• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Огледало за баня М-Мебел ММ, 55см, PVC 15мм, Стъкло 4мм, стъклена полици и масивни стъклоносачи

116,87 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Огледало за баня М-Мебел, в което да оглеждате красивите си лица всяка сутрин и вечер, преди и след работа. Огледалото е изработено от Високоплътностно PVC - 15 мм, което означава, че освен хубаво е и здраво. Разбира се, ако си решил да хвърляш камъни, резултатът няма да е добър. Въпреки това, можеш да си сигурен, че огледалото е водоустойчиво и влагоустойчиво.

Виж пълния текст

Материал: PVC, Стъкло

Височина (см): 65

Ширина (см): 55 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Високоплътностно PVC - 15 мм

 2. Акрилно лаково покритие

 3. Огледало 4 мм “Сен Гобен” Франция

 4. Цвят - бял

 5. Опаковка - аеро фолио

 6. Стъклена полица 5мм

 7. Масивни стъклоносачи

 8. Продуктова гаранция - 60 месеца

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

PVC, Стъкло

Височина (см)

65

Ширина (см)

55 см

С осветление

Не

Монтаж

Вертикален

С рамка

Да

С фасет

Не

Форма огледало

Правоъгълно

Покритие

Лаково покритие

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Мебел М е от малкото производители, които могат да използват термина “Качествен продукт” като слоган и да не звучи кухо. Един от най-реномираните експорти на Плевен, наред с Тереза Маринова, Светлин Русев и Леонид Йовчев, Мебел М специализират в изработката на мебели за баня от PVC материал. Да, мебелни къщи вече има под път и над път, но също така има и причина Мебел М да са еталон за надеждност и именно те да са официален партньор на Ideal Standard в България. Цялостната вътрешно-фирмена политика на Мебел М е подчинена на едно - да създава мебели, които да издържат на най-важният тест, този на времето. Няма нищо по-кофти от това да монтираш чисто нова мебелировка, която да заприлича на отломка от корабокрушение за година и половина. За целта, всеки продукт на Мебел М е от PVC основа, която е с акрилно покритие. PVC материалът е с дебелина от 15мм и прави мебелите здрави, надеждни, и най-важното - напълно устойчиви на влага и вода. Акрилното покритие, от друга страна, им придава завършена и стилна визия. Вложените огледала са европейски импорт, с дебелина от минимум 4мм. Обковът и пантите са изцяло от неръждаема стомана за да се предотврати ръждясване и избелване на материала.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Когато влезеш за душ в банята, търсиш свежест, не хаос. За да подчертаят естетиката й, аксесоарите изискват предвидлив подход. От поставки за четки за зъби до сапунерки и огледала, всеки детайл в банята е важен за нейната визия. Колкото по - изчистена и подредена като стил, толкова повече пространство и комфорт. Логично е поставките за тоалетна хартия и четка да са в непосредствена близост до самата тоалетна. Лостът или закачалката за хавлия също е хубаво да са на ръка разстояние от душа и ваната, за да намалиш разливането на вода по пода. Като цяло, разположи така нещата, че да не се налага да клякаш или пък да ползваш стълба, че да стигаш до аксесоарите си. Помисли за най-правилната и удобна позиция на огледалото добре преди да го монтираш. Вземането на душ трябва да е почивка от спорта, а не повод за такъв.

Виж още...
2

Монтаж

Много си харесваш плочките в банята и не искаш да ги подлагаш на изпитанието на дрелка? Има подходящи лепила, които могат да закрепят положението. След като си избрал продукта, подсигури се, че аксесоарът и повърхността на която ще го лепиш са изцяло сухи и незамърсени. Хубаво приложи лепилото без да прекаляваш и здраво притискай към стената, докато не залепнат здраво двете плоскости. След това добре почисти всички остатъци около местата на залепване. Ако все пак решиш да използваш дрелката, подходи внимателно или повикай специалист ако не си уверен в себе си. Много внимавай ако работиш сам в такъв случай, все пак помещението е богато на влага и нещата могат лесно да се изплъзнат извън контрол.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За разлика от другите помещения в дома ти, банята може да натрупа най - много видове мръсотия. Влагата и постоянната смяна на температура водят до натрупване на мухъл, бактерии и други неприятни замърсители. Хигиената е от изключително значение във всяко санитарно помещение - почиствай вниматело и редовно.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Ако си забравил да заредиш с почистващи препарати, най-спокойно можеш да се обърнеш към кухнята - разтвор с оцет и вода, съотношение 1:1, е един от най-разпространените методи за поддръжка на огледало

Памучената кърпа е най-доброто средство за почистване на огледала

Никога, ама никога, никога не почиствай огледалото с кръгови движения

Не забравяй да минеш огледалото отново, този път със суха кърпа, веднага след като си го измил

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: