• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Огледало за баня Kapitan 70x80см, с рамка от черен мат, неръждаема стомана 18/10 304

Арт. №: KPMR7080BLMT

103,80 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Огледало за баня Kapitan, в което да оглеждате красивите си лица всяка сутрин и вечер, преди и след работа. Огледалото е с рамка от неръждаема стомана 18/10 клас 304, което означава, че освен хубаво е и здраво. Разбира се, ако си решил да хвърляш камъни, резултатът няма да е добър. Въпреки това, можеш да си сигурен, че огледалото е водоустойчиво и влагоустойчиво.

Виж пълния текст

Материал: Неръждаема стомана, Стъкло

Височина (см): 80

Ширина (см): 70 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. С гланцирана рамка от инокс 18/10, 70х80см

 2. Рамката на огледалото е с цвят Черен мат

 3. Огледалото е с включени монтажни планки и дюбели

 4. Монтаж: Може да бъде монтирано хоризонтано или вертикално

 5. Подходящо за бани и санитарни помещения

 6. Санитарна хигиена - AISI 304 18/10 е клас неръждаема стомана, в който се добавя точно необходимото количество Cu (Мед) за придобиването на антибактериални качества

 7. Лесен монтаж - Аксесоарите на КАПИТАН са придружени с необходимите винтове и дюбели за стенен монтаж. Ако не искате да пробивате стената си, винаги може да използвате лентата за залепване, която е прикрепена към аксесоарите

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Неръждаема стомана, Стъкло

Височина (см)

80

Ширина (см)

70 см

С осветление

Не

Монтаж

Вертикален

С рамка

Да

С фасет

Не

Форма огледало

Правоъгълно

Покритие

Гланц

Цвят

Черен мат

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Това е безспорно един от най-стилните и открояващи се български брандове. Kapitan създават аксесоари за баня, като тяхното портфолио обхваща абсолютно всеки възможен вариант за обзавеждане. Черешката на тортата е това, че всеки един аксесоар е произведен от неръждаема стомана 18/10 марка 304 - класът стомана, който издържа теста на бурните вълни на времето (такава неръждаема стомана се използва и в обзавеждането на луксозни яхти). Kapitan предлагат няколко колекции, всяка от която се отличава със собствен визуален почерк. Техните аксесоари не само подобряват банята, а облагородяват цялото помещение. Не е смело да заявим, че те са от производителите, които не създават продукти, а изживявания.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Когато влезеш за душ в банята, търсиш свежест, не хаос. За да подчертаят естетиката й, аксесоарите изискват предвидлив подход. От поставки за четки за зъби до сапунерки и огледала, всеки детайл в банята е важен за нейната визия. Колкото по - изчистена и подредена като стил, толкова повече пространство и комфорт. Логично е поставките за тоалетна хартия и четка да са в непосредствена близост до самата тоалетна. Лостът или закачалката за хавлия също е хубаво да са на ръка разстояние от душа и ваната, за да намалиш разливането на вода по пода. Като цяло, разположи така нещата, че да не се налага да клякаш или пък да ползваш стълба, че да стигаш до аксесоарите си. Помисли за най-правилната и удобна позиция на огледалото добре преди да го монтираш. Вземането на душ трябва да е почивка от спорта, а не повод за такъв.

Виж още...
2

Монтаж

Много си харесваш плочките в банята и не искаш да ги подлагаш на изпитанието на дрелка? Има подходящи лепила, които могат да закрепят положението. След като си избрал продукта, подсигури се, че аксесоарът и повърхността на която ще го лепиш са изцяло сухи и незамърсени. Хубаво приложи лепилото без да прекаляваш и здраво притискай към стената, докато не залепнат здраво двете плоскости. След това добре почисти всички остатъци около местата на залепване. Ако все пак решиш да използваш дрелката, подходи внимателно или повикай специалист ако не си уверен в себе си. Много внимавай ако работиш сам в такъв случай, все пак помещението е богато на влага и нещата могат лесно да се изплъзнат извън контрол.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За разлика от другите помещения в дома ти, банята може да натрупа най - много видове мръсотия. Влагата и постоянната смяна на температура водят до натрупване на мухъл, бактерии и други неприятни замърсители. Хигиената е от изключително значение във всяко санитарно помещение - почиствай вниматело и редовно.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Ако си забравил да заредиш с почистващи препарати, най-спокойно можеш да се обърнеш към кухнята - разтвор с оцет и вода, съотношение 1:1, е един от най-разпространените методи за поддръжка на огледало

Памучената кърпа е най-доброто средство за почистване на огледала

Никога, ама никога, никога не почиствай огледалото с кръгови движения

Не забравяй да минеш огледалото отново, този път със суха кърпа, веднага след като си го измил

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: