• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Подово покритие DEKO Exclusive, химически устойчив, епоксидно подово покритие

478,80 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Цветно двукомпонентно епоксидно подово покритие, несъдържащо разтворители. Подходящо за помещения със средно натоварване като складови и монтажни помещения, ремонтни работилници, гаражи и товарни рампи и др. Приложимо в противо-плъзгащи системи с посипка от кварцов пясък с дебелина до 4 mm.

 
Виж пълния текст

Материал: Химична основа - епоксид

Тип продукт: Епоксидни подови покрития

Подходящи основи: Бетонови, циментови замазки с нормално до средно натоварване(складови и монтажни помещения, ремонтни работилници, гаражи и товарни рампи)

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Отлична адхезия върху бетонни повърхности

 2. Не съдържа разтворители; 100% сухо вещество

 3. Подобрена устойчивост на химични и механични натоварвания

 4. Отлична износоустойчивост

 5. Непропускливост на течности

 6. Лесно полагане

 7. Покрития с гланцова повърхност

 8. Икономичен

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Химична основа - епоксид

Тип продукт

Епоксидни подови покрития

Подходящи основи

Бетонови, циментови замазки с нормално до средно натоварване(складови и монтажни помещения, ремонтни работилници, гаражи и товарни рампи)

Разход продукт (кг/кв.м)

0.4 - 0.6 кг/кв.м

Интериор/Екстериор

Интериор

Специални характеристики

Устойчивост на механични натоварвания; Лесно полагане; Плътна и гладка повърхност (при гладка система); Противoплъзгащи повърхности (при системи с посипка); Не съдържа разтворители; Добра химическа устойчивост; Устойчивост на течни субстанции

Покритие

Епоксидно

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Оргахим е от онези компании, които нямат нужда от представяне. Тя е създадена през 1901 година (няма правописна грешка, това е годината), като продължаващото над един век я довежда до лидерските позиции в производството на бои, пигменти, лакове и строителна химия. Няма да преувеличим, когато кажем, че продуктите на Оргахим отговарят на всяка една клиентска нужда - от боядисването на детската стая или фасадата, през лакиране на дървени и метални повърхности, до цялостна термоизолация и хидроизолация.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Бетонните основи трябва да бъдат подготвени механично чрез абразивно почистване или фрезоване, за да се премахне циментовото мляко и да се постигне профилирана, отворена, текстурирана повърхност.Основата трябва да е суха, здрава и без следи от замърсявания, масла и ронливи частици. Основата предварително се грундира, с опция и за полагане на изравнителна епоксидна замазка, чрез подходящи продукти от гамата на DEKO floor, до достигане на гладка повърхност. Неравностите на бетона трябва да се поправят и отстранят преди полагането на покритието.Всичкия отделен прах от обработването на основата трябва да бъде напълно отстранен преди полагането на продукта, с четка и/или прахосмукачка.

Виж още...
2

Монтаж

Бетоновата основа трябва да бъде здрава, с достатъчна якост на натиск - минимум 25 N/mm² и минимална ядхезионна якост 1.5 N/mm². Не нанасяйте DEKO floor Universal Thixo върху основи с повишаващо се съдържание на влага. Прясно нанесеното DEKO floor Universal Thixo трябва да бъде предпазено от влага, конденз и вода в продължение на поне 24 часа. Ако е необходимо отопление, не използвайте отоплителни уреди с газ, масла, парафин или другиминерални горива, тъй като те произвеждат големи количества CO2 и H2O водни пари, които могат да имат негативно влияние върху покритието.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Почистете с DEKO floor Разредител непосредствено след употреба. Втвърден материал се отстранява механично. Да се държи на сухо, проветриво и обезопасено място, далече от източници на запалване, да не се излага на слънчеви лъчи, атмосферни влияния, при температури между +5 и +25°C.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Бъдете внимателни с подовите покрития не само по време на работа, но и след това. Трябва да изчакате продуктът да изсъхне добре преди да започнете да ги използвате. 

При почистване на подовите повърхности, консултирайте се с експлоатационните условия на всеки продукт. Те предоставят информация относно по какъв начин трябва да бъде третирано всяко покритие за максимално ефективно почистване. 


Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Професионална употреба в строителни обекти

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: