• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-6%
Назад
Смесител Ferro Algeo Square, вана-душ, керамичен механизъм, черен
Смесител Ferro Algeo Square, вана-душ, керамичен механизъм, черен
Следващо
Следващо

Смесител Ferro Algeo Square, вана-душ, керамичен механизъм, черен

Арт. №: BAQ1BLC

156,06 лв.
167,81 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Черното е винаги на мода, нали? Вана-душ смесителят Ferro Algeo Square е безспорен пример за непреходния стил на черният цвят, този път приложен в оборудването за баня. Algeo внася характер и елеганс не само заради специфичния си цвят, но и заради безкомпромисно качествената изработка, с която може да се похвали. Както името на смесителя подсказва, той подчертава масивността на вложеният материал разчитайки на стилните, прави очертания във визията си.

 

Вана-душ смесител Ferro Algeo Square е изработен от масивен месинг, фабрично финиширан с хром-никел покритие, което го защитава от вредното въздействие на водата и влагата. Чучурът на смесителя го прави чудесен избор за душ зони, обзаведени с вана. Дори при липса на вана, обаче, чучурът върши чудесна работа за бързо и ленсо пълнене на съдове с вода. Смяната между двата режима на воден поток, душ и чучур, се осъществява изключително лесно - благодарение на автоматичния превключвател. 

 

Ferro Algeo Square не е придружен от съпътстващи аксесоари като ръчен душ или шлаух, но добрата новина е, че смесителят е пригодим към всички стандартни такива. Това означава, че дори да имате душ система от различен производител - ще може да свържете шлауха без проблеми.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 11.1

Дължина (см): 18.3

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Само един свят не стига - Цялото продуктово портфолио на Ferro Полша е обусловено от концепцията за хармонично съчетание между дизайн и функционалност. Вана-душ смесителите на Ferro разчитат на масивен производствен материал, модерни технологии и многократни тестове, но също така - на ергономичен дизайн, дълговечно покритие и стилна визия. По този начин те предоставят най-доброто от двата свята и то - във вашата баня.

 2. I want it all and I want it now - Вие сте от щастливците, които имат вана в банята си? Това е чудесно, защото този смесител може едновременно да бъде свързан с душ системата ви и да пълни ваната. Нямате вана? Бъдете спокойни - чучурът със сигурност ще ви потрябва, дали за бързо миене от кръста надолу, или пълнене на кофи (в даден момент от живота, на всички ни се налага да пълним кофи).

 3. Смесител, който не страда от хидрофобия - Вана-душ смесителят Ferro Algeo Square не се плаши от вода и влага. Месинг изработката и хром-никел покритието му помагат за тази цел като го правят неуязвим за тези сили. Може да изливате легени с вода върху него и той ще остане непокътнат.

 4. Комфортно управление във всеки момент - Смесителят Ferro е проектиран, изработен и тестван многократно с единствената цел да направи всяко вземане на душ комфортно и разтоварващо преживяване. Всичко в смесителят, от ръкохватката, през корпуса до затварящият механизъм и превключвателят, е направено за да ви предостави бърз и лесен контрол по всяко време.

 5. Дарете на своята баня финес и стил - Вана-душ смесителят Ferro Algeo Square е освен функционален уред, естетически издържан аксесоар и стилна част от санитарното оборудване. Неговата елегантна и минималистична визия съчетава безупречни, строго изчистени линии с извивки, които внасят изтънченост и изисканост.

 6. Цвят с характер - Специфичният цвят на смесителят Ferro Algeo Square го отличава от стандартните. Ако искате баня, която прави впечатление - намерили сте вашият смесител. Ако не държите толкова на това да правите впечатление, но искате нещо по-различно и разчупено от обикновеното - намерили сте вашият смесител

 7. Кой каза, че стилът в банята не е от значение - Смесители като този са доказателство за това, че санитарното оборудване може да бъде функционално, ефективно, но и красиво. Корпусът, ръкохватката и дори монтажните крайници на смесителя са с изчистена и елегантна визия, която допринася за интериора на всяка баня.

 8. Смесител, който е приятел на всяка ВиК система - Монтажните отвори на Ferro Algeo Square са пригодени за свързване със всяка стандартна ВиК инсталация, което с четири думи означава "Без проблеми при монтажа."

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

11.1

Дължина (см)

18.3

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

2

Тип монтиране

Стенен монтаж

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Превключвател струя

Автоматичен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С душ-слушалка и шлаух

Не

С чучур

Да

Тип чучур

Фиксиран чучур

Цвят

Хром

Покритие

Хром-никел

Лого на марката

Повече информация за компанията:

FERRO Group Полша е една от най-бързо развиващите се компании в Централна Европа. Те предоставят пълна гама от арматурно и санитарно оборудване за своите клиенти. Всички техни продукти се отличават със стриктно наложен качествен контрол по време на производствения процес, елегантен и съвременен дизайн и непоклатима стабилност. FERRO Group са едно от доказателствата за силата на упоритостта, страстта към качеството и работната етика. Благодарение на тях компанията се утвърждава като значимо име в своята сфера, което се конкурира с производители със солиден стаж зад гърба си.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то е хубаво да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай присъединителните резби на смесителя, и на ексцентриците. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мет плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде. 

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя смесител. 

От време на време сваляй меката връзка от външната резба за да я почистиш. 

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен. Пази го от удари с тежки предмети, а ако жонглираш с кухненска посуда - прави го по-далече.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: