• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Линеен сифон Танушев Beauty Style, 480мм, неръждаема стомана, 30л/мин

262,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Линеен сифон от серия Beauty Style на Танушев България. Сифонът е изработен изцяло от неръждаема стомана, с деликатен и стилен финиш, който го прави функционален, но и естетически артикул, достоен за всяка уважаваща себе си баня. 

Виж пълния текст

Тип сифон: Линеен сифон от неръждаема стомана

Материал: Неръждаема стомана

Ширина (см): 48 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Линеен сифон за баня от специализираните произовдители Танушев България

 2. Дължина: 480мм

 3. Материал: Неръждаема стомана

 4. Изходен диаметър: 50мм

 5. Монтажна височина: 90мм

 6. Дебит: 30л/мин

 7. Време на действия на водния затвор: 600 часа

 8. Продуктова гаранция: 10 години

 9. Всички по-горе посочени стойности са проверени и потвърдени с официални протоколи от изпитване в независима организация „НИСИ“, гр. София

 10. В комплекта са включени инструкции за монтаж и кукичка за по-лесно повдигане на капака при необходимост.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Линеен сифон от неръждаема стомана

Материал

Неръждаема стомана

Ширина (см)

48 см

Монтажна височина (мм)

90

Воден дебит (л/ч)

1800 (30л/мин)

Диаметър изход (мм)

50

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Танушев е профилиран български производител в изработката на устойчиви сифони от неръждаема стомана. Започнали дейност през 1992 години, Танушев постепенно се утвърждават като водеща българска компания в сферата си на дейност. Това се случва благодарение на новаторският подход към съвременната визия и представата за сифона като нещо повече от функционално припособление. Сифоните на Танушев са обозначени освен с блестящо и непоклатимо качество, и със стилна и изчистена визия. По този начин те облагородяват всяко санитарно помещение, където са монтирани.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Омръзнала ти е гледката на класическия сифон? Дошло ти е до гуша от наводнения под душа? Линейният сифон е модерно и естетическо решение. Най - хубаво е когато банята плакне очите в буквален и преносен смисъл. Линейните сифони не са пречка в краката ти и са прекрасно естетическо допълнение. Най - често се разполагат до стената във формата на правоъгълна линия. Те се нуждаят от само един или два наклона за отводняване, за разлика от централно разположените сифони. Това позволява по - лесен дизайн за изпълнение. Oсвен това са смятани за по - функционални от класическите, тъй като формата и системата им на отводняване са по - ефикасни.

Виж още...
2

Монтаж

Не по - лесен за монтаж е линейният сифон от класическия. Ако имаш опит и разбираш от такъв тип инсталации, действай със собствено темпо. Нито банята, нито сифонът ще избягат - най - много да се наводнят ако бързаш пред времето. Това е от най - сложните манипулации в дома и трябва да си наистина убеден, че планът ти няма пролука, през която да прокапе. Трудността на инсталация може да прелее над нервите ти. Ако не си уверен е най - добре да повикаш професионалист. Отделените време и финанси да откриеш подходящия си заслужават. Така гарантираш дълги години радост от гледката и ефикасността на банята си.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Често се грижи за линейния сифон за да ти върви по вода в банята. Не е нужно да си въоръжен с нищо повече от твърда четка. Отдели капака от долната част и го сложи настрана внимателно така, че да не одраскаш някоя повърхност. С гумени ръкавици можеш да обереш натрупаната коса и слоевете останки от сапун, шампоан или душ гел. Избери подходяща твърда четка, за да не надраска метала или плочките. С нейна помощ и сапунена вода можеш да изтъркаш всички остатъци от мръсотия по двете части на сифона. Ако решиш да използваш препарат, внимателно подбери щадящ такъв за да не повредиш повърхностите.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Поддръжката на линейни сифони не е особено трудоемко занимание. Почиствай го редовно (препоръчително е след всяко къпане, но знаем, че не винаги това е възможно), следи за попадането на твърди частици вътре и бъди внимателен с него. 

Ако все пак се наложи сифона да бъде демонтиран, то тогава ти препоръчваме от все сърце (и акъл) да се обърнеш към квалифициран специалист, който има опит с дейността. Правилният демонтаж има някои специфики, за които е хубаво да се внимава. 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: