• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Линеен сифон AKVO PDY-80, корпус от неръждаема стомана, контейнер за почистване, битумна изолация

Арт. №: PDY-80

438,90 лв.
Изчерпан!
ОПИСАНИЕ:

Линеен сифон AKVO, снабден със всичко необходимо за да направи Вашата баня по-красива, по-ефективна и по-удобна. Сифонът е с корпус от неръждаема стомана, което включва и изолационната периферия. Той предоставя и контейнер за събиране на остатъчни и замърсващия частици, който се разглабя лесно. Линейният сифон AKVO разполага и с вграден затвор срещу миризми.

Виж пълния текст

Тип сифон: Линеен сифон от неръждаема стомана

Материал: Корпус от неръждаема стомана

Ширина (см): 80 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Линеен сифон с корпус от неръждаема стомана

 2. Изолационна пола от неръждаема стомана.

 3. Контейнер за лесно почистване на косми и боклуци

 4. Воден затвор за защита от миризми

 5. Допълнителна изолация с битумна мембрана около сифона

 6. Страничен изход Ф50

 7. Височина на сифона: 79 мм

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Линеен сифон от неръждаема стомана

Материал

Корпус от неръждаема стомана

Ширина (см)

80 см

Монтажна височина (мм)

79

Диаметър изход (мм)

50

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

AKVO е търговска марка на турската компания HKSC. В превод от международният език есперанто, AKVO означава “вода.” Не особено оригинално, но безспорно добре звучащо име. Повярвайте ни, то не е избрано просто заради благозвучието си - компанията специализира в производство на дренажни системи за отвеждане на вода в интериорна и екстериорна среда. Брандът е международно признат и отдавна е надскочил границите на южните ни съседи. Марката е популярна е България най-вече със своите сифони за баня. Ако някога сте попадали в магазини за баня или строителни хипермаркети, то почти със сигурност сте виждали техни продукти.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Омръзнала ти е гледката на класическия сифон? Дошло ти е до гуша от наводнения под душа? Линейният сифон е модерно и естетическо решение. Най - хубаво е когато банята плакне очите в буквален и преносен смисъл. Линейните сифони не са пречка в краката ти и са прекрасно естетическо допълнение. Най - често се разполагат до стената във формата на правоъгълна линия. Те се нуждаят от само един или два наклона за отводняване, за разлика от централно разположените сифони. Това позволява по - лесен дизайн за изпълнение. Oсвен това са смятани за по - функционални от класическите, тъй като формата и системата им на отводняване са по - ефикасни.

Виж още...
2

Монтаж

Не по - лесен за монтаж е линейният сифон от класическия. Ако имаш опит и разбираш от такъв тип инсталации, действай със собствено темпо. Нито банята, нито сифонът ще избягат - най - много да се наводнят ако бързаш пред времето. Това е от най - сложните манипулации в дома и трябва да си наистина убеден, че планът ти няма пролука, през която да прокапе. Трудността на инсталация може да прелее над нервите ти. Ако не си уверен е най - добре да повикаш професионалист. Отделените време и финанси да откриеш подходящия си заслужават. Така гарантираш дълги години радост от гледката и ефикасността на банята си.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Често се грижи за линейния сифон за да ти върви по вода в банята. Не е нужно да си въоръжен с нищо повече от твърда четка. Отдели капака от долната част и го сложи настрана внимателно така, че да не одраскаш някоя повърхност. С гумени ръкавици можеш да обереш натрупаната коса и слоевете останки от сапун, шампоан или душ гел. Избери подходяща твърда четка, за да не надраска метала или плочките. С нейна помощ и сапунена вода можеш да изтъркаш всички остатъци от мръсотия по двете части на сифона. Ако решиш да използваш препарат, внимателно подбери щадящ такъв за да не повредиш повърхностите.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Преглеждай редовно за задръствания в сифона - не се оставяй на мързела да те победи, защото отпушването впоследствие е далеч от лесно

Почиствай решетката на сифона веднъж месечно

Ако все пак сифона ти се запуши (случва се на всички), можеш да се обърнеш към вечното комбо между оцет и сода за да решиш проблема. Ако това не свърши работа, тогава не се колебай повече, а се обърни към професионалисти

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Тераси

+Балкони

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: