• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Подов сифон AKVO, вертикален изход, Ø50, рамка от неръждаема стомана, двойна защита от миризми

Арт. №: 3005-50-А

36,99 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Вертикален сифон AKVO, с диаметър на присъединяване 50мм, и решетка от неръждаема стомана.

Виж пълния текст

Материал: Неръждаема стомана, PVC

Монтажна височина (мм): 50

Диаметър изход (мм): 50

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Класически вертикален сифон с двойна защита против миризми и решетка и рамка от неръждаема стомана от Akvo

  2. Вертикален изход Ø50

  3. 114x114мм решетка

  4. Двойна защита против миризми

  5. Височина на сифона: 50 мм

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Неръждаема стомана, PVC

Монтажна височина (мм)

50

Диаметър изход (мм)

50

Покритие

Стандартно

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

AKVO е търговска марка на турската компания HKSC. В превод от международният език есперанто, AKVO означава “вода.” Не особено оригинално, но безспорно добре звучащо име. Повярвайте ни, то не е избрано просто заради благозвучието си - компанията специализира в производство на дренажни системи за отвеждане на вода в интериорна и екстериорна среда. Брандът е международно признат и отдавна е надскочил границите на южните ни съседи. Марката е популярна е България най-вече със своите сифони за баня. Ако някога сте попадали в магазини за баня или строителни хипермаркети, то почти със сигурност сте виждали техни продукти.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

За да не се наводниш от проблеми, при изборът на сифон е хубаво да следиш всички подробности. В зависимост от тръбите в дома ти и съветите на производителя трябва да вземеш решение как да подходиш. За разлика от мухъла, искаш сифонът ти да се задържи дълго време в банята. Преди всичко, трябва да се вземат размери и да се прецени разположението на тръбите. Доброто отводняване е задължително, защото когато прелива, дори най - стилната баня не е красива гледка. От любопитство в банята, очите оглеждат всичко и накрая стигат и до пода. Ако искаш да ги оплакнеш, избери сифон в стилистиката на всичко друго, за да постигнеш една завършена естетика.

Виж още...
2

Монтаж

Ако се заемеш сам с това да инсталираш подов сифон, значи имаш опит и нямаш нужда от наливане на акъл в банята. Най - добрият съвет е да не бързаш и поетапно да напредваш. С взискателен труд, от теб зависи нещата да вървят по вода. Това е от по - сложните манипулации в дома и трябва да си абсолютно убеден, че знаеш какво се прави. Трудността на монтаж може да ти коства много пот, от която банята, като домакин на много влага, вероятно не се нуждае. Ако не си уверен в инсталацията на сифон, търпението лесно прелива и в един момент нещата идват до гуша. Тогава е време да повикаш професионалист. Дълги години ще се радваш на правилно монтиран и изправен сифон. Заслужава си отделенето време в търсене на правилния майстор и събиране на нужния бюджет.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Да, чашата може да е преляла, но не си задръстеняк само защото ти се е задръстил отново подовият сифон в банята. С малко повече грижи лесно се оправя, още по - лесно се предотвратява. Човешката коса е от най - честите източници на задръствания. Първият съвет е да се решиш точно преди влизане под душа - да, точно така, толкова е просто. Въпреки това, втората още по - сигурна стъпка е да инсталираш “капан за коса” на сифона. Това е мрежичка, която чистиш веднъж или два пъти на месеца, но е нищо в сравнение с операция отпушване. Тя задържа и други неща, които не искаш да се натрупани в сифона. Натуралното масла, които се отделят от кожата ти, душ гелове, шампоани, сапун - всичко това може да се наслои и да задръсти. Вариш една голяма тенджера вода, изсипваш половината в сифона, след 5 минути - останалото. Така обираш тези натрупвания в зародиш. Кухнята идва на помощ в банята. Бял оцет и готварска сода - сипваш половин чаша оцет, последван от половин чаша сода и затваряш сифона. След 30 минути измиваш с топла или вряла вода. Това помага много за отпушването и поддръжката на чист сифон. Ако прибегнеш до химикали - внимавай. Чети внимателно опаковките и ако положението е отвъд твоя контрол, не се срамувай - повикай професионалисти.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Преглеждай редовно за задръствания в сифона - не се оставяй на мързела да те победи

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: