• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Сифон за писоар Geberit, хоризонтално оттичане, промивен обем 1л.

Арт. №: 152.983.00.1

45,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Хоризонтален сифон за писоари от Geberit Швейцария, с възможност за лесно почистване и стабилно фиксиране към зоната за инсталация. Сифонът е изработен от първокачествен полипропилен, осигурява надеждна и ергономична експлоатация. 

Виж пълния текст

Тип сифон: Хоризонтален подов сифон

Материал: Полипропилен

Дължина (см): 14

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Сифон за писоар на Geberit Швейцария

 2. Предназначен за писоари с хоризонтално оттичане

 3. Дължина: 23мм

 4. Височина: 375мм

 5. Ширина: 100мм

 6. Промивен обем от 1л.

 7. Без аксесоари

 8. Изработен от висококачествен полипропилен

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Хоризонтален подов сифон

Материал

Полипропилен

Дължина (см)

14

Покритие

Стандартно

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Geberit е швейцарски производител на санитарни продукти и една от най-големите компании в света. Историята на Geberit започва през 1874 година. За това време, фирмата преживява две световни войни, седем икономически кризи и появата на Justin Bieber на музикалната сцена. Въпреки всичко това компанията успява не само да задържи своите позиции, а постоянно да се развива благодарение на инвестициите в проучване, качествен контрол и подобряване на работните практики. Днес Giberit са един от малкото лидери в производството на санитарно обзавеждане и оборудване, които могат да се похвалят с дистрибуция в цял свят.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

За да не се наводниш от проблеми, при изборът на сифон е хубаво да следиш всички подробности. В зависимост от тръбите в дома ти и съветите на производителя трябва да вземеш решение как да подходиш. За разлика от мухъла, искаш сифонът ти да се задържи дълго време в банята. Преди всичко, трябва да се вземат размери и да се прецени разположението на тръбите. Доброто отводняване е задължително, защото когато прелива, дори най - стилната баня не е красива гледка. Това важи и за публичните помещения, където най-често се монтират писоари. От любопитство в банята, очите оглеждат всичко и накрая стигат и до пода. Ако искаш да ги оплакнеш, избери сифон в стилистиката на всичко друго, за да постигнеш една завършена естетика.

Виж още...
2

Монтаж

Повечето сифони, независимо какъв тип, са направени така,че всичко да може да се натяга/развива на ръка. Не всички са така разбира се, тогава идват на помощ клещите. Не бързай за никъде, мивката няма да избяга. Подготви си кофа да побере всичката мръсотия, която евентуално ще изтече. Разглабяш сифона на съставните му части, като ги подреждаш в реда, в който си ги разглобил. Ако нещо не е ясно, четеш какво пише в упътването. Първо слагаш компонентите отгоре, после свързваш останалите отдолу под мивката. Запомни, не пренатягай, за да не повредиш някоя резба Ако си избрал гъвкави връзки, също познати като гофрирана тръба, инсталацията е чисто и просто свързване на частите. Малко повече са компонентите при класическите връзки, но с поетапно действие нещата пак си идват на мястото безпроблемно.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За отпушване на сифона може да погледнеш в кухненските си шкафове. Содата и белият оцет са идеални за целта. Сипваш половин чаша сода. След това, за да стане реакцията и да започне бълбукане/пенене, добавяш половин чаша оцет. След 15-30 минути изсипваш тенджера с вряла/гореща вода, за да измиеш разтвора и да завършиш отпушването. Можеш да отпушиш по класическия начин - механично с бутало за сифон. Освен положителния ефект, очаквай да усетиш и лошата миризма, която се връща от повишаването на налягането. Химическите средства също помагат, но внимателно чети съставките им. Някои вещества могат да повредят тръбите ти. По - опасните щети са върху дихателните ти пътища от вредните изпарения, с които също трябва да си много предпазлив. Последното оръжие срещу запушването е да демонтираш тръбите от сифона и да ги почистиш изцяло ръчно. Отново внимавай за натрупаната мръсотия и потенциалната токсичност.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Преглеждай редовно за задръствания в сифона - не се оставяй на мързела да те победи, защото отпушването впоследствие е далеч от лесно

Почиствай решетката на сифона веднъж месечно

Ако все пак сифона ти се запуши (случва се на всички), можеш да се обърнеш към вечното комбо между оцет и сода за да решиш проблема. Ако това не свърши работа, тогава не се колебай повече, а се обърни към професионалисти

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани бани

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: