• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Смесител Fayans Inix-N, двойна ръкохватка, подвижен чучур, ретро дизайн, месинг

Арт. №: Fayans Inix-N 3.4236.1.004.111.0

62,40 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Смесителят за биде Fayans Inix-N е необходимият уред за всички, които ценят максималния комфорт в банята. Бидетните смесители правят грижата за вашата хигиена по-ефективна и цялостната ви санитарна зона по-функционална. Fayans Inix-N е пример за изделие, което покрива всички съвременни изисквания за контрол на водният поток и температура, издръжливост на материала и лесен монтаж.

 

Създаден с цел да повиши нивото на хигиена по възможно най-удобен начин, Inix-N е повече от качествен смесител за биде. Уредът е направен от масивен месинг и защитен от хром покритие. Абсолютната устойчивост на влага и вода го прави адаптивен откъм монтаж, независимо на какво разстояние е бидето от душ зоната. Ръкохватката е проектирана спрямо последните тенденции за максимална ергономичност в санитарните уреди. Освен това, Inix-N е и един стилен смесител, който внася финес и елегантност в банята.

 

Сред отличителните характеристики на смесителят за биде Fayans Inix-N са:

 

 • Смесителят Inix-N е оборудван с подвижна приставка на чучура, която осигурява максимално удобен контрол на водата.

 

 • Всичко необходимо за монтаж на смесителя към бидето е включено в кутията, което означава, че не е нужно да обикаляте близките железарии или да ровите в чекмеджетата с инструментите

 

 • Пластмасовият изпразнител, включен към този смесител, улеснява регулирането на водата.

 

 • Визията на този смесител за биде е елегантна препратка към класическият облик на ретро батериите. Вдъхновен от непреходността на традициите, направен чрез модерни производствени технологии, Inix-N влага характер и жизненост в банята.

 

Накратко, Inix-N е достоен представител на продуктовото портфолио на Fayans. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо този производител е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на смесителят за биде Fayans Inix-N може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 7.7 см

Дължина (см): 8.7 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Смесител с комфортни ръкохватки - Ръкохватките на Fayans Inix-N са проектирани за да предоставят оптимално бърз и удобен контрол на водния дебит.

 2. Високо качество на изработка - Смесителят е изработен от висококачествен месинг, гарантиращ издръжливост и дълготрайност.

 3. Стилен ретро дизайн - Визията на този смесител за биде е елегантна препратка към класическият облик на ретро батериите. Вдъхновен от непреходността на традициите, направен чрез модерни производствени технологии, Inix-N влага характер и жизненост в банята.

 4. Включен пластмасов изпразнител - Пластмасовият изпразнител, включен към този смесител, улеснява регулирането на водата.

 5. Защита срещу корозия и повреда - Fayans Inix-N е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хромирано покритие, което запазва функционалността и подчертава неговата естетика.

 6. Воден поток - Регулирайте водния поток според вашите нужди. Независимо дали се нуждаете от висок и интензивен дебит, или предпочитате да ограничите излишният воден разход.

 7. Керамичен механизъм - Надеждните керамични картуши осигуряват плавен и консистентен воден поток.

 8. Първокласен аератор - Аераторът на тази батерия за биде смесва водният и въздушният поток по оптимално прецизен начин.

 9. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, смесителят за биде трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда добре. е визуален комплимент за вашата баня, който създава усещане за елеганс и финес.

 10. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е в комплект със смесителя.

 11. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията на производителя, подсигуряваща вашата инвестиция в този смесител.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

7.7 см

Дължина (см)

8.7 см

Тип монтиране

За биде

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Вид Ръкохватка

Двойна ръкохватка

Монтажен отвор (см)

4.7 см

Тип изпразнител

Пластмасов изпразнител

Цвят

Хром

Покритие

Хром-никел

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Във FAYANS българското майсторство се среща с експертизата от световна класа на реномираната Roca Group. Част от Рока България АД, FAYANS е утвърден бранд в производството на продукти за баня, черпейки сили от жаждата за иновации и вековното наследство на компанията. FAYANS е компания, която постоянно инвестира в производствения процес, непрекъснато разширявайки технологичните си възможности. Техният ангажимент към налагането на качествен контрол гарантира, че изделията отговарят на най-високите стандарти, гарантирайки удовлетворение на всеки клиент. Според слуховете, устремът към иновации във FAYANS e толкова силен, че инженерите наскоро се опитали да изобретят танцуващ смесител ( не е сигурно дали се е получило ). Фабриката на FAYANS в Каспичан e основана през далечната 1919 г. Да, точно така - българските традиции в производството на санитария предшестват изобретяването на телевизора! Благодарение на постоянните подобрения, днес тя осигурява на своят персонал безупречна работна среда, висококласна производствена апаратура и абсолютно безопасни условия на труд. Заради това, смесителите и душ системите на FAYANS са сред най-разпознаваемите имена в бранша. Освен, че са сред големите компании в индустрията, FAYANS са от българските производители, които поемат отговорност за околната среда. Тяхната екологична отдаденост е засвиделтестана от сертификата ISO 14001:2004, демонстриращ техния ангажимент към по-чиста и здравословна околна среда.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш отвора за монтаж на смесителя. Повечето стоящи смесители са с монтажен отвор около 5см. Въпреки това не разчитай на това, а използвай шублер или линия за да си сигурен. Много от производителите опаковат смесителите със всички необходими монтажни елементи - пръстени, уплътнения, гайки и ключове.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай както монтажните елементи, така и останалите елементи на смесителя. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мет плат при почистване - бъдете нежни и внимателни, не бързайте за никъде

Не злоупотребявайте със здравината на ръкохватките - дори и най-масивните ръкохватки ще се повредят, ако влагате непремерена сила при всяко пускане и спиране на водата

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка (освен ако не гоните авантгарден и олющен външен вид на смесителя)

От време на време сваляйте меката връзка от външната резба и я почиствайте обстойно

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен - пазете го от удари с тежки предмети

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: