• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Сифон за вана Viega Multiplex Trio, за пълнене през дъното, автоматичен, с преливник

Арт. №: 6145.4

1082,52 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Иновативен сифон Multiplex Trio-F на гигантите Viega Германия. Сифонът е предназначен за пълнене през дъното. Този нов начин за пълнене на ваната през дъното се извършва почти безшумно. Направени изследвания в Щутгард показват намаляването на шума спрямо стандартните сифони - наполовина. 

Виж пълния текст

Тип сифон: Сифон за вана

Материал: PVC

Дължина жило (см): 72.5

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Един специален сифон от Viega Германия - Multiplex Trio е предназначен за пълнене на ваната от дъното

 2. Намаляването на шума спрямо стандартните сифони - наполовина

 3. Сифонът е автоматичен

 4. Сифонът е с включен преливник

 5. Конструкцията на уреда е плоска, като се нуждаете само от 33мм зад ваната при инсталация

 6. Сифонът е снабден с въртяща се хромирана розетка

 7. Хромирана капачка на сифона

 8. Воден затвор против неприятни миризми

 9. Входна част на сифона

 10. За вани с отвор 90мм

 11. Продуктова гаранция: 60 месеца

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Сифон за вана

Материал

PVC

Дължина жило (см)

72.5

Воден дебит (л/ч)

3060 (0.85 л/сек)

Покритие

Хром

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Viega започва своята дейност през 1899 година в Германия. В началото се занимава с една от най-немските дейности - производство на диспенсъри за бира. Франц-Анселм Вигнер, основателят на Viega, жъне небивал успех сред пивоварите и собствениците на таверни заради изключително издръжливата и хигиенична изработка на своите месингови кранове. Не му отнема много време преди да вложи своите умения в продукти, които са предназначени за друг тип течност - водата. Така Viega започва да произвежда сифони, преливници, месингови фитинги за тръбни връзки, както и пластмасови ВиК елементи за санитарни помещения. Днес Viega е с над 4,700 служители в производствени предприятия по цял свят. Това, с което компанията печели клиентите е запазването на качеството на питейната вода. Човешкият организъм не може без консумация на вода и Viega превръщат грижата за този процес в своя мисия. От самото начало, сифоните на Viega са многократно изпитвани за да могат да осигурят на клиентите гъвкава, безопасна и напълно хигиенична система за водоснабдяване. За целта компанията използва единствено материали, подходящи за директен контакт с питейна вода - неръждаема стомана и месинг. Освен това, Viega регулярно подлагат органичните материали за уплътнения и тръбни връзки на десетки химични и микробиологични тестове. Защото, да, сифонът е нещо повече от тръба, през която тече вода (колкото и невероятно да изглежда на някои хора).

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Ваната е неповторимо удоволствие - всеки, който има такава може да потвърди. За да е пълно това удоволствие, обаче, е хубаво всеки един елемент от ваната да работи ефективно. Сифоните за вана се различават по много характеристики - месингови, алуминиеви, пластмасови, автоматични, гофрирани, стоящи и т.н. Избора зависи от предпочитанията на клиента, финансовата му възможност и ограниченията на пространството. Обединяващият фактор при всички сифони за вана е дали сифонът може да бъде присъединен към водопроводната система по ефективен и безпроблемен начин. Това е най-важното нещо за твоя избор.

Виж още...
2

Монтаж

При разглобяването на стария сифон е важно да поставиш парцал или кърпа под него за да попие изтеклата от него остатъчна вода. След това, ако при разглабянето срещнеш проблеми с развинтването на частите, използвай ключове и инструменти. За инсталацията на новия сифон е препоръчително е да се използва монтажната схема, която е в комплект със всеки уред. На първо място трябва да провериш дали всички части, описани в нея, са в комплекта - често се случва поради невнимание при опаковане или транспортиране, определени компоненти да липсват. Ако всичко е налично можеш да започнеш да следваш монтажната диаграма. Само запомни - при затруднения винаги е по-добре да се обърнеш към специалист отколкото да продължиш борбата сам.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За отпушване на сифона на умивалника може да погледнеш в кухненските си шкафове. Содата и белият оцет са идеални за целта. Сипваш половин чаша сода. След това, за да стане реакцията и да започне бълбукане/пенене, добавяш половин чаша оцет. След 15-30 минути изсипваш тенджера с вряла/гореща вода, за да измиеш разтвора и да завършиш отпушването. Можеш да отпушиш по класическия начин - механично с бутало за сифон. Освен положителния ефект, очаквай да усетиш и лошата миризма, която се връща от повишаването на налягането. Химическите средства също помагат, но внимателно чети съставките им. Някои вещества могат да повредят тръбите ти. По - опасните щети са върху дихателните ти пътища от вредните изпарения, с които също трябва да си много предпазлив. Последното оръжие срещу запушването е да демонтираш тръбите от сифона и да ги почистиш изцяло ръчно. Отново внимавай за натрупаната мръсотия и потенциалната токсичност.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Преглеждай редовно за задръствания в сифона - не се оставяй на мързела да те победи, защото отпушването впоследствие е далеч от лесно

Почиствай решетката на сифона веднъж месечно

Ако все пак сифона ти се запуши (случва се на всички), можеш да се обърнеш към вечното комбо между оцет и сода за да решиш проблема. Ако това не свърши работа, тогава не се колебай повече, а се обърни към професионалисти

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани бани

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: