. Изрежи силиконовото уплътнение около мивката, шкафа или колоната и последователно демонтирай елементите. Ако сметнеш, че новите мебели няма да заличат оставените следи, запълни дупките и пребоядисай при нужда. След като си сглобил шкафа, обърни го наопаки и монтирай крачетата. Голямо удобство е, ако те се регулират на височина. Добре измери всичко преди инсталация и очертай на стената разположението на частите. Веднъж монтирал мебелите няма да имаш много място за промени, освен ако не си склонен да демонтираш, да измерваш, да пробиваш нови отвори и да инсталираш наново. Не звучи приятно, защото не е. Поговорката "два пъти мери, веднъж режи" действа с пълна сила!

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Искаш да инвестираш в хубави мебели за баня? Държиш те да издържат теста на времето? Запомни, правени са да водоустойчиви, но това далеч не значи, че са непромокаеми. Без поддръжка и най - качествената мебел ще загуби добрия си вид. В банята се натрупва голямо количество влага по всяка повърхност. Също така постоянно се мени температурата. Градусите не можеш да ги забършеш, но е хубаво с повърхностите винаги да реагираш бързо и да минаваш с парцал незабавно след намокряне. Ако си подбрал дърво за банята, хубаво е често да нанасяш лак съобразено с инструкциите и с материала. Но независимо от решението ти, не използвай абразивни химикали и чети етикетите на продуктите за почистване, за да се радваш дълги години на избора си.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствай рафтовете редовно.

Пази шкафа от натоварвания, на които не може да издържи.Не е добра идея да го използваш за хранилище на всички ненужни предмети.

Въпреки, че е водоустойчив, шкафът изисква поддръжка и е препоръчително след всяко намокряне да го посдушаваш.

При почистване не използвай абразивни материали. Те ще навредят на покритието и ще нарушат естетическият вид на мебелта.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: