• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Сифон за вана Viega Simplex, автоматичен, воден затвор, гъвкава тръба, за стандартна вана

Арт. №: 285357

78,79 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Сифон, който е гордост за всяка вана. Viega Германия предоставят чудесно решение за регулиране на водата във всички вани - автоматичен сифон, с интегриран преливник и солидна, хромирана ръкохватка.

Виж пълния текст

Тип сифон: Сифон за вана

Материал: PVC

Дължина жило (см): 56

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Сифон за вана Viega от серия Simplex

 2. Автоматичен сифон

 3. С размер на изхода за оттичане ф40/50мм

 4. Гъвкава тръба на преливника

 5. Въртяща се розетка

 6. Конусовиден клапан

 7. Воден затвор

 8. Канализационно коляно

 9. За стандартна вана

 10. Необходимо разстояние: 33 мм зад ваната

 11. Дължина на жилото: 560мм

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип сифон

Сифон за вана

Материал

PVC

Дължина жило (см)

56

Воден дебит (л/ч)

331 (0.92л/сек)

Покритие

Стандартно

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Viega започва своята дейност през 1899 година в Германия. В началото се занимава с една от най-немските дейности - производство на диспенсъри за бира. Франц-Анселм Вигнер, основателят на Viega, жъне небивал успех сред пивоварите и собствениците на таверни заради изключително издръжливата и хигиенична изработка на своите месингови кранове. Не му отнема много време преди да вложи своите умения в продукти, които са предназначени за друг тип течност - водата. Така Viega започва да произвежда сифони, преливници, месингови фитинги за тръбни връзки, както и пластмасови ВиК елементи за санитарни помещения.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Ваната е неповторимо удоволствие - всеки, който има такава може да потвърди. За да е пълно това удоволствие, обаче, е хубаво всеки един елемент от ваната да работи ефективно. Сифоните за вана се различават по много характеристики - месингови, алуминиеви, пластмасови, автоматични, гофрирани, стоящи и т.н. Избора зависи от предпочитанията на клиента, финансовата му възможност и ограниченията на пространството. Обединяващият фактор при всички сифони за вана е дали сифонът може да бъде присъединен към водопроводната система по ефективен и безпроблемен начин. Това е най-важното нещо за твоя избор.

Виж още...
2

Монтаж

При разглобяването на стария сифон е важно да поставиш парцал или кърпа под него за да попие изтеклата от него остатъчна вода. След това, ако при разглабянето срещнеш проблеми с развинтването на частите, използвай ключове и инструменти. За инсталацията на новия сифон е препоръчително е да се използва монтажната схема, която е в комплект със всеки уред. На първо място трябва да провериш дали всички части, описани в нея, са в комплекта - често се случва поради невнимание при опаковане или транспортиране, определени компоненти да липсват. Ако всичко е налично можеш да започнеш да следваш монтажната диаграма. Само запомни - при затруднения винаги е по-добре да се обърнеш към специалист отколкото да продължиш борбата сам.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За отпушване на сифона на умивалника може да погледнеш в кухненските си шкафове. Содата и белият оцет са идеални за целта. Сипваш половин чаша сода. След това, за да стане реакцията и да започне бълбукане/пенене, добавяш половин чаша оцет. След 15-30 минути изсипваш тенджера с вряла/гореща вода, за да измиеш разтвора и да завършиш отпушването. Можеш да отпушиш по класическия начин - механично с бутало за сифон. Освен положителния ефект, очаквай да усетиш и лошата миризма, която се връща от повишаването на налягането. Химическите средства също помагат, но внимателно чети съставките им. Някои вещества могат да повредят тръбите ти. По - опасните щети са върху дихателните ти пътища от вредните изпарения, с които също трябва да си много предпазлив. Последното оръжие срещу запушването е да демонтираш тръбите от сифона и да ги почистиш изцяло ръчно. Отново внимавай за натрупаната мръсотия и потенциалната токсичност.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Преглеждай редовно за задръствания в сифона - не се оставяй на мързела да те победи, защото отпушването впоследствие е далеч от лесно

Почиствай решетката на сифона веднъж месечно

Ако все пак сифона ти се запуши (случва се на всички), можеш да се обърнеш към вечното комбо между оцет и сода за да решиш проблема. Ако това не свърши работа, тогава не се колебай повече, а се обърни към професионалисти

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани бани

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: