• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

LED аплик за баня Viva Lux WALLY, 6W, 540lm, 4000K

Арт. №: VIV004014

32,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

LED аплиците за баня от серия Wally на VivaLux България са предназначени за монтаж в санитарни помещения на бизнес и офис сгради, благодарение на чувството за формалност и класа, което внасят. Те осигуряват необходимата неутрална светлина без да натоварват зрението по никакъв начин. Поддръжката им е в пъти по-лесна от станартните луминисцентни тела, а външният вид - в пъти по-стилен. 

Виж пълния текст

Материал: Стъкло, Щампована стомана

Мощност (W): 6W

Яркост (lm): 540lm

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Дизайнерски LED аплик за баня от серия Aldo на VivaLux България

 2. Осветителното тяло е влагоустойчиво и напълно подходяща за монтаж в бани и санитарни помещения от всякакъв тип

 3. То е елегантно решение, като най-често се използва за осветление над огледалото в банята

 4. Тялото е леко, с компактни размери и може да се инсталира както в хоризонтално, така и във вертикално положение.

 5. Мощност(W): 6W

 6. Светлинен поток (lm): 540lm

 7. Цветна температура (K): 4000K (неутрална светлина)

 8. Напрежение (V): 230V

 9. Форма: линейна форма

 10. Живот на осветителя (h): 30000h

 11. Размери (mm): 400x130x60mm

 12. Подходящ за монтаж върху запалими повърхности

 13. Не се димира

 14. В съответствие с европейските стандарти СЕ

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Стъкло, Щампована стомана

Мощност (W)

6W

Яркост (lm)

540lm

Цветна температура (°K)

4000°K

Степен на защита (IP)

IP 44

Захранване (V)

230

Покритие

Стъкло

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

VivaLux е запазена марка на компания VIVA, която започва своят път през 1997 година в градът на стоте войводи, Сливен. Целта на фирмата е да внесе светлина в живота ни по най-баналният, но и безспорно най-ефективен начин - чрез осветителни тела. VIVA са от този рядък сорт български производители, които са наясно с духа на времето, в което живеем. Те осъзнават, че сега, повече от всякога, трябва да сме внимателни с енергията, която изразходваме ежедневно. Всеки продукт с марата VivaLux е енергоспестяващ, безопасен за употреба и в съответствие с актуалните изисквания за екодизайн. Това включва - CE маркировка за качествен контрол на Европейското законодателство; съответствие с международните изисквания ROHS за ограничение на опасните вещества в електрическите уреди; употреба на амалгама вместо живак в осветителните тела; дълъг живот на продуктите; изцяло рециклируеми опаковки. VIVA е в крак не само с технологичните и екологични тенденции, но и с развитието на визията на интериорното и екстериорното осветление в Европа. Техните продукти залагат на изчистен и минималистичен външен вид. Той е подчинен на идеята за осветителните тела като стилен и деликатен акцент в интериора вместо централен елемент. Заради това, в техният каталог може да намерите осветителни тела, които да пасват както на противобомбен бункер до Чепеларе, така и на крайморска резиденция в Созопол.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Като влизаш в банята имаш чувството, че си в пещера? В един момент ти светва лампичка, че е време за промяна в осветлението. Спретнатият ти външен вид е значителна част от комфорта на ежедневието ти. За да грееш от щастие, светлината в банята трябва да подчертава добре лицето ти. Така можеш да изваяш стила си в уютна и приятна обстановка. За целта ти трябват минимално количество хвърлени сенки. Това става посредством две странично разположени светлини на огледалото, на около 90 - 100см една от друга. За да е максимално добре осветено лицето, те трябва да са на нивото на очите ти - тоест, около 160-180см от земята, в зависимост от средната височина на семейството ти. За светлина в цялото помещение имаш много варианти. На пазара се предлагат най - различни дизайни, които да комплиментират твоят вкус и характер. Първо избери стила, след което прецени ще пасне ли на твоя дом. Топлата светлина е за предпочитане в банята. Така подчертаваш спокойствието, което помещението излъчва и обгрижваш наравно тялото с душата.

Виж още...
2

Монтаж

При инсталация на осветление, за да не светнеш като крушка, най - важното нещо в банята е безопасността. Преди да правиш каквото и да било се увери, че купуваш безопасен продукт и преди монтаж гасиш абсолютно всеки източник на ток в помещението. Особено ако решиш да инсталираш LED ленти в душа, съобрази два стандарта. Това са IP68 - шеста степен защита от прах и осма степен защита от проникване на вода; както и 12 VDC - работата с нисък волтаж е задължителна в среда с влага, за да се избегнат инциденти. Монтажът на LED ленти е много модерен и лесен - подходящ за места, където трябва фонова светлина без да се извършва прецизна дейност на нея. Режеш лентата на подходящата дължина и я слагаш в канала с вдлъбнатина, който си подбрал. Преценяваш как да монтираш и къде - можеш да използваш силикон за екстра уплътнение. Другото модерно решение - LED лампите - е перфектно количество светлина за по - фините задачи в банята. Отново съобрази всички нужни мерки за безопасност. Монтажът е стандартен, не бързай за никъде, за да не останеш на тъмно.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Банята е като синоним на чистотата, светлината също. За да сияе всичко, отделяй време да се грижиш за поддръжката на осветлението си. Мръсотията не просто загрозява гледката. Когато тя попадне върху LED светлините, намалява функционалността им и те вместо да блестят, започват да мъждукат. Освен това, мръсното осветление е опасно и за здравето. То може да скрие важен детайл, в който да се спънеш и нараниш ти, семейството ти или някой гост и. Ефикасността също се намалява с увеличаване на замърсените светлини. Ако са добре почистени, така ще можеш да пускаш по - малко на брой и пак да свършиш нужната задача. Мръсотията може да намали и живота на твоите LED светлини. Ако тя се натрупа в големи количества, лесно прониква в компонентите и нарушава механично функционалността им. Преди да чистиш се увери, че си загасил всички светлини. Най - добре - като цяло да е изключен тока към банята. Разглоби на колкото можеш компоненти осветлението и старателно почисти всички части с влажна кърпа. Там, където тече ток можеш да обереш прахта със сух парцал. Поддръжката не изисква много усилия, но ще гарантира сигурността и комфорта у банята ти и дома.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Отделяй време на почистването на осветителните тела във всяко едно помещение. Не позволявай натрупването на прах по повърхността им да ги накара да заприличат на намерени по време на археологически разкопки.  

Ако прекалено много прах попадне под повърхността на телата, рискът от възпрепятстване на функционалността се увеличава. Същото важи за каквито и да е натрупвания на мръсотия.

Освен, че пречи на работата на уредите, замърсяването е и просто... просто е грозно. Кому е нужно?

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: