• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Електронен смесител Grohe Eurosmart Cosmopolitan, за умивалник, сензор със 7 програми, филтър за мръсотия, термална дезинфекция, StarLight покритие

Арт. №: 36439000

702,90 лв.
781,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Електронните смесители са “crème de la crème” на смесителните батерии. Този тип уреди са предназначени за бани и санитарни помещения, където ергономията и високата функционалност са издигнати на пиедестал. Електронният смесител Grohe Eurosmart Cosmopolitan е еталон за всички подобни батерии. Той съчетава най-доброто от света на стандартните смесители, като същевременно осигурява несравним комфорт на управление, прецизност и сигурност. Проектиран и изработен спрямо съвременните потребителски изисквания, Grohe Eurosmart Cosmopolitan е съчетание на ергономичен дизайн, солиден вложен материал и отличителна визия с перфектно хром покритие. 

 

Уредът безпроблемно се вписва във всяка баня, независимо от нейният интериор - универсалната визия и компактните размери са гаранция за това. Независимо от стила на банята и разположението на останалите компоненти като душ зона и умивалник, този електронен смесител се вписва чудесно в помещението. Нека не забравяме - животът е прекалено натоварен за да губите време и нерви с некачествени смесители.

 

Сред отличителните характеристики на Grohe Eurosmart Cosmopolitan са:

 

 • Grohe Eurosmart Cosmopolitan е оборудван с инфрачервен сензор. Инфрачервеният сензор прави управлението невероятно лесно във всеки един аспект - настройка на дебит, избор на температура, както и сервиз при нужда. Смесителят се активира само, когато засече движение на ръцете ви. По този начин той спестява излишен разход на енергия. Освен това, механизмите на батерията не се износват както тези на стандартните смесители заради отварянето и затварянето при управление.

 

 • Смесителят Eurosmart Cosmopolitan, както всички останали уреди, задържа вода във своите тръби след всяка употреба. За да се избегне стагнация, тази електронна батерия автономно изхвърля остатъчната вода, когато смесителят не работи продължително време.

 

 • Този смесител разполага с функция за термална дезинфекция. Чрез този процес със продължителност между 3.5 - 11 минути, технологията елиминира потенциалните вредни микроби в тръбната система. Термалната дезинфекция може да бъде стартирана и прекратена по всяко време. 

 

 • Смесителят Eurosmart Cosmopolitan е с вграден филтър за улавяне и отделяне на мръстоия. По този начин хигиенната стойност на вашата вода е запазена, а изправността на батерията - гарантирана.

 

 • Смесителят разполага с дисплей, който показва по всяко време нивото на зареждане на батерията

 

Eurosmart Cosmopolitan е не просто продукт, а чудесен централен елемент за всяка баня - надежден, комфортен и с високи естетически качества. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо Grohe е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на Grohe Eurosmart Cosmopolitan може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 13.2 см

Широчина (см): 6.4 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Смесител със сензор - Grohe Eurosmart Cosmopolitan е оборудван с инфрачервен сензор. Инфрачервеният сензор прави управлението невероятно лесно във всеки един аспект - настройка на дебит, избор на температура, както и сервиз при нужда. Смесителят се активира само, когато засече движение на ръцете ви. По този начин той спестява излишен разход на енергия. Освен това, механизмите на батерията не се износват както тези на стандартните смесители заради отварянето и затварянето при управление.

 2. Лесно заключване - При нужда от почистване на смесителя, безпроблемно активирате функцията за заключване на сензора. Когато пожелаете, отключвате смесителя и сензорът стартира отново.

 3. Дисплей за нивото на батерията - Смесителят разполага с дисплей, който показва по всяко време нивото на зареждане на батерията

 4. Няколко програми за управление - Този смесител позволява да избирате между няколко различни програми за управление на водно налягане, дебит и температура.

 5. Автоматично промиване - Смесителят Eurosmart Cosmopolitan, както всички останали уреди, задържа вода във своите тръби след всяка употреба. За да се избегне стагнация, тази електронна батерия автономно изхвърля остатъчната вода, когато смесителят не работи продължително време.

 6. Термална дезинфекция - Този смесител разполага с функция за термална дезинфекция. Чрез този процес със продължителност между 3.5 - 11 минути, технологията елиминира потенциалните вредни микроби в тръбната система. Термалната дезинфекция може да бъде стартирана и прекратена по всяко време.

 7. Филтър за улавяне на замърсители - Смесителят Eurosmart Cosmopolitan е с вграден филтър за улавяне и отделяне на мръстоия. По този начин хигиенната стойност на вашата вода е запазена, а изправността на батерията - гарантирана.

 8. Смесител с високо ниво на изработка - Смесителят Grohe Eurosmart Cosmopolitan е произведен от високоустойчиви и първокласни материали като масивен месинг и хром-никел покритие, които гарантират издръжливост и надеждност.

 9. Смесител с ергономична ръкохватка - Ръкохватката на Eurosmart Cosmopolitanе проектирана за да предостави оптимално бърз и удобен контрол на водния дебит.

 10. Защита срещу корозия и повреда - Eurosmart Cosmopolitan е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хром-никел покритие, което запазва функционалността дълги години и подчертава неговата естетическа стойност.

 11. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, термостатният смесител трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда поразяващо ефектно. Grohe Eurosmart Cosmopolitan е визуален комплимент за вашата баня. Деликатният монтаж придава елегантна и модерна визия на помещението, прикривайки водопроводните връзки почти изцяло.

 12. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е в комплект със смесителя.

 13. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията от производителя, която подсигурява вашата инвестиция в този уред.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

13.2 см

Широчина (см)

6.4 см

Дължина (см)

14.4 см

Брой монтажни отвори

1

Монтажен отвор (см)

5.1 см

Тип чучур

Фиксиран чучур

Тип монтиране

В умивалник

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С изпразнител

Без включен изпразнител

С душ-слушалка и шлаух

Не

Покритие

Хром-никел покритие

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

“Немското си е немско” е термин, който е придобил неизменно позитивно значение не само по нашите ширини. Виновници за това са компании като GROHE, които в продължение на век налагат безкомпромисно качество на изработката и неповторимо отношение към естетиката. Няма смисъл да изреждаме всички отличия на марката, защото за това време можем да наредим плочките на средно голяма баня. Нека споменем, че GROHE е единствената немска компания, която списание Fortune включва в своята класация за “Компании, които променят света” за 2017. Думи-клишета за някои бизнеси като “иновация, качество и ергономичност” са мантри в GROHE. Компанията има пет производствени центъра, като всеки един от тях специализира в изработката на отделни компоненти от продуктовото портфолио. GROHE са в челните места по брой и изпитано качество на уникални, вътрешно-фирмени технологии, които не са прилагат никъде другаде. И ако този мини-ферман не е достатъчен за да се убедите в качествата на марката, просто посетете няколко от добрите магазини за баня и разпитайте за качествени брандове. GROHE ще присъства по-голямата част от отговорите.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш отвора за монтаж на смесителя. Повечето стоящи смесители са с монтажен отвор около 5см. Въпреки това не разчитай на това, а използвай шублер или линия за да си сигурен. Много от производителите опаковат смесителите със всички необходими монтажни елементи - пръстени, уплътнения, гайки и ключове.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай както монтажните елементи, така и останалите елементи на смесителя. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мет плат при почистване - бъдете нежни и внимателни, не бързайте за никъде

Не злоупотребявайте със здравината на ръкохватките - дори и най-масивните ръкохватки ще се повредят, ако влагате непремерена сила при всяко пускане и спиране на водата

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка (освен ако не гоните авантгарден и олющен външен вид на смесителя)

От време на време сваляйте меката връзка от външната резба и я почиствайте обстойно

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен - пазете го от удари с тежки предмети

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: