• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
-33%
zoom
zoom
zoom
Душ система Grohe Bau Classic 210, термостатна, въртящо се рамо, Grohe EcoJoy 9,5l/min, месинг, хром Душ система Grohe Bau Classic 210, термостатна, въртящо се рамо, Grohe EcoJoy 9,5l/min, месинг, хром Душ система Grohe Bau Classic 210, термостатна, въртящо се рамо, Grohe EcoJoy 9,5l/min, месинг, хром Душ система Grohe Bau Classic 210, термостатна, въртящо се рамо, Grohe EcoJoy 9,5l/min, месинг, хром
close
Назад
Душ система Grohe Bau Classic 210, термостатна, въртящо се рамо, Grohe EcoJoy 9,5l/min, месинг, хром
Душ система Grohe Bau Classic 210, термостатна, въртящо се рамо, Grohe EcoJoy 9,5l/min, месинг, хром
Душ система Grohe Bau Classic 210, термостатна, въртящо се рамо, Grohe EcoJoy 9,5l/min, месинг, хром
Душ система Grohe Bau Classic 210, термостатна, въртящо се рамо, Grohe EcoJoy 9,5l/min, месинг, хром
Следващо

Душ система Grohe Bau Classic 210, термостатна, въртящо се рамо, Grohe EcoJoy 9,5l/min, месинг, хром

Арт. №: 26699000

589,00 лв.
885,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Продуктите на Грое са създадени по високи европейски стандарти и осигуряват качество на световно ниво. Месингът и хромовото  покритие позволяват дълготрайната и експлоатация на вашите аксесоари. Душ системата Bau System 210 е функционална придобивка за всяка модерна баня. В комплектът ще получите термостат с аквадимер, ръчен душ, неръждаем шлаух за душ и душ глава- пита.  Термостата е с вградена функция GROHE SafeStop Plus, която ограничава температурата от душа до 50 градуса. Питата е с функция DreamSpray, която смесва водата в душа с въздух, за да създаде усещането за тропичен дъжд на клиента. Ръчния душ ви помага да не оставите място по тялото ви неосвежено.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Брой монтажни отвори: 2

Монтажен отвор (см): 7

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. 1. Хоризонтално, накланящо се до 45° рамо за душ 390 mm.

 2. 2. Термостат с аквадимер извършва и превключването между: душ глава и ръчен душ.

 3. 3. GROHE EcoJoy 9.5 l/min дебитен ограничител.

 4. 4. SpeedClean - система против натрупване на варовик.

 5. 5. Вграден WaterGuide за по-дълъг живот.

 6. 6. GROHE SafeStop Plus вграден ограничител на температурата до 50°C.

 7. 7. Подходяща за проточен бойлер.

 8. 8. GROHE DreamSpray перфектна струя и струя Rain.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

7

Височина (см)

120

Дължина (см)

43

Дебитен ограничител

Да

С душ-слушалка и шлаух

Да

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

“Немското си е немско” е термин, който е придобил неизменно позитивно значение не само по нашите ширини. Виновници за това са компании като GROHE, които в продължение на век налагат безкомпромисно качество на изработката и неповторимо отношение към естетиката. Няма смисъл да изреждаме всички отличия на марката, защото за това време можем да наредим плочките на средно голяма баня. Нека споменем, че GROHE е единствената немска компания, която списание Fortune включва в своята класация за “Компании, които променят света” за 2017. Думи-клишета за някои бизнеси като “иновация, качество и ергономичност” са мантри в GROHE. Компанията има пет производствени центъра, като всеки един от тях специализира в изработката на отделни компоненти от продуктовото портфолио. GROHE са в челните места по брой и изпитано качество на уникални, вътрешно-фирмени технологии, които не са прилагат никъде другаде. И ако този мини-ферман не е достатъчен за да се убедите в качествата на марката, просто посетете няколко от добрите магазини за баня и разпитайте за качествени брандове. GROHE ще присъства по-голямата част от отговорите.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Колкото и да ти се иска да построиш втори апартамент в банята си, знаеш, че дори с голям бюджет, трябва да подходиш внимателно към пространството, с което разполагаш. Много е важно да измериш всичко прецизно, за да откриеш подходящия душ за помещението и да разбереш дали размерите на въображението ти съответстват с тези у дома. Kогато бързаш сутрин, някой друг от семейството сякаш бърза малко повече. Би било неприятно в този час-пик да се сблъскате в банята. Затова е много хубаво да се уверите, че душ системата пасва на функционалността на помещението. Освен това - съобрази се с с водното налягане у дома, както и с характеристиките на самата душ система. Обърни внимание на това дали височината им подлежи на регулация, дали има ограничител на водния дебит, дали предлаганата гаранция ви удовлетворява и т.н.

Виж още...
2

Монтаж

Както прецизно смятаме бюджета си, така трябва да измериш и разположението на тръбите, за да си пасне всичко с душа. Например, разстоянието между ъгъла на стената и центъра на клапана за контрол на вода може да е 45см, а от земята до същото място - 91см. За да вървят нещата по вода, с маркер или химикал можеш да отбележиш и прехвърлиш всички други измервания, за да се подсигуриш че ще прикрепиш водопровода правилно към елементите на избрания от теб комплект. Приготви си нужните неща като дрелка, нивелир и всичко необходимо според ситуацията. Но ако не си уверен, повикай професионалист, защото пестенето от време и финанси не винаги излиза на сметка.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Влизаш под душа за да почувстваш свежест и чистота. Не мислиш ли, че той заслужава същия жест обратно? Както подсушаваш себе си, след всяко къпане можеш да обираш влагата от стените и от вратите на душ кабината с гъба или кърпа. Тази рутина и още дребни детайли според ситуацията не би трябвало да ти отнемат повече от минута. Искаш банята да свети като излезеш от нея така, както ти грееш, влизайки под душа? Трябва да се стремиш веднъж седмично да измиваш взискателно и веднъж в месеца можеш да приложиш дълбоко чистене. Не ти е нужна повече от една кофа или душ слушалка да изплакнеш стените. Сам знаеш какви продукти за почистване ти трябват за стените в банята и вратите на душа. Важно е да разделиш работата на порции, за да не се надишаш с изпарения или да не изсъхне препаратът преди да си го забърсал. БЪДИ СМАРТ, Н

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мет плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде.

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя душ.

Проверявай меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Не забравяй да изключиш водните кранове преди това, особено ако си с нови дрехи.

Душът е надежден, но това не значи безсмъртен. Пази го от удари с тежки предмети (това е лесно в банята).

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хотели и къщи за гости

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: