• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Душ система Grohe Tempesta Cosmopolitan 250, термостатна, EcoJoy 9.5 l/min, SafeStop 38°C, StarLight покритие, месинг

Арт. №: 26670000

638,99 лв.
828,99 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Душ система Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 e функционален и напълно самодостатъчен комплект за всяка душ зона. Душ системите от този тип предоставят всичко необходимо за създаване на оазис на комфорта във вашата баня. Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 включва душ смесител, душ колона и душ пита. По този начин системата обединява всички компоненти, от които едно санитарно помещение се нуждае за осигуряване на хигиена и релакс. Проектиран и изработен спрямо стандартите на съвременните бани, Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 е съчетание на ергономичен дизайн, солиден вложен материал и отличителна визия с надеждно хром покритие. 

 

Този душ комплект лесно намира мястото си във всяко помещение, чийто размери позволяват неговата инсталация. Стига да разполагате с необходимото пространство за пълноценен душ, то системата ще се впише органично и непринудено в банята. Визията на комплекта е в еднаква степен минималистична и открояваща се, създадена за да комплиментира всяко помещение.

 

Сред отличителните характеристики на Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 са:

 

 • Този душ комплект е задвижван от механизъм с термостатичен контрол. Вие просто задавате определена температура на водата, като при всяко пускане душът сам достига и поддържа тази температура. Това гарантира неповторим комфорт и ефективна употреба по време на душа, същевременно ограничавайки излишния разход на топла вода.

 

 • SafeStop 38 протекция от прекалено гореща вода - Този душ е оборудван с вграден ограничител на топлата вода до 38 градуса по Целзий, който автономно ви предпазва от инцидентни изгаряния заради превишена температура.

 

 • EcoJoy технология за икономия на водата до 9,5л/мин- Батерията притежава вграден регулатор на водния дебит. Тази функция на смесителя позволява да зададете максимален разход на вода, който уредът да не превишава. По този начин сте една идея по-близо до перфектната оптимизация на енергия.

 

 • Grohe StarLight защита срещу корозия и повреда - Всички елементи на Tempesta Cosmopolitan 250 са проектирани и изградени за употреба в мокра и влажна среда. Душ системата е предпазена от корозия благодарение на машинно нанесеното хром-никел покритие, което трайно запазва функционалността и подчертава естетиката.

 

 • Доверете се на 60-месечната гаранцията от Grohe, която подсигурява вашата инвестиция в този уред.

 

Tempesta Cosmopolitan 250 е не просто продукт, а чудесен централен елемент за всяка баня - надежден, комфортен и с високи естетически качества. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо Grohe е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг, ABS пластмаса

Брой монтажни отвори: 3

Монтажен отвор (см): Отвор за душ окачването - 3,5см / Отвори за вана-душ смесителя - 1.25см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Душ система Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 - комплект за професионална употреба със всичко необходимо - Душ система е оборудвана с всички основни елементи на завършеният душ комплект. Тя включва функциониращ душ смесител, надеждна душ колона, ръчен душ със шлаух и душ пита.

 2. Душ система с термостатен механизъм - Този душ комплект е задвижван от механизъм с термостатичен контрол. Вие просто задавате определена температура на водата, като при всяко пускане душът сам достига и поддържа тази температура. Това гарантира неповторим комфорт и ефективна употреба по време на душа, същевременно ограничавайки излишния разход на топла вода.

 3. SafeStop 38 протекция от прекалено гореща вода - Този душ е оборудван с вграден ограничител на топлата вода до 38 градуса по Целзий, който автономно ви предпазва от инцидентни изгаряния заради превишена температура.

 4. Душ смесител с ергономична ръкохватка - Ръкохватката на смесителя е проектирана за да предостави оптимално бърз, прецизен и удобен контрол на водния дебит.

 5. Душ смесител с високо ниво на изработка - Смесителят на Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 е произведен от високоустойчив и масивен месинг. Механизмът за контрол на водният поток е предназначен за дълга и надеждна употреба във всеки режим на експлоатация.

 6. Включен ръчен душ - Този душ комплект е придружен с включена душ слушалка empesta Cosmopolitan 100 с 2 функции за оптимално удобство и комфорт.

 7. EcoJoy технология за икономия на водата до 9,5л/мин- Батерията притежава вграден регулатор на водния дебит. Тази функция на смесителя позволява да зададете максимален разход на вода, който уредът да не превишава. По този начин сте една идея по-близо до перфектната оптимизация на енергия.

 8. Grohe StarLight защита срещу корозия и повреда - Всички елементи на Tempesta Cosmopolitan 250 са проектирани и изградени за употреба в мокра и влажна среда. Душ системата е предпазена от корозия благодарение на машинно нанесеното хром-никел покритие, което трайно запазва функционалността и подчертава естетиката.

 9. Първокласен аератор - Аераторът на питата на душ системата пречиства и концентрира водният поток по оптимален начин.

 10. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, душ системата трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда поразяващо ефектно. Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 е визуален комплимент за вашата баня. Деликатният маниер на дизайна придава елегантна и модерна визия на цялото помещение.

 11. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е окомплектована с душа.

 12. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията от Grohe, която подсигурява вашата инвестиция в този уред.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг, ABS пластмаса

Брой монтажни отвори

3

Монтажен отвор (см)

Отвор за душ окачването - 3,5см / Отвори за вана-душ смесителя - 1.25см

Височина (см)

101.6 см

Дължина (см)

40.4 см - 41.2 см

Ширина (см)

29.8 см

Функции водна струя

2 функции

Дебитен ограничител

Да

Затварящ механизъм

Термостатичен механизъм

Превключвател струя

Автоматичен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Термостатна система

Да

С душ-слушалка и шлаух

Да

С чучур

Не

Покритие

Хром-никел покритие

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

“Немското си е немско” е термин, който е придобил неизменно позитивно значение не само по нашите ширини. Виновници за това са компании като GROHE, които в продължение на век налагат безкомпромисно качество на изработката и неповторимо отношение към естетиката. Няма смисъл да изреждаме всички отличия на марката, защото за това време можем да наредим плочките на средно голяма баня. Нека споменем, че GROHE е единствената немска компания, която списание Fortune включва в своята класация за “Компании, които променят света” за 2017. Думи-клишета за някои бизнеси като “иновация, качество и ергономичност” са мантри в GROHE. Компанията има пет производствени центъра, като всеки един от тях специализира в изработката на отделни компоненти от продуктовото портфолио. GROHE са в челните места по брой и изпитано качество на уникални, вътрешно-фирмени технологии, които не са прилагат никъде другаде. И ако този мини-ферман не е достатъчен за да се убедите в качествата на марката, просто посетете няколко от добрите магазини за баня и разпитайте за качествени брандове. GROHE ще присъства по-голямата част от отговорите.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Първо и най-важно - подготовката. Подготовката за инсталация на нов душ в банята е трудно занимание и не винаги зависи от бюджета. Дори да може да си позволите втори апартамент в банята, свободното пространство в душ зоната не винаги го позволява. Започваме с точни размери - ключът към успешна подготовка. Вземете размери на душа и ги приложете към свободното пространство в помещението. Височината на тръбата може ли да се регулира, ако таванът е прекалено нисък? Избраният от вас душ достатъчно висок ли е за да може да се къпете свободно и комфортно? Колко отвора и с какъв размер трябва да разпробиете за монтаж на душа? Задължително се запитайте за тези важни детайли. Останалите фактори, които трябва да вземете предвид са: управление на водния поток, регулатор на дебит, ръчен душ и аксесоари, брой функции.

Виж още...
2

Монтаж

След успешната подготовка, настъпва етапът на монтаж. Както споменахме, правилното оразмеряване е от основно значение при инсталацията на един душ. Убедете се, че разпробиването на монтажните отвори няма да компрометира части на ВиК системата като тръби и фитинги. Друго нещо, за което трябва да внимавате е подбора на инструменти за инсталацията. Уверете се, че плочките в банята няма да пострадат, или че хром-никел покритието на душа ще остане непокътнато. Другата част от монтажа е свързана предимно с вашият личен комфорт. Подсигурете удобството си по време на душ като настроите разположението на душ окачването, душ питата и аксесоарите по оптимален начин. Ако има други хора, които използват банята - помислете и за техният комфорт и съобразете монтажът на душа с техните изисквания.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Сега, когато душът е инсталиран успешно, дойде време за поддръжка. Няма как да минем без да обсъдим поддръжката на вашият чисто нов, току-що инсталиран душ. На първо място, чистотата е злато. Почиствай всички елементи на твоята душ система основно - веднъж в седмицата е достатъчно. Използвай мек, леко намокрен плат и никога, никога не употребявай абразивни препарати или телени четки. Последните неминуемо увреждат корпуса и нарушават целостта на хром-никел покритието, което води до по-слаба резистентност на душа към корозия. Заради това, основната ви грижа по поддръжката е редовното и прецизно почистване, което да отстрани прах, петна и евентуални натрупвания на варовик. Останалото се свежда до разумна употреба на душа - без излишна сила при пускане, включване и регулация на температура и дебит.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мек плат при почистване - бъдете внималтени и прецизни, без излишна сила и припряност. 

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка, освен ако не гоните авантгарден и олющен външен вид на своя душ. 

Проверявайте редовно меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Винаги изключвайте водните кранове преди това, особено ако сте с нови дрехи. 

Душът е надежден, но това не значи безсмъртен. Пазете го от удари с тежки предмети.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Домашни проекти

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: