• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Душ система Ideal Standard Ceratherm T100, термостатна, UltraSlim душ пита, ограничител на толата вода, Evo Jet Diamond ръчен душ с 3 функции, месинг

964,80 лв.
1072,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Душ система Ideal Standard Ceratherm e функционален и напълно самодостатъчен комплект за всяка душ зона. Душ системите от този тип предоставят всичко необходимо за създаване на оазис на комфорта във вашата баня. Ideal Standard Ceratherm включва душ смесител, душ колона и душ пита. По този начин системата обединява всички компоненти, от които едно санитарно помещение се нуждае за осигуряване на хигиена и релакс. Проектиран и изработен спрямо стандартите на съвременните бани, Ideal Standard Ceratherm е съчетание на ергономичен дизайн, солиден вложен материал и отличителна визия с надеждно хром покритие. 

 

Този душ комплект лесно намира мястото си във всяко помещение, чийто размери позволяват неговата инсталация. Стига да разполагате с необходимото пространство за пълноценен душ, то системата ще се впише органично и непринудено в банята. Визията на комплекта е в еднаква степен минималистична и открояваща се, създадена за да комплиментира всяко помещение.

 

Сред отличителните характеристики на Ideal Standard Ceratherm са:

 

 • Душ система с термостатен механизъм  - Този душ комплект е задвижван от FirmaFlow механизъм с термостатичен контрол. Вие просто задавате определена температура на водата, като при всяко пускане душът сам достига и поддържа тази температура. Това гарантира неповторим комфорт и ефективна употреба по време на душа, същевременно ограничавайки излишния разход на топла вода.

 

 • Протекция от прекалено гореща вода - Този душ е оборудван с вграден ограничител на топлата вода, който не позволява температурата да превиши 40 градуса по Целзий и така ви предпазва от инцидентни изгаряния.

 

 • Технология за икономия на водата - Батерията притежава вграден регулатор за ограничаване на водния дебит до 50%. Тази функция на смесителя позволява да зададете максимален разход на вода, който уредът да не превишава. По този начин сте една идея по-близо до перфектната оптимизация на енергия. 

 

 • Включен ръчен душ - Този душ комплект е придружен с включена душ слушалка Evo Jet Diamond ръчен душ с 3 функции - за оптимално удобство и комфорт. 

 

 • Регулируема душ пита - Душ питата на този комплект е със специален UltraSlim дизайн. Тя е свободно регулируема и позволява сами да приспособите нейната позиция и ъгъла на водните струи. Ceratherm е не просто продукт, а чудесен централен елемент за всяка баня - надежден, комфортен и с високи естетически качества. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо Ideal Standard е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на Ideal Standard Ceratherm може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг, ABS пластмаса

Брой монтажни отвори: 3

Монтажен отвор (см): Отвор за душ окачването - 5см / Отвори за вана-душ смесителя - 1.25см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Душ система Ideal Standard Ceratherm - комплект със всичко необходимо - Душ система е оборудвана с всички основни елементи на завършеният душ комплект. Тя включва функциониращ душ смесител, надеждна душ колона, ръчен душ със шлаух и душ пита.

 2. Регулируема височина на душ системата - Колоната на душа ви позволява сами да определите нейната височина между 73см - 103см. По този начин вие може да адаптирате системата спрямо оптималната за вас и за помещението височина.

 3. Душ система с термостатен механизъм - Този душ комплект е задвижван от FirmaFlow механизъм с термостатичен контрол. Вие просто задавате определена температура на водата, като при всяко пускане душът сам достига и поддържа тази температура. Това гарантира неповторим комфорт и ефективна употреба по време на душа, същевременно ограничавайки излишния разход на топла вода.

 4. Протекция от прекалено гореща вода - Този душ е оборудван с вграден ограничител на топлата вода, който не позволява температурата да превиши 40 градуса по Целзий и така ви предпазва от инцидентни изгаряния.

 5. Включен ръчен душ - Ideal Standard Ceratherm е придружен с включена душ слушалка Evo Jet Diamond ръчен душ с 3 функции - за оптимално удобство и комфорт.

 6. Регулируема душ пита - Душ питата на този комплект е със специален UltraSlim дизайн. Тя е свободно регулируема и позволява сами да приспособите нейната позиция и ъгъла на водните струи.

 7. Технология за икономия на водата - Батерията притежава вграден регулатор за ограничаване на водния дебит до 50%. Тази функция на смесителя позволява да зададете максимален разход на вода, който уредът да не превишава. По този начин сте една идея по-близо до перфектната оптимизация на енергия.

 8. Душ смесител с ергономична ръкохватка - Ръкохватката на смесителя е проектирана за да предостави оптимално бърз, прецизен и удобен контрол на водния дебит.

 9. Душ смесител с високо ниво на изработка - Смесителят на Ideal Standard Ceratherm е произведен от високоустойчив и масивен месинг. Механизмът за контрол на водният поток е предназначен за дълга и надеждна употреба във всеки режим на експлоатация.

 10. Защита срещу корозия и повреда - Всички елементи на душ комплекта са проектирани и изградени за употреба в мокра и влажна среда. Душ системата е предпазена от корозия благодарение на машинно нанесеното хром-никел покритие, което трайно запазва функционалността и подчертава естетиката.

 11. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, душ системата трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда поразяващо ефектно. Ideal Standard Ceratherm е визуален комплимент за вашата баня. Деликатният маниер на дизайна придава елегантна и модерна визия на цялото помещение.

 12. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията от производителя, която подсигурява вашата инвестиция в този уред.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг, ABS пластмаса

Брой монтажни отвори

3

Монтажен отвор (см)

Отвор за душ окачването - 5см / Отвори за вана-душ смесителя - 1.25см

Височина (см)

73 см - 103см

Дължина (см)

31 см - 41см

Ширина (см)

32.5 см

Функции водна струя

3 функции

Дебитен ограничител

Да

Затварящ механизъм

Термостатичен механизъм

Превключвател струя

Ръчен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Термостатна система

Да

С душ-слушалка и шлаух

Да

С чучур

Не

Покритие

Хром-никел покритие

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Малко са фирмите като Ideal Standard, които успяват да направят така, че продукцията напълно да отговаря на името им. Ideal Standard са еталон за изтънчена визия, която е съчетана с изделия, отговарящи на всеки ергономичен критерий - удобство и комфорт, достъпност, безопасност, чистота. Компанията влага ресурси в най-добрите възможни материали и техника над 100 години. Резултатът е предоставянето на цялостна визия както за индивидуалните артикули, така и цялостни решения за бани и санитарни помещения. В днешни дни, когато нашите бани се различават по десетки параграфи, Ideal Standard съумяват да предложат подходящи концепции за всяка една идея, независимо от вижданията, предпочитанията и пространството.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Първо и най-важно - подготовката. Подготовката за инсталация на нов душ в банята е трудно занимание и не винаги зависи от бюджета. Дори да може да си позволите втори апартамент в банята, свободното пространство в душ зоната не винаги го позволява. Започваме с точни размери - ключът към успешна подготовка. Вземете размери на душа и ги приложете към свободното пространство в помещението. Височината на тръбата може ли да се регулира, ако таванът е прекалено нисък? Избраният от вас душ достатъчно висок ли е за да може да се къпете свободно и комфортно? Колко отвора и с какъв размер трябва да разпробиете за монтаж на душа? Задължително се запитайте за тези важни детайли. Останалите фактори, които трябва да вземете предвид са: управление на водния поток, регулатор на дебит, ръчен душ и аксесоари, брой функции.

Виж още...
2

Монтаж

След успешната подготовка, настъпва етапът на монтаж. Както споменахме, правилното оразмеряване е от основно значение при инсталацията на един душ. Убедете се, че разпробиването на монтажните отвори няма да компрометира части на ВиК системата като тръби и фитинги. Друго нещо, за което трябва да внимавате е подбора на инструменти за инсталацията. Уверете се, че плочките в банята няма да пострадат, или че хром-никел покритието на душа ще остане непокътнато. Другата част от монтажа е свързана предимно с вашият личен комфорт. Подсигурете удобството си по време на душ като настроите разположението на душ окачването, душ питата и аксесоарите по оптимален начин. Ако има други хора, които използват банята - помислете и за техният комфорт и съобразете монтажът на душа с техните изисквания.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Сега, когато душът е инсталиран успешно, дойде време за поддръжка. Няма как да минем без да обсъдим поддръжката на вашият чисто нов, току-що инсталиран душ. На първо място, чистотата е злато. Почиствай всички елементи на твоята душ система основно - веднъж в седмицата е достатъчно. Използвай мек, леко намокрен плат и никога, никога не употребявай абразивни препарати или телени четки. Последните неминуемо увреждат корпуса и нарушават целостта на хром-никел покритието, което води до по-слаба резистентност на душа към корозия. Заради това, основната ви грижа по поддръжката е редовното и прецизно почистване, което да отстрани прах, петна и евентуални натрупвания на варовик. Останалото се свежда до разумна употреба на душа - без излишна сила при пускане, включване и регулация на температура и дебит.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мек плат при почистване - бъдете внималтени и прецизни, без излишна сила и припряност. 

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка, освен ако не гоните авантгарден и олющен външен вид на своя душ. 

Проверявайте редовно меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Винаги изключвайте водните кранове преди това, особено ако сте с нови дрехи. 

Душът е надежден, но това не значи безсмъртен. Пазете го от удари с тежки предмети.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Домашни проекти

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: