• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-20%
Назад
Душ система Roca Even Round, термостатна, с ръчен душ и шлаух, Rain функция, Evershine покритие, цвят Titanium Black
Душ система Roca Even Round, термостатна, с ръчен душ и шлаух, Rain функция, Evershine покритие, цвят Titanium Black
Следващо
Следващо

Душ система Roca Even Round, термостатна, с ръчен душ и шлаух, Rain функция, Evershine покритие, цвят Titanium Black

Арт. №: A5A9A2ENM2

1866,00 лв.
2334,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Душ система Roca Even e функционален и напълно самодостатъчен комплект за всяка душ зона. Душ системите от този тип предоставят всичко необходимо за създаване на оазис на комфорта във вашата баня. Roca Even  включва душ смесител, душ колона и душ пита. По този начин системата обединява всички компоненти, от които едно санитарно помещение се нуждае за осигуряване на хигиена и релакс. Проектиран и изработен спрямо стандартите на съвременните бани, Roca Even  е съчетание на ергономичен дизайн, солиден вложен материал и отличителна визия с надеждно хром покритие. 

 

Този душ комплект лесно намира мястото си във всяко помещение, чийто размери позволяват неговата инсталация. Стига да разполагате с необходимото пространство за пълноценен душ, то системата ще се впише органично и непринудено в банята. Визията на комплекта е в еднаква степен минималистична и открояваща се, създадена за да комплиментира всяко помещение.

 

Сред отличителните характеристики на Roca Even са:

 

 • Roca Even е задвижван от механизъм с термостатичен контрол. Вие просто задавате определена температура на водата, като при всяко пускане душът сам достига и поддържа тази температура. Това гарантира неповторим комфорт и ефективна употреба по време на душа, същевременно ограничавайки излишния разход на топла вода.

 

 • Характерният цвят Titanium Black на този душ го отличава от стандартните уреди, превръщайки го в стилен и открояващ се елемент за всяко модерно помещение.

 

 • В 21-ви век, душ системата трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда поразяващо ефектно. Roca Even е визуален комплимент за вашата баня. Деликатният маниер на дизайна придава елегантна и модерна визия на цялото помещение.

 

 • Душ система е оборудвана с всички основни елементи на завършеният душ комплект. Тя включва функциониращ душ смесител, надеждна душ колона, ръчен душ със шлаух и душ пита. 
 • Брой изходи за вода: 2

 

 • Брой посока изход на превключвателя: 2

 

 • Включена гъвкава връзкa

 

 • Душ слушалка: Включени

 

 • Форма на душ главата: Кръгла

 

Even е не просто продукт, а чудесен централен елемент за всяка баня - надежден, комфортен и с високи естетически качества. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо Roca е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на Roca Even може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг, ABS пластмаса

Брой монтажни отвори: 3

Монтажен отвор (см): Отвор за душ окачването - 3,5см / Отвори за вана-душ смесителя - 1.25см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Душ система Roca Even - комплект със всичко необходимо - Душ система е оборудвана с всички основни елементи на завършеният душ комплект. Тя включва функциониращ душ смесител, надеждна душ колона, ръчен душ със шлаух и душ пита.

 2. Душ система с термостатен механизъм - Roca Even е задвижван от механизъм с термостатичен контрол. Вие просто задавате определена температура на водата, като при всяко пускане душът сам достига и поддържа тази температура. Това гарантира неповторим комфорт и ефективна употреба по време на душа, същевременно ограничавайки излишния разход на топла вода.

 3. Душ смесител с ергономична ръкохватка - Ръкохватката на смесителя е проектирана за да предостави оптимално бърз, прецизен и удобен контрол на водния дебит.

 4. Душ смесител с високо ниво на изработка - Смесителят на душ комплекта е произведен от високоустойчив и масивен месинг. Механизмът за контрол на водният поток е предназначен за дълга и надеждна употреба във всеки режим на експлоатация.

 5. Включен ръчен душ - Този душ комплект е придружен с включена душ слушалка с Rain функция за водния поток за оптимално удобство и комфорт.

 6. Защита срещу корозия и повреда - Всички елементи на душ комплекта са проектирани и изградени за употреба в мокра и влажна среда. Душ системата е предпазена от корозия благодарение на машинно нанесеното хром-никел покритие, което трайно запазва функционалността и подчертава естетиката.

 7. Първокласен аератор - Аераторът на питата на Roca Even пречиства и концентрира водният поток по оптимален начин.

 8. Специален цвят - Характерният цвят Titanium Black на този душ го отличава от стандартните уреди, превръщайки го в стилен и открояващ се елемент за всяко модерно помещение.

 9. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, душ системата трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда поразяващо ефектно. Roca Even е визуален комплимент за вашата баня. Деликатният маниер на дизайна придава елегантна и модерна визия на цялото помещение.

 10. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е окомплектована с душа.

 11. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията от производителя, която подсигурява вашата инвестиция в този уред.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг, ABS пластмаса

Брой монтажни отвори

3

Монтажен отвор (см)

Отвор за душ окачването - 3,5см / Отвори за вана-душ смесителя - 1.25см

Височина (см)

81.5 см

Дължина (см)

60.5 см

Ширина (см)

18 см

Функции водна струя

1 функция

Дебитен ограничител

Не

Затварящ механизъм

Термостатичен механизъм

Превключвател струя

Ръчен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Термостатна система

Да

С душ-слушалка и шлаух

Да

С чучур

Не

Покритие

Хром-никел покритие

Цвят

Титаниево черно

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Марката ROCA отдавна се е превърнало в нарицателно за безупречно качество, неподражаем стил и абсолютна класа в санитарните помещения. Историята на компанията започва през 1917 г в Испания., като до 1929 г. вече е лидер в производството на вани на национално ниво. Благодарение на неотлъчният поглед върху развитието на културата на водата, днес ROCA се простира в над 170 държави и във всяка една нейното име се свързва с финес в изработката, мекота във визията и безкомпромисност в изработката. Такава репутация не се създава случайно и не се защитава лесно. Заради това ROCA не спират да налагат своята визия, утвърждавам се като компания която създава, а не следва тенденции.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Първо и най-важно - подготовката. Подготовката за инсталация на нов душ в банята е трудно занимание и не винаги зависи от бюджета. Дори да може да си позволите втори апартамент в банята, свободното пространство в душ зоната не винаги го позволява. Започваме с точни размери - ключът към успешна подготовка. Вземете размери на душа и ги приложете към свободното пространство в помещението. Височината на тръбата може ли да се регулира, ако таванът е прекалено нисък? Избраният от вас душ достатъчно висок ли е за да може да се къпете свободно и комфортно? Колко отвора и с какъв размер трябва да разпробиете за монтаж на душа? Задължително се запитайте за тези важни детайли. Останалите фактори, които трябва да вземете предвид са: управление на водния поток, регулатор на дебит, ръчен душ и аксесоари, брой функции.

Виж още...
2

Монтаж

След успешната подготовка, настъпва етапът на монтаж. Както споменахме, правилното оразмеряване е от основно значение при инсталацията на един душ. Убедете се, че разпробиването на монтажните отвори няма да компрометира части на ВиК системата като тръби и фитинги. Друго нещо, за което трябва да внимавате е подбора на инструменти за инсталацията. Уверете се, че плочките в банята няма да пострадат, или че хром-никел покритието на душа ще остане непокътнато. Другата част от монтажа е свързана предимно с вашият личен комфорт. Подсигурете удобството си по време на душ като настроите разположението на душ окачването, душ питата и аксесоарите по оптимален начин. Ако има други хора, които използват банята - помислете и за техният комфорт и съобразете монтажът на душа с техните изисквания.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Сега, когато душът е инсталиран успешно, дойде време за поддръжка. Няма как да минем без да обсъдим поддръжката на вашият чисто нов, току-що инсталиран душ. На първо място, чистотата е злато. Почиствай всички елементи на твоята душ система основно - веднъж в седмицата е достатъчно. Използвай мек, леко намокрен плат и никога, никога не употребявай абразивни препарати или телени четки. Последните неминуемо увреждат корпуса и нарушават целостта на хром-никел покритието, което води до по-слаба резистентност на душа към корозия. Заради това, основната ви грижа по поддръжката е редовното и прецизно почистване, което да отстрани прах, петна и евентуални натрупвания на варовик. Останалото се свежда до разумна употреба на душа - без излишна сила при пускане, включване и регулация на температура и дебит.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мек плат при почистване - бъдете внималтени и прецизни, без излишна сила и припряност. 

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка, освен ако не гоните авантгарден и олющен външен вид на своя душ. 

Проверявайте редовно меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Винаги изключвайте водните кранове преди това, особено ако сте с нови дрехи. 

Душът е надежден, но това не значи безсмъртен. Пазете от удари с тежки предмети.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Малки бани

+Домашни проекти

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: