• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Душ окачване Grohe Tempesta Cosmo, с ръчен душ и шлаух Relexaflex 175см, GROHE StarLight хром покритие, SpeedClean система

Арт. №: 27788002

153,99 лв.
185,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Тръбно окачване за душ Grohe Tempesta Cosmo - готово за монтаж в банята. Душ колоната е лесна за инсталация и подходяща за комбинация със всякакъв тип смесители за баня. Grohe Tempesta Cosmo е създадена за употреба в душ зони, където свободното място или интериорът не позволяват използването на високи душ системи. Окачването е компактно, но адаптивните му размери не компрометират неговата издръжливост. Проектиран и изработен спрямо стандартите на съвременните бани,  Grohe Tempesta Cosmo е съчетание на ергономичен дизайн, солиден вложен материал и отличителна визия с надеждно хром покритие. 

 

Този душ комплект лесно намира мястото си във всяко помещение, чийто размери позволяват неговата инсталация. Стига да разполагате с необходимото пространство за пълноценен душ, то колоната ще се впише органично и непринудено в банята. Визията на душ окачването е в еднаква степен минималистична и открояваща се, създадена за да комплиментира всяко помещение.

 

Сред отличителните характеристики на Grohe Tempesta Cosmo са:

 

 • Тази душ колона може да бъде комбинирана със всеки вана-душ или душ смесител. 

 

 • Всички елементи на душ комплекта са проектирани и изградени за употреба в мокра и влажна среда. Душ системата е предпазена от корозия благодарение на машинно нанесеното хром-никел покритие, което трайно запазва функционалността и подчертава естетиката.

 

 • В 21-ви век, душ системата трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда поразяващо ефектно. Grohe Tempesta Cosmo е визуален комплимент за вашата баня. Деликатният маниер на дизайна придава елегантна и модерна визия на цялото помещение.

 

 • GROHE DreamSpray перфектна струя

 

 • SpeedClean - система против натрупване на варовик

 

 • Вграден WaterGuide за по-дълъг живот

 

 • Подходящ за проточен бойлерTempesta Cosmo е не просто продукт, а чудесен централен елемент за всяка баня - надежден, комфортен и с високи естетически качества. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо Grohe е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на Grohe Tempesta Cosmo може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: ABS пластмаса

Брой монтажни отвори: 2

Монтажен отвор (см): 3.5 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Душ окачване Grohe Tempesta Cosmo - за всеки смесител - Тази душ колона може да бъде комбинирана със всеки вана-душ или душ смесител.

 2. Включен ръчен душ - Този душ комплект е придружен с включена душ слушалка за оптимално удобство и комфорт.

 3. Включен шлаух - Grohe Tempesta Cosmo е оборудвана с шлаух, пригодим към всеки стандартен душ и вана-душ смесител.

 4. EasyClean система против натрупване на варовик - Това душ окачване прави живота ви по-лесен благодарение на своята система, която затруднява натрупването на варовик.

 5. Душ колона с високо ниво на изработка - Тази душ колона е произведена от високоустойчив и масивен месинг. Тя е предназначена за дълга и надеждна употреба във всеки режим на експлоатация.

 6. StarLight защита срещу корозия и повреда - Всички елементи на душ комплекта са проектирани и изградени за употреба в мокра и влажна среда. Душ системата е предпазена от корозия благодарение на машинно нанесеното хром-никел покритие, което трайно запазва функционалността и подчертава естетиката.

 7. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, душ системата трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда поразяващо ефектно. Grohe Tempesta Cosmo е визуален комплимент за вашата баня. Деликатният маниер на дизайна придава елегантна и модерна визия на цялото помещение.

 8. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е окомплектована с душа.

 9. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията от Grohe, която подсигурява вашата инвестиция в този уред.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

ABS пластмаса

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

3.5 см

Височина (см)

92 см

Дължина (см)

7 см

Форма на душ пита

Кръгла

Функции водна струя

1 функция

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Дебитен ограничител

Не

С душ-слушалка и шлаух

Да

Опция присъединяване на душ смесител

Да

С чучур

Не

Покритие

Хром-никел покритие

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

“Немското си е немско” е термин, който е придобил неизменно позитивно значение не само по нашите ширини. Виновници за това са компании като GROHE, които в продължение на век налагат безкомпромисно качество на изработката и неповторимо отношение към естетиката. Няма смисъл да изреждаме всички отличия на марката, защото за това време можем да наредим плочките на средно голяма баня. Нека споменем, че GROHE е единствената немска компания, която списание Fortune включва в своята класация за “Компании, които променят света” за 2017. Думи-клишета за някои бизнеси като “иновация, качество и ергономичност” са мантри в GROHE. Компанията има пет производствени центъра, като всеки един от тях специализира в изработката на отделни компоненти от продуктовото портфолио. GROHE са в челните места по брой и изпитано качество на уникални, вътрешно-фирмени технологии, които не са прилагат никъде другаде. И ако този мини-ферман не е достатъчен за да се убедите в качествата на марката, просто посетете няколко от добрите магазини за баня и разпитайте за качествени брандове. GROHE ще присъства по-голямата част от отговорите.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Първо и най-важно - подготовката. Подготовката за инсталация на нов душ в банята е трудно занимание и не винаги зависи от бюджета. Дори да може да си позволите втори апартамент в банята, свободното пространство в душ зоната не винаги го позволява. Започваме с точни размери - ключът към успешна подготовка. Вземете размери на душа и ги приложете към свободното пространство в помещението. Височината на тръбата може ли да се регулира, ако таванът е прекалено нисък? Избраният от вас душ достатъчно висок ли е за да може да се къпете свободно и комфортно? Колко отвора и с какъв размер трябва да разпробиете за монтаж на душа? Задължително се запитайте за тези важни детайли. Останалите фактори, които трябва да вземете предвид са: управление на водния поток, регулатор на дебит, ръчен душ и аксесоари, брой функции.

Виж още...
2

Монтаж

След успешната подготовка, настъпва етапът на монтаж. Както споменахме, правилното оразмеряване е от основно значение при инсталацията на един душ. Убедете се, че разпробиването на монтажните отвори няма да компрометира части на ВиК системата като тръби и фитинги. Друго нещо, за което трябва да внимавате е подбора на инструменти за инсталацията. Уверете се, че плочките в банята няма да пострадат, или че хром-никел покритието на душа ще остане непокътнато. Другата част от монтажа е свързана предимно с вашият личен комфорт. Подсигурете удобството си по време на душ като настроите разположението на душ окачването, душ питата и аксесоарите по оптимален начин. Ако има други хора, които използват банята - помислете и за техният комфорт и съобразете монтажът на душа с техните изисквания.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Сега, когато душът е инсталиран успешно, дойде време за поддръжка. Няма как да минем без да обсъдим поддръжката на вашият чисто нов, току-що инсталиран душ. На първо място, чистотата е злато. Почиствай всички елементи на твоята душ система основно - веднъж в седмицата е достатъчно. Използвай мек, леко намокрен плат и никога, никога не употребявай абразивни препарати или телени четки. Последните неминуемо увреждат корпуса и нарушават целостта на хром-никел покритието, което води до по-слаба резистентност на душа към корозия. Заради това, основната ви грижа по поддръжката е редовното и прецизно почистване, което да отстрани прах, петна и евентуални натрупвания на варовик. Останалото се свежда до разумна употреба на душа - без излишна сила при пускане, включване и регулация на температура и дебит.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мек плат при почистване - бъдете внимателни и прецизни, без излишна сила и припряност. 

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка, освен ако не гоните авангарден и олющен външен вид на своя душ.

Проверявайте редовно меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Винаги изключвайте водните кранове преди това, особено ако сте с нови дрехи.

Душът е надежден, но това не значи безсмъртен. Пазете го от удари с тежки предмети.

 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: