• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Линеен сифон AKVO PLD-60-D, 60см, пластмасов корпус, решетка от неръждаема стомана

Арт. №: PLD-60-D

146,16 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Линеен сифон 60 см от AKVO. Корпусът е от висококачествен полипропилен, а решетката - неръждаема стомана. Сифонът представлява стилно и функционално решение за тези, които търсят новаторството в санитарното обзавеждане и ценят еднакво естетиката и ефективността.

Виж пълния текст

Тип сифон: Пластмасов линеен сифон

Материал: Хромиран месинг

Ширина (см): 60 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Линеен сифон за баня от AKVO

 2. Дължина: 60см

 3. Материал на корпуса - висококачествен полипропилен

 4. Материал на решетката - неръждаема стомана

 5. Комбиниран изход за изходящата вода - може да се използва или долният, или страничният

 6. Диаметър на изходната тръба (странична) - 40мм

 7. Диаметър на изходната тръба (долна) - 50мм

 8. Преходникът за изходните тръби е включен към сифона

 9. Воден затвор за защита от миризми

 10. Монтажна височина на сифона - 67мм

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Пластмасов линеен сифон

Материал

Хромиран месинг

Ширина (см)

60 см

Монтажна височина (мм)

67мм

Диаметър изход (мм)

Страничен изход - 40мм, Долен изход - 50мм

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

AKVO е търговска марка на турската компания HKSC. В превод от международният език есперанто, AKVO означава “вода.” Не особено оригинално, но безспорно добре звучащо име. Повярвайте ни, то не е избрано просто заради благозвучието си - компанията специализира в производство на дренажни системи за отвеждане на вода в интериорна и екстериорна среда. Брандът е международно признат и отдавна е надскочил границите на южните ни съседи. Марката е популярна е България най-вече със своите сифони за баня. Ако някога сте попадали в магазини за баня или строителни хипермаркети, то почти със сигурност сте виждали техни продукти.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Омръзнала ти е гледката на класическия сифон? Дошло ти е до гуша от наводнения под душа? Линейният сифон е модерно и естетическо решение. Най - хубаво е когато банята плакне очите в буквален и преносен смисъл. Линейните сифони не са пречка в краката ти и са прекрасно естетическо допълнение. Най - често се разполагат до стената във формата на правоъгълна линия. Те се нуждаят от само един или два наклона за отводняване, за разлика от централно разположените сифони. Това позволява по - лесен дизайн за изпълнение. Oсвен това са смятани за по - функционални от класическите, тъй като формата и системата им на отводняване са по - ефикасни.

Виж още...
2

Монтаж

Не по - лесен за монтаж е линейният сифон от класическия. Ако имаш опит и разбираш от такъв тип инсталации, действай със собствено темпо. Нито банята, нито сифонът ще избягат - най - много да се наводнят ако бързаш пред времето. Това е от най - сложните манипулации в дома и трябва да си наистина убеден, че планът ти няма пролука, през която да прокапе. Трудността на инсталация може да прелее над нервите ти. Ако не си уверен е най - добре да повикаш професионалист. Отделените време и финанси да откриеш подходящия си заслужават. Така гарантираш дълги години радост от гледката и ефикасността на банята си.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Често се грижи за линейния сифон за да ти върви по вода в банята. Не е нужно да си въоръжен с нищо повече от твърда четка. Отдели капака от долната част и го сложи настрана внимателно така, че да не одраскаш някоя повърхност. С гумени ръкавици можеш да обереш натрупаната коса и слоевете останки от сапун, шампоан или душ гел. Избери подходяща твърда четка, за да не надраска метала или плочките. С нейна помощ и сапунена вода можеш да изтъркаш всички остатъци от мръсотия по двете части на сифона. Ако решиш да използваш препарат, внимателно подбери щадящ такъв за да не повредиш повърхностите.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Поддръжката на линейни сифони не е особено трудоемко занимание. Почиствай го редовно (препоръчително е след всяко къпане, но знаем, че не винаги това е възможно), следи за попадането на твърди частици вътре и бъди внимателен с него. 

Ако все пак се наложи сифона да бъде демонтиран, то тогава ти препоръчваме от все сърце (и акъл) да се обърнеш към квалифициран специалист, който има опит с дейността. Правилният демонтаж има някои специфики, за които е хубаво да се внимава. 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: