• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Подово покритие DEKO floor Universal 2K, саморазливно цветно епоксидно

769,99 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Цветно саморазливно двукомпонентно епоксидно подово покритие, несъдържащо разтворители. За защита на подове в помещения, подложени на средно механично натоварване – болници, лаборатории, складове, кухни, училища, гаражи и др. Приложимо в противоплъзгащи системи с посипка от кварцов пясък с дебелина до 4 mm.

 
Виж пълния текст

Тип продукт: Епоксидни подови покрития

Подходящи основи: За защита на бетонни подове, подложени на нормално до средно и тежко механично натоварване (болници, лаборатории, складове, кухни, училища, шоуруми, магазини, гаражи, търговски обекти, подземни паркинги и т. н.)

Разход продукт (кг/кв.м): 1.4 кг/кв.м

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Цветно, двукомпонентно епоксидно подово покритие, несъдържащо разтворители

 2. За защита на бетонни подове, подложени на нормално до средно и тежко механично натоварване (болници, лаборатории, складове, кухни, училища, шоуруми, магазини, гаражи, търговски обекти, подземни паркинги и т. н.)

 3. Многофункционален продукт, приложим като тънкослойно покритие, запечатващ слой върху системи с посипка, както и като саморазливно подово покритие

 4. Химична основа: Епоксид

 5. Съдържание на сухо вещество: 100%

 6. Време за изсъхване (при 23±2°C): 24 часа

 7. Външен вид (след разбъркване) визуално: Компонент А: смола - цветна течна маса; Компонент В: втвърдител - прозрачна течност

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип продукт

Епоксидни подови покрития

Подходящи основи

За защита на бетонни подове, подложени на нормално до средно и тежко механично натоварване (болници, лаборатории, складове, кухни, училища, шоуруми, магазини, гаражи, търговски обекти, подземни паркинги и т. н.)

Разход продукт (кг/кв.м)

1.4 кг/кв.м

Интериор/Екстериор

Интериор

Специални характеристики

Устойчивост на механични натоварвания; Лесно полагане; Плътна и гладка повърхност (при гладка система); Противoплъзгащи повърхности (при системи с посипка); Не съдържа разтворители; Добра химическа устойчивост; Устойчивост на течни субстанции

Покритие

Епоксидно

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Оргахим е от онези компании, които нямат нужда от представяне. Тя е създадена през 1901 година (няма правописна грешка, това е годината), като продължаващото над един век я довежда до лидерските позиции в производството на бои, пигменти, лакове и строителна химия. Няма да преувеличим, когато кажем, че продуктите на Оргахим отговарят на всяка една клиентска нужда - от боядисването на детската стая или фасадата, през лакиране на дървени и метални повърхности, до цялостна термоизолация и хидроизолация.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Бетонните основи трябва да бъдат подготвени механично чрез абразивно почистване или фрезоване, за да се премахне циментовото мляко и да се постигне профилирана, отворена, текстурирана повърхност. Всичкият прах и свободни частици трябва да бъдат напълно отстранени от повърхността преди прилагане на грунда, с помощта на четка и / или прахосмукачка. Основата трябва да е суха, здрава и без следи от замърсявания, масла и ронливи частици. Повърхностните дефекти като шупли и кухини се репарират предварително. Поправката може да се извършва с помощта на подходящи продукти от гамата DEKO floor. Издатините могат да бъдат отстранени, например чрез диамантено шлифоване. Основата предварително се грундира, с опция и за полагане на изравнителна епоксидна замазка, чрез подходящи продукти от гамата на DEKO floor, до достигане на гладка повърхност. Неравностите на бетона трябва да се поправят и отстранят преди полагането на покритието. Повърхностните дефекти като шупли и празнини трябва да се разкрият напълно. Неравностите да се отстранят, чрез шлайфане. Повърхността на бетона трябва да бъде грундирана, а при нужда и изравнена (епоксидна замазка), за да се получи гладка повърхност. Всичкия отделен прах от обработването на основата трябва да бъде напълно отстранен преди полагането на продукта,с четка и/или прахосмукачка

Виж още...
2

Монтаж

Разбъркайте предварително компонент А и след добавянето в нето на цялото количество от компонент B, сместа се разбърква в продължение на 2-3 минути с бавнооборотен електрически миксер, докато сместа стане хомогенна. В случаите на добавяне на кварцов пясък сместа се разбърква допълнително още 2-3 мин. Избягвайте пребъркване, за да не се допусне въвличане на доп. въздух в сместа.DEKO floor Universal 2K се полага равномерно с разпределителен гребен или назъбена маламашка. След това се изравнява и обезвъздушава с иглен валяк. При необходимост се прави противоплъзгаща посипка с кварцов пясък (0.4 - 0.7 mm) до излишък. По избор може да нанесете DEKO floor Exclusive/Light като запечатващо покритие с късовлакнест валяк на 1 или 2 слоя.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За информация и съвети за безопасната работа, съхранение и обезвреждане на химически продукти, потребителите трябва да се консултират с последната версия на Информационния лист за безопасност на продукта, съдържащ физични, екологични, токсикологични и други данни, свързани с безопасността. Да се държи на сухо, проветриво и обезопасено място, далече от източници на запалване, да не се излага на слънчеви лъчи, атмосферни влияния, при температури между +5 и +25°C.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Бъдете внимателни с подовите покрития не само по време на работа, но и след това. Трябва да изчакате продуктът да изсъхне добре преди да започнете да ги използвате. 

При почистване на подовите повърхности, консултирайте се с експлоатационните условия на всеки продукт. Те предоставят информация относно по какъв начин трябва да бъде третирано всяко покритие за максимално ефективно почистване. 


Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Професионална употреба в строителни обекти

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: