• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Колона за баня Макена Джулия, 48x70x19см, PVC, soft-close механизъм

241,67 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Колона за баня от колекция Джулия на Makena България - практично и стилно решение за организация на вашата баня! Колона Чеби е произведена от 100% PVC материал, което я прави напълно устойчива на влага и вода. Качествата на материала са комплиментирани от стилната и изчистена визия, която облагородява санитарното помещение не само функционално, но и естетически.

 

Колона за баня Джулия е с размери 48x70x19см - това я прави не само подходяща за съхранение на аксесоари и принадлежности, но и компактна и лесна за инсталация дори в по-ограничени откъм свободно място пространства. 


Дизайнът на колона Джулия е пример за това как функционалността може да бъде съчетата с качествена и естетически издържана визия дори при компактните мебели за баня. 


Продуктова гаранция - 36 месеца.

Виж пълния текст

Материал: PVC

Височина (см): 70

Дължина (см): 48

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Колона за баня от колекция Орбита на Makena е правилният избор за една по-комфортна, организирана и светла баня

  2. Влагоустойчивa и водоустойчивa - Колона за баня Makena Джулия е направена от първокачествена PVC пластмаса. Тя е напълно водоустойчива и влагоустойчива. Това автоматично елиминира нивото на влагата и контакта с вода като застрашаващи фактори - колоната е създадена за да се използва в такива условия

  3. Атрактивна визия за вашата баня - Колона Джулия е повече от място за съхранение на принадлежности. Тя представлява едно изчистено откъм визия допълнение към интериора на санитарното помещение. Огледалото изцяло прикрива рафтовете и аксесоарите, които държите вътре.

  4. Плавно затваряне - Така нареченият "soft-close" механизъм на пантите позволява лекото и бавно затваряне на вратите. Това е чудесен начин да се запази тяхната функционалност и визия в дългосрочен план.

  5. Лесен монтаж - Колона за баня Джулия е самостояща мебел. Това означава, че не е нужно да пробивате банята или да компрометирате по какъвто и да е начин целостта на помещението.

  6. Продуктова гаранция - 36 месеца

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

PVC

Височина (см)

70

Дължина (см)

48

Ширина (см)

19 см

Монтаж колона

Стенен

С осветление

Не

С огледало

Не

Soft-close механизъм

Да

Покритие

Гланц

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Макена е производител от “малката Виена” на България - Русе. Компанията е достоен представител на един от най-знаковите български градове. Нейната продукция се отличава както с качество на изработката и стабилност, така и неподправен стил и изисканост във визията и концепцията. Макена предлага изделия, които са предназначени за бани и санитарни помещения - шкафове, огледала и колони. Продуктите са изработени изцяло от първокачествено PVC, комбинирано с водоустойчиви и влагоустойчиви материали. Това прави техните мебели издръжливи и неподатливи на раздуване или огъване вследствие на контакт с водна струя или експлоатация в силно влажна среда.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Шкафът в банята с мивка е мебел, без която банята ти не може. Тук важното е да знаеш размерите, другото е въпрос на вкус. Ако искаш самостоятелна мивка, тогава трябва да прецениш място и за другите мебели. При ограничено пространство, стенното съхранение е правилното решение. Остъклен, високо разположен шкаф е супер идея за съхранение на всички важни неща, а ако има лекарствени продукти - така са далеч от досега на децата. При повече пространство, самостоятелните шкафове са красив завършек на една стилна баня. Може да го разположиш абсолютно навсякъде, давайки свобода на твоето въображение. Обаче, при тотална липса на пространство, вградените в ъгъл мебели са перфектно решение, което създава истински уют. Ако искаш взетият избор да не ти държи влага, то материалите за шкафове и рафтове са алуминий и неръждаема стомана. В сравнение с това, по - евтин вариант е MDF, но трябва да го разположиш далеч от пряк контакт с вода и да го забърсваш непосредствено след намокряне.

Виж още...
2

Монтаж

Смяната и инсталацията всеки един мебел за баня си има своите тънкости. Но не е и непосилна работа, стига да прецениш всичко добре. Задължително първо изключи централно водата и електричеството. Изрежи силиконовото уплътнение около мивката, шкафа или колоната и последователно демонтирай елементите. Ако сметнеш, че новите мебели няма да заличат оставените следи, запълни дупките и пребоядисай при нужда. След като си сглобил шкафа, обърни го наопаки и монтирай крачетата. Голямо удобство е, ако те се регулират на височина. Добре измери всичко преди инсталация и очертай на стената разположението на частите. Веднъж монтирал мебелите няма да имаш много място за промени, освен ако не си склонен да демонтираш, да измерваш, да пробиваш нови отвори и да инсталираш наново. Не звучи приятно, защото не е. Поговорката "два пъти мери, веднъж режи" действа с пълна сила!

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Искаш да инвестираш в хубави мебели за баня? Държиш те да издържат теста на времето? Запомни, правени са да водоустойчиви, но това далеч не значи, че са непромокаеми. Без поддръжка и най - качествената мебел ще загуби добрия си вид. В банята се натрупва голямо количество влага по всяка повърхност. Също така постоянно се мени температурата. Градусите не можеш да ги забършеш, но е хубаво с повърхностите винаги да реагираш бързо и да минаваш с парцал незабавно след намокряне. Ако си подбрал дърво за банята, хубаво е често да нанасяш лак съобразено с инструкциите и с материала. Но независимо от решението ти, не използвай абразивни химикали и чети етикетите на продуктите за почистване, за да се радваш дълги години на избора си.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствай рафтовете редовно.

Пази шкафа от натоварвания, на които не може да издържи.Не е добра идея да го използваш за хранилище на всички ненужни предмети.

Въпреки, че е водоустойчив, шкафът изисква поддръжка и е препоръчително след всяко намокряне да го посдушаваш.

При почистване не използвай абразивни материали. Те ще навредят на покритието и ще нарушат естетическият вид на мебелта.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: