• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Спрей Оргахим KLAR Poliwax, парафинова вакса, защита на машинните части

Арт. №: KLARPoliwax

47,66 лв.
Изчерпан!
ОПИСАНИЕ:

Продукт на восъчна основа, предназначен за трайна защита нa кухини и затворени участъци по купето и шасито на автомобила. Предоставя капилярно действие и гарантира оптимална защита на труднодостъпни места (там, където метални панели или други части на автомобила се свързват). PoliWax осигурява защита за компонентите и машинните части, съхранявани в складове (матрици, резервни части за машини, инструменти). Само за професионална употреба.

Виж пълния текст

Материал: Восъчна основа

Тип спрей: Спрей за машинните части

Антикорозионна защита: Да

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Продукт на восъчна основа

  2. Предназначен за трайна защита нa кухини и затворени участъци по купето и шасито на автомобила

  3. Предоставя капилярно действие

  4. Гарантира оптимална защита на труднодостъпни места (там, където метални панели или други части на автомобила се свързват)

  5. PoliWax осигурява защита за компонентите и машинните части, съхранявани в складове (матрици, резервни части за машини, инструменти)

  6. Само за професионална употреба

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Восъчна основа

Тип спрей

Спрей за машинните части

Антикорозионна защита

Да

Разфасовка (л)

1

Средства за нанасяне

Пистолет за шагре

Покритие

Стандартно

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Оргахим е от онези компании, които нямат нужда от представяне. Тя е създадена през 1901 година (няма правописна грешка, това е годината), като продължаващото над един век я довежда до лидерските позиции в производството на бои, пигменти, лакове и строителна химия. Няма да преувеличим, когато кажем, че продуктите на Оргахим отговарят на всяка една клиентска нужда - от боядисването на детската стая или фасадата, през лакиране на дървени и метални повърхности, до цялостна термоизолация и хидроизолация.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Една кола се нуждае от добра подготовка преди боядисване или нанасяне на спрей, лак, вакса и други консумативи за авторепаратура. Без измиване, шлайфане, изшкурване, филиране или грундиране колата ти трудно ще придобие желания външен вид. Измий колата с вода и сапун, като ползваш водоструйка. Така премахваш основната мръсотия и можеш да огледаш добре дефектите на детайлите. Не оставяй да съхне самостоятелно, подсуши я веднага след измиване. След това я обезмасли. Това става с помощта на специален пулверизатор. Кит можеш да положиш с изправена шпакла на по - тънки слоеве, в противен случай рискуваш появата на шупли.

Виж още...
2

Монтаж

Ако не си уверен в това как да боядисаш колата си, направи го при професионалисти. Перфектната боя не е лесна за постигане и грешките си личат. Всяка боя и консуматив си има своите технически особености както за нанасяне, така и за подходящите условия. Старателно прочети упътването на закупения продукт и виж градусите, на които трябва да съхне. Като пръскаш боята внимавай за равномерното й нанасяне. Задължително е пистолетът да е перпендикулярен на детайла. Спазвай разстояние от 10-15 сантиметра при боядисване. Нанеси толкова ръце боя, колкото е описано на инструкциите на продукта.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Враг на твоята кола е корозията. Най - добрият метод за справяне с това е превенцията. Грундирането и боядисването осигуряват добра защита срещу корозията. Именно заради това трябва да следиш за целостта на покритието и да не допускаш появата на пукнатини, подутини или драскотини. Редовно мий колата си, за да я поддържаш чиста и предпазиш от нарушавания на повърхността. Това се прави поне веднъж на две седмици, а през зимата още по - често, тъй като солта по пътищата е основен причинител на корозия. Използвай специални покрития като китове, уплътнители и антикорозионни материали върху застрашените от ръжда области като праговете, шасито и подкалниците.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Продуктът осигурява постоянна защита на автомобилните елементи. Най-добрата поддръжка след нанасяне се изразява в това да караш внимателно по нашите не-до-там страхотни пътища.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Трайна защита на кухини в автомобила

+Затворени участъци по купето и шасито на автомобила

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: