• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-5%
Назад
Бойлер Eldom Style, електрически, 1.5 KW, емайлиран, 50л
Следващо
Следващо

Бойлер Eldom Style, електрически, 1.5 KW, емайлиран, 50л

Арт. №: 72267WN

261,25 лв.
275,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Електрически бойлер Eldom - за ефективно и надеждно снабдяване с топла вода. Бойлерът се монтира лесно, осигурява стабилност и сигурност благодарение на вградените защитни механизми, и не на последно място - изглежда достатъчно добре за да бъде едно елегантно допълнение към интериора на Вашия дом. 

Виж пълния текст

Тип монтаж: Вертикален стенен монтаж

Височина (мм): 768мм

Ширина (мм): 387 мм

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Пестят енергия - Плътна топлоизолация от ново поколение полиуретанова система Closed-cells от групата на HFO. Тя гарантира минимални топлинни загуби и пести средства

 2. Сигурни - С уникална 6 степенна защита

 3. Специален елипсовиден фланец, собствено ноу-хау на ЕЛДОМИНВЕСТ - безотказна защита срещу прекомерно налягане

 4. SHIELD технология – иновативна формула износоустойчиво емайлово покритие с повишено съдържание на цирконий

 5. Антикорозионна катодна система от два магнезиеви анода, които защитават целия обем на водосъдържателя

 6. Комбиниран метален вентил с две защитни функции - възвратен и предпазен клапан

 7. Прецизен капилярен термоизключвател - мигновено прекъсва електрическата верига при наличие на дефект

 8. Защита от замръзване - външен капилярен терморегулатор, който автоматично поддържа температурата на водата в бойлера над 5°С

 9. Силна антибактериална защита - При настройване на Капилярния термостат на 75oC, всички вируси и бактерии се унищожават

 10. Индикатор за температурата

 11. Влагоизолиран ключ

 12. Светлинен on/off индикатор

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Тип монтаж

Вертикален стенен монтаж

Височина (мм)

768мм

Ширина (мм)

387 мм

Дълбочина (мм)

410

Номинален обем (л)

50 л

Номинална мощност (kW)

2 kW (2000W)

Номинално налгане (MPa)

7 бара

Годишно потребление (kWh/година)

1375 kWh

Водосъдържател

Емайлиран

Управление

Механично управление

Клас енергийна ефективност

М

Покритие

Прахово боядисан корпус

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Освен на една от най-красивите крайморски градини в България, Варна е дом на безспорен фактор в производството на електродомакински и газови уреди - ЕЛДОМИНВЕСТ. Компанията разполага с производствени, проектантски и дизайнерски екипи, които отговарят за крайният продукт. Това означава, че ЕЛДОМИНВЕСТ отговаря за производственият цикъл от А до Я. По този начин фирмата упражнява пълен контрол върху всеки един аспект на изделията си - нещо, с което не всички биещи се в гърдите производители могат да се похвалят. Нещо повече, ЕЛДОМИНВЕСТ разполагат с уникална за България вътрешно-фирмена лаборатория. Там компанията извършва изследвания и проучвания за подобряване на съществуващи продукти и разработване на нови артикули. Благодарение на добрите практики, които ЕЛДОМ изповядват и налагат десетилетия наред, продуктовото портфолио на компанията не спира да се разраства от самото начало на фирмата. Така, днес те предлагат пълна гама от отоплителни и домакински уреди. Освен бойлерите, с които компанията добива популярност, тя е и първият български производител на печки със стъклокерамичен плот. Производствената гама на ЕЛДОМИНВЕСТ включва също слънчеви панели и колектори, термосифонни системи, буферни съдове, термопомпени системи, стенни и подови електрически конвектори. Доказателство за това, че компанията работи правилно е статистиката, която показва, че над половината от годишната продукция на ЕЛДОМ (600,000 продукта) са предназначени за износ в САЩ, ЕС и Близкия Изток.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

На първо място при избора на бойлер е сигурността. Това е уред, който работи под високо налягане и изисква отговорно отношение при избора и употребата му. Бойлерът има нужда на защити от превишено налягане, прегряване, замръзване, корозия, натрупване на варовик, протичане, утечки на ток, отклонения в напрежението и други. Има различни видове бойлери - най - често срещани са електрическите, има също такива на природен газ или твърди горива. Ако инвестираш в икономичен модел, той вероятно ще се отплати още преди изтичането на гаранцията му. Това става като избереш бойлер с изолация, която позволява възможно най - малко топлинни загуби. Броят хора, които ползват уреда определя неговите размери и мощност. При едно тричленно семейство е необходим обем от 120 литра и електрически нагревател 3kW, например.

Виж още...
2

Монтаж

Бойлерът е уред с потенциална опасност за човешкия живот при неправилна инсталация. Затова е добре да се повика ВиК професионалист, който да извърши монтажа успешно. Ако имаш уменията и знанията и си абсолютно уверен, имай следните неща предвдид: Крепежните елементи са основополагащ момент в инсталацията на бойлер - трябва да се монтират с цел 100 процентова гаранция, че уредът няма да се стовари върху пода или човек Задължително спри токът и водата и следи връзването на всички елементи да е със сигурност правилно за да избегнеш злополуки и повреди Възвратният клапан е задължителен елемент - поставя се на тръбата за студена вода и никъде другаде, той може да спаси бойлерът от повреда и да повреди евентуалното му гръмване в тежки ситуации Свързването към електромрежата е последния момент, в който е силно желателно да повикаш професионалист - трябва да се внимава изключително много и да се прави от хора, които категорично знаят какво правят.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

С правилната употреба и грижа твоят бойлер може да ти бъде полезен около 15 години. Внимателно прочети всички инструкции за твоят специфичен продукт и ги следвай дословно. Не задавайте максималната стойност за загряване на нагревателя. Не е необходимо за нормалната експлоатация и ще учести периодите за поддръжка. Не източвайте водата от бойлера когато не е в употреба, тъй като така се образува корозия. Просто преди следващата употреба изцедете водата и изчакайте да се затопли нова. Бойлерът изисква редовен анализ, почистване на части и подмяна на евентуалните консумативи. Силно препоръчително е ако не си уверен в някои аспекти и предпочиташ да не разглабяш устройството сам задължително да повикаш професионалист за помощ.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Най-важното нещо, което трябва да запомниш - монтирането на бойлери и буферни съдове трябва да се извършва единствено от правоспособни лица и в съответствие с инструкциите от производителя. 

Същото важи за свързването с електрическата система. 

Не свързвайте уреда към електрическата система без водосъдържателя да е пълен с вода. 

Не докосвайте уреда с морки ръце или ако сте боси и сте стъпили на мокро място. 

Работата с бойлери и буферни съдове не е шега работа

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Домашни проекти

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: