• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Линеен сифон Alcaplast APZ9, 650мм, с клапа срещу миризми, с хидроизолационна лента

Арт. №: APZ9-650M

185,30 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Линеен сифон Alcaplast APZ9, 650мм, с патентованият "уловител на мирзими" - решава едновременно проблемите с отводняването на банята и с нейната поддръжка в чисто и комфортно състояние. Линейният сифон се монтира бързо и лесно, регулируемата височина го прави приспособим към различни подови повърхности, а стилната визия облагородява цялото помещение. 

 

 • Линеен сифон Alcaplast APZ9 е устойчив на химикали, замърсяване и замръзване благодарение на заздравената пластмаса, от която е изработен. 
 • Анкерите на сифона се регулират от 0 до 35мм, което позволява удобна инсталация. 
 • Сифонът осигурява сигурна и бърза връзка с хидроизолационната система на помещението. 
 • Сифонът се почиства механично до тръбата за отпадни води включително
Виж пълния текст

Тип сифон: Пластмасов линеен сифон

Материал: Пластмаса

Ширина (см): 65 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Продукт за хоби употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Ефективен и универсален - Линеен сифон Alcaplast APZ9 е предназначен за вътрешна употреба в бани и санитарни помещения. Той е идеален за отводняване на нивото на пода, монтаж близо до стена, и помещения за достъп на инвалидни колички.

 2. Защитава банята от миризми - Линейният сифон Alcaplast APZ9 разполага с патентован "уловител на миризми." Той е снабден със специален клапан. В съчетание с водния затвор, той осигурява перфектна защита против вредни и неприятни миризми.

 3. Издръжливост на натоварване - Сифонът е с клас на натоварване К3 - устойчив на 300кг тежест.

 4. Устойчив на замръзване и химикали - Заздравената пластмаса на сифона го прави сигурен и надежден уред за всички сезони.

 5. Улеснен монтаж - Линейният сифон прави живота на инсталатора по-лесен. Неговата височина е регулируема, което позволява бърза и прецизна настройка на идеалното за помещението ниво.

 6. Качествена хидроизолация - Линейният сифон е снабден с устойчива самозалепваща лента за ефективна хидроизолация.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Пластмасов линеен сифон

Материал

Пластмаса

Ширина (см)

65 см

Монтажна височина (мм)

62

Воден дебит (л/ч)

1680 (28л. на минута)

Диаметър изход (мм)

40

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Alcaplast е чешки производител на сифони и санитарни системи, който към 2021 година присъства в над 70 държави. Компанията е носител на наградата Red Dot за 2014 година, което е нещо като Златните Глобуси, но за индустриален дизайн. Списъка с отличия на Alcaplast включва и iF World Design Award за 2018 година, което вече можем да сравним с Оскарите. Alcaplast не е конгломерат от фирми, нито пък е дъщерен бранд на глобален бизнес мастодонт. Компанията стартира през 1998 година като малка семейна работилница за сифони. Съпрузите Радка Прокопова и Франитшек Фабичович работят като луди дълги години за да могат да я издигнат до позициите, на които се намира днес. Alcaplast е символ на надеждността и здравината, преди всичко останало. Стабилната изработка е приоритет номер едно. Производствените предприятия на Alcaplast са пословични с качественият контрол преди пускането на продукти в търговската мрежа. Това прави продуктите им добър избор за всички хора, които по една или друга причина не са фенове на това да се занимават със затлачвания и наводнения в техните жилища.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Омръзнала ти е гледката на класическия сифон? Дошло ти е до гуша от наводнения под душа? Линейният сифон е модерно и естетическо решение. Най - хубаво е когато банята плакне очите в буквален и преносен смисъл. Линейните сифони не са пречка в краката ти и са прекрасно естетическо допълнение. Най - често се разполагат до стената във формата на правоъгълна линия. Те се нуждаят от само един или два наклона за отводняване, за разлика от централно разположените сифони. Това позволява по - лесен дизайн за изпълнение. Oсвен това са смятани за по - функционални от класическите, тъй като формата и системата им на отводняване са по - ефикасни.

Виж още...
2

Монтаж

Не по - лесен за монтаж е линейният сифон от класическия. Ако имаш опит и разбираш от такъв тип инсталации, действай със собствено темпо. Нито банята, нито сифонът ще избягат - най - много да се наводнят ако бързаш пред времето. Това е от най - сложните манипулации в дома и трябва да си наистина убеден, че планът ти няма пролука, през която да прокапе. Трудността на инсталация може да прелее над нервите ти. Ако не си уверен е най - добре да повикаш професионалист. Отделените време и финанси да откриеш подходящия си заслужават. Така гарантираш дълги години радост от гледката и ефикасността на банята си.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Често се грижи за линейния сифон за да ти върви по вода в банята. Не е нужно да си въоръжен с нищо повече от твърда четка. Отдели капака от долната част и го сложи настрана внимателно така, че да не одраскаш някоя повърхност. С гумени ръкавици можеш да обереш натрупаната коса и слоевете останки от сапун, шампоан или душ гел. Избери подходяща твърда четка, за да не надраска метала или плочките. С нейна помощ и сапунена вода можеш да изтъркаш всички остатъци от мръсотия по двете части на сифона. Ако решиш да използваш препарат, внимателно подбери щадящ такъв за да не повредиш повърхностите.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Поддръжката на линейни сифони не е особено трудоемко занимание. Почиствай го редовно (препоръчително е след всяко къпане, но знаем, че не винаги това е възможно), следи за попадането на твърди частици вътре и бъди внимателен с него. 

Ако все пак се наложи сифона да бъде демонтиран, то тогава ти препоръчваме от все сърце (и акъл) да се обърнеш към квалифициран специалист, който има опит с дейността. Правилният демонтаж има някои специфики, за които е хубаво да се внимава.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: