• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Душ окачване Grohe Tempesta, 62см височина, 3 функции, LongLife покритие, SpeedClean система, хром

Арт. №: 27789002

174,99 лв.
210,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Тръбно окачване за душ Grohe Tempesta - готово за монтаж в банята. Душ колоната е лесна за инсталация и подходяща за комбинация със всякакъв тип смесители за баня. Grohe Tempesta е създадена за употреба в душ зони, където свободното място или интериорът не позволяват използването на високи душ системи. Окачването е компактно, но адаптивните му размери не компрометират неговата издръжливост. Проектиран и изработен спрямо стандартите на съвременните бани,  Grohe Tempesta е съчетание на ергономичен дизайн, солиден вложен материал и отличителна визия с надеждно хром покритие. 

 

Този душ комплект лесно намира мястото си във всяко помещение, чийто размери позволяват неговата инсталация. Стига да разполагате с необходимото пространство за пълноценен душ, то колоната ще се впише органично и непринудено в банята. Визията на душ окачването е в еднаква степен минималистична и открояваща се, създадена за да комплиментира всяко помещение.

 

Сред отличителните характеристики на Grohe Tempesta са:

 

 • Тази душ колона може да бъде комбинирана със всеки вана-душ или душ смесител.

 

 • Ръчният душ към това окачване притежава вграден ограничител на дебита. Тази функция позволява да зададете максимален разход на вода, който уредът да не превишава. По този начин сте една идея по-близо до перфектната оптимизация на енергия. 

 

 • Grohe Tempesta прави живота ви по-лесен благодарение на своята Easy Clean система за почистване, която затруднява натрупването на варовик.

 

 • Grohe Tempesta е произведена от високоустойчив и масивен месинг. Тя е предназначена за дълга и надеждна употреба във всеки режим на експлоатация. 

 

 • GROHE DreamSpray перфектна струя

 

 • GROHE Long-Life Shine хромирано покритие

 

 • Вграден WaterGuide за по-дълъг живот

 

 • Подходящ за проточен бойлерTempesta е не просто продукт, а чудесен централен елемент за всяка баня - надежден, комфортен и с високи естетически качества. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо Grohe е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на Grohe Tempesta може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: ABS пластмаса

Брой монтажни отвори: 2

Монтажен отвор (см): 3.5 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Душ окачване Grohe Tempesta - за всеки смесител - Тази душ колона може да бъде комбинирана със всеки вана-душ или душ смесител.

 2. Включен ръчен душ - Този душ комплект е придружен с включена душ слушалка с 3 функции на водната струя за оптимално удобство и комфорт.

 3. Включен шлаух - Grohe Tempesta е оборудвана с шлаух, пригодим към всеки стандартен душ и вана-душ смесител.

 4. Water Saving технология за икономия на водата - Ръчният душ към това окачване притежава вграден ограничител на дебита. Тази функция позволява да зададете максимален разход на вода, който уредът да не превишава. По този начин сте една идея по-близо до перфектната оптимизация на енергия.

 5. Speed Clean система против натрупване на варовик - Това душ окачване прави живота ви по-лесен благодарение на своята система, която затруднява натрупването на варовик.

 6. Душ колона с високо ниво на изработка - Grohe Tempesta е произведена от високоустойчив и масивен месинг. Тя е предназначена за дълга и надеждна употреба във всеки режим на експлоатация.

 7. Защита срещу корозия и повреда - Всички елементи на душ комплекта са проектирани и изградени за употреба в мокра и влажна среда. Душ системата е предпазена от корозия благодарение на машинно нанесеното хром-никел покритие, което трайно запазва функционалността и подчертава естетиката.

 8. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, душ системата трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда поразяващо ефектно. Grohe Tempesta е визуален комплимент за вашата баня. Деликатният маниер на дизайна придава елегантна и модерна визия на цялото помещение.

 9. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е окомплектована с душа.

 10. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията от Grohe, която подсигурява вашата инвестиция в този уред.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

ABS пластмаса

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

3.5 см

Височина (см)

92 см

Дължина (см)

7 см

Форма на душ пита

Кръгла

Функции водна струя

3 функции

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Дебитен ограничител

Да

С душ-слушалка и шлаух

Да

Опция присъединяване на душ смесител

Да

С чучур

Не

Покритие

Хром-никел покритие

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

“Немското си е немско” е термин, който е придобил неизменно позитивно значение не само по нашите ширини. Виновници за това са компании като GROHE, които в продължение на век налагат безкомпромисно качество на изработката и неповторимо отношение към естетиката. Няма смисъл да изреждаме всички отличия на марката, защото за това време можем да наредим плочките на средно голяма баня. Нека споменем, че GROHE е единствената немска компания, която списание Fortune включва в своята класация за “Компании, които променят света” за 2017. Думи-клишета за някои бизнеси като “иновация, качество и ергономичност” са мантри в GROHE. Компанията има пет производствени центъра, като всеки един от тях специализира в изработката на отделни компоненти от продуктовото портфолио. GROHE са в челните места по брой и изпитано качество на уникални, вътрешно-фирмени технологии, които не са прилагат никъде другаде. И ако този мини-ферман не е достатъчен за да се убедите в качествата на марката, просто посетете няколко от добрите магазини за баня и разпитайте за качествени брандове. GROHE ще присъства по-голямата част от отговорите.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Първо и най-важно - подготовката. Подготовката за инсталация на нов душ в банята е трудно занимание и не винаги зависи от бюджета. Дори да може да си позволите втори апартамент в банята, свободното пространство в душ зоната не винаги го позволява. Започваме с точни размери - ключът към успешна подготовка. Вземете размери на душа и ги приложете към свободното пространство в помещението. Височината на тръбата може ли да се регулира, ако таванът е прекалено нисък? Избраният от вас душ достатъчно висок ли е за да може да се къпете свободно и комфортно? Колко отвора и с какъв размер трябва да разпробиете за монтаж на душа? Задължително се запитайте за тези важни детайли. Останалите фактори, които трябва да вземете предвид са: управление на водния поток, регулатор на дебит, ръчен душ и аксесоари, брой функции.

Виж още...
2

Монтаж

След успешната подготовка, настъпва етапът на монтаж. Както споменахме, правилното оразмеряване е от основно значение при инсталацията на един душ. Убедете се, че разпробиването на монтажните отвори няма да компрометира части на ВиК системата като тръби и фитинги. Друго нещо, за което трябва да внимавате е подбора на инструменти за инсталацията. Уверете се, че плочките в банята няма да пострадат, или че хром-никел покритието на душа ще остане непокътнато. Другата част от монтажа е свързана предимно с вашият личен комфорт. Подсигурете удобството си по време на душ като настроите разположението на душ окачването, душ питата и аксесоарите по оптимален начин. Ако има други хора, които използват банята - помислете и за техният комфорт и съобразете монтажът на душа с техните изисквания.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Сега, когато душът е инсталиран успешно, дойде време за поддръжка. Няма как да минем без да обсъдим поддръжката на вашият чисто нов, току-що инсталиран душ. На първо място, чистотата е злато. Почиствай всички елементи на твоята душ система основно - веднъж в седмицата е достатъчно. Използвай мек, леко намокрен плат и никога, никога не употребявай абразивни препарати или телени четки. Последните неминуемо увреждат корпуса и нарушават целостта на хром-никел покритието, което води до по-слаба резистентност на душа към корозия. Заради това, основната ви грижа по поддръжката е редовното и прецизно почистване, което да отстрани прах, петна и евентуални натрупвания на варовик. Останалото се свежда до разумна употреба на душа - без излишна сила при пускане, включване и регулация на температура и дебит.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мек плат при почистване - бъдете внимателни и прецизни, без излишна сила и припряност. 

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка, освен ако не гоните авангарден и олющен външен вид на своя душ.

Проверявайте редовно меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Винаги изключвайте водните кранове преди това, особено ако сте с нови дрехи.

Душът е надежден, но това не значи безсмъртен. Пазете го от удари с тежки предмети.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: