• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Сифон за вана Alcaplast, с метален затвор, click-clack механизъм, с преливникФ

59,06 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Сифон, който е гордост за всяка вана. Alcaplast предоставят чудесно решение за регулиране на водата във всички вани - автоматичен сифон, с интегриран преливник и солидна, хромирана ръкохватка.

Виж пълния текст

Тип сифон: Сифон за вана

Материал: PVC

Дължина жило (см): 57

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Хромирана пластмасова решетка на преливника

  2. Хромирана метална тапа

  3. Хромиран месингов изход

  4. Полипропилен, термично и химически устойчив, надлъжно заварен

  5. Монтажен комплект

  6. Профилирано уплътнение

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Сифон за вана

Материал

PVC

Дължина жило (см)

57

Покритие

Стандартно

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Alcaplast е чешки производител на сифони и санитарни системи, който към 2021 година присъства в над 70 държави. Компанията е носител на наградата Red Dot за 2014 година, което е нещо като Златните Глобуси, но за индустриален дизайн. Списъка с отличия на Alcaplast включва и iF World Design Award за 2018 година, което вече можем да сравним с Оскарите. Alcaplast не е конгломерат от фирми, нито пък е дъщерен бранд на глобален бизнес мастодонт. Компанията стартира през 1998 година като малка семейна работилница за сифони. Съпрузите Радка Прокопова и Франитшек Фабичович работят като луди дълги години за да могат да я издигнат до позициите, на които се намира днес. Alcaplast е символ на надеждността и здравината, преди всичко останало. Стабилната изработка е приоритет номер едно. Производствените предприятия на Alcaplast са пословични с качественият контрол преди пускането на продукти в търговската мрежа. Това прави продуктите им добър избор за всички хора, които по една или друга причина не са фенове на това да се занимават със затлачвания и наводнения в техните жилища.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Ваната е неповторимо удоволствие - всеки, който има такава може да потвърди. За да е пълно това удоволствие, обаче, е хубаво всеки един елемент от ваната да работи ефективно. Сифоните за вана се различават по много характеристики - месингови, алуминиеви, пластмасови, автоматични, гофрирани, стоящи и т.н. Избора зависи от предпочитанията на клиента, финансовата му възможност и ограниченията на пространството. Обединяващият фактор при всички сифони за вана е дали сифонът може да бъде присъединен към водопроводната система по ефективен и безпроблемен начин. Това е най-важното нещо за твоя избор.

Виж още...
2

Монтаж

При разглобяването на стария сифон е важно да поставиш парцал или кърпа под него за да попие изтеклата от него остатъчна вода. След това, ако при разглабянето срещнеш проблеми с развинтването на частите, използвай ключове и инструменти. За инсталацията на новия сифон е препоръчително е да се използва монтажната схема, която е в комплект със всеки уред. На първо място трябва да провериш дали всички части, описани в нея, са в комплекта - често се случва поради невнимание при опаковане или транспортиране, определени компоненти да липсват. Ако всичко е налично можеш да започнеш да следваш монтажната диаграма. Само запомни - при затруднения винаги е по-добре да се обърнеш към специалист отколкото да продължиш борбата сам.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За отпушване на сифона на умивалника може да погледнеш в кухненските си шкафове. Содата и белият оцет са идеални за целта. Сипваш половин чаша сода. След това, за да стане реакцията и да започне бълбукане/пенене, добавяш половин чаша оцет. След 15-30 минути изсипваш тенджера с вряла/гореща вода, за да измиеш разтвора и да завършиш отпушването. Можеш да отпушиш по класическия начин - механично с бутало за сифон. Освен положителния ефект, очаквай да усетиш и лошата миризма, която се връща от повишаването на налягането. Химическите средства също помагат, но внимателно чети съставките им. Някои вещества могат да повредят тръбите ти. По - опасните щети са върху дихателните ти пътища от вредните изпарения, с които също трябва да си много предпазлив. Последното оръжие срещу запушването е да демонтираш тръбите от сифона и да ги почистиш изцяло ръчно. Отново внимавай за натрупаната мръсотия и потенциалната токсичност.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Преглеждай редовно за задръствания в сифона - не се оставяй на мързела да те победи, защото отпушването впоследствие е далеч от лесно

Почиствай решетката на сифона веднъж месечно

Ако все пак сифона ти се запуши (случва се на всички), можеш да се обърнеш към вечното комбо между оцет и сода за да решиш проблема. Ако това не свърши работа, тогава не се колебай повече, а се обърни към професионалисти

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани бани

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: