• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Сифон за вана Roca Hall, автоматичен, ф52мм, включена запушалка, с преливник

Арт. №: A248213001

230,40 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Сифон за вана от ROCA Испания - шаблон за финес и надеждност в банята, неподправен лидер в световен мащаб. 

Виж пълния текст

Тип сифон: Сифон за вана

Материал: PVC

Покритие: Стандартно

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Сифон за вана от Roca Испания, произведен с пословичната за тях прецизност и отдаденост към качеството

 2. Сифонът е с включен капак

 3. Сифонът е с включена запушалка

 4. Диаметър на тапата (мм): 52

 5. С включен преливник

 6. Тип капак: Изпразнител

 7. Сифонът Roca Hall е автоматичен

 8. Продуктова гаранция: 60 месеца

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Сифон за вана

Материал

PVC

Покритие

Стандартно

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Марката ROCA отдавна се е превърнало в нарицателно за безупречно качество, неподражаем стил и абсолютна класа в санитарните помещения. Историята на компанията започва през 1917 г в Испания., като до 1929 г. вече е лидер в производството на вани на национално ниво. Благодарение на неотлъчният поглед върху развитието на културата на водата, днес ROCA се простира в над 170 държави и във всяка една нейното име се свързва с финес в изработката, мекота във визията и безкомпромисност в изработката. Такава репутация не се създава случайно и не се защитава лесно. Заради това ROCA не спират да налагат своята визия, утвърждавам се като компания която създава, а не следва тенденции.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Ваната е неповторимо удоволствие - всеки, който има такава може да потвърди. За да е пълно това удоволствие, обаче, е хубаво всеки един елемент от ваната да работи ефективно. Сифоните за вана се различават по много характеристики - месингови, алуминиеви, пластмасови, автоматични, гофрирани, стоящи и т.н. Избора зависи от предпочитанията на клиента, финансовата му възможност и ограниченията на пространството. Обединяващият фактор при всички сифони за вана е дали сифонът може да бъде присъединен към водопроводната система по ефективен и безпроблемен начин. Това е най-важното нещо за твоя избор.

Виж още...
2

Монтаж

При разглобяването на стария сифон е важно да поставиш парцал или кърпа под него за да попие изтеклата от него остатъчна вода. След това, ако при разглабянето срещнеш проблеми с развинтването на частите, използвай ключове и инструменти. За инсталацията на новия сифон е препоръчително е да се използва монтажната схема, която е в комплект със всеки уред. На първо място трябва да провериш дали всички части, описани в нея, са в комплекта - често се случва поради невнимание при опаковане или транспортиране, определени компоненти да липсват. Ако всичко е налично можеш да започнеш да следваш монтажната диаграма. Само запомни - при затруднения винаги е по-добре да се обърнеш към специалист отколкото да продължиш борбата сам.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За отпушване на сифона на умивалника може да погледнеш в кухненските си шкафове. Содата и белият оцет са идеални за целта. Сипваш половин чаша сода. След това, за да стане реакцията и да започне бълбукане/пенене, добавяш половин чаша оцет. След 15-30 минути изсипваш тенджера с вряла/гореща вода, за да измиеш разтвора и да завършиш отпушването. Можеш да отпушиш по класическия начин - механично с бутало за сифон. Освен положителния ефект, очаквай да усетиш и лошата миризма, която се връща от повишаването на налягането. Химическите средства също помагат, но внимателно чети съставките им. Някои вещества могат да повредят тръбите ти. По - опасните щети са върху дихателните ти пътища от вредните изпарения, с които също трябва да си много предпазлив. Последното оръжие срещу запушването е да демонтираш тръбите от сифона и да ги почистиш изцяло ръчно. Отново внимавай за натрупаната мръсотия и потенциалната токсичност.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Преглеждай редовно за задръствания в сифона - не се оставяй на мързела да те победи, защото отпушването впоследствие е далеч от лесно

Почиствай решетката на сифона веднъж месечно

Ако все пак сифона ти се запуши (случва се на всички), можеш да се обърнеш към вечното комбо между оцет и сода за да решиш проблема. Ако това не свърши работа, тогава не се колебай повече, а се обърни към професионалисти

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани бани

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: