• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Дълъг смесител Ferro Ancona, за умивалник, въртящ чучур, керамичен механзиъм, месинг

Арт. №: BAN3

95,12 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Смесителят за умивалник Ferro Аncona е избор за вашата баня, за който няма да съжалявате. Защото когато се прибирате у дома, заслужавате баня със смесител, който е стилен и функционален. Колекция Аncona на Ferro отговаря на съвременните критерии за качествени санитарни уреди - напълно защитен от вредни влияния на вода и влага, изцяло изработен от месинг, ергономичен дизайн и стилна визия, съчетаваща прави и овални линии. 

Уредът се комбинира прекрасно с мивки за баня от различен тип: порцеланови, гранитни, от неръждаема стомана. Независимо от интериорният стил на банята и разположението на умивалника, смесителят ще пасне на помещението. Ferro Аncona е чудесен централен елемент за вашата баня - надежден уред, който осигурява удоволствие и комфорт. Нека не забравяме - животът е прекалено натоварен за да губите време и нерви с некачествени смесители.

 

Сред отличителните характеристики на смесителят за умивалник Аncona са:

 

 • Изработен от висококачествен месинг, гарантиращ издръжливост, дълготрайност и стилен облик на вашата баня

 

 • Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтаж на смесителя към вашият умивалник или плот е в комплект със смесителя. 

 

 • Чучурът на този смесител Ferro Аncona е по-дълъг от стандартните смесители за умивалници. Неговата дължина от 180мм спомага за оптималната употреба дори при по-обемни мивки за баня.

 

 • Чучурът на този смесител се движи свободно наляво и надясно, което допълнитело улеснява използването на уреда.

 

Накратко, Аncona е достоен представител на продуктовото портфолио на Ferro. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо този производител е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.


Повече за техническите параметри и други характеристики на смесителят за умивалник Ferro Аncona може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 12 см

Дължина (см): 18 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Смесител с комфортни ръкохватки - Ръкохватката на смесителят за умивалник Ferro Ancona е проектирана за да предостави оптимално бърз и удобен контрол на водния дебит.

 2. Дълъг чучур, защото понякога размерът има значение - Чучурът на този смесител Ferro Ancona е по-дълъг от стандартните смесители за умивалници. Неговата дължина от 180мм спомага за оптималната употреба дори при по-обемни мивки за баня.

 3. Подвижен чучур за по-голямо удобство - Чучурът на този смесител се движи свободно наляво и надясно, което допълнитело улеснява използването на уреда.

 4. Ясни индикатори за топла и студена вода - Мигновено разпознаване на топлата и студената вода при всяко пускане на смесителя.

 5. Високо качество на изработка - Смесителят е изработен от висококачествен месинг, гарантиращ издръжливост и дълготрайност.Защита срещу корозия и повреда - Смесителят за умивалник Ferro Ancona е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хромирано покритие, което запазва функционалността и подчертава неговата естетика.

 6. Воден поток - Регулирайте силата на водата според вашите нужди. Независимо дали се нуждаете от висок и интензивен дебит, или предпочитате да ограничите излишният воден разход.

 7. Керамичен затварящ механизъм - Надеждниият керамичен картуш осигурява плавен и консистентен воден поток.

 8. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, смесителят за умивалник трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда добре. Характерно за колекция Ancona на Ferro, този смесител изпъква благодарение на своите прави линии с овален завършек - в чучура, корпуса и ръкохватката.

 9. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтаж е в комплект със смесителя.

 10. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията на производителя, подсигуряваща вашата инвестиция в този смесител.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

12 см

Дължина (см)

18 см

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

2.5 см

Тип чучур

Въртящ се чучур

Тип монтиране

Стенен монтаж

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

Тип изпразнител

Без изпразнител

Цвят

Хром

Покритие

Хром-никел

Лого на марката

Повече информация за компанията:

FERRO Group Полша е една от най-бързо развиващите се компании в Централна Европа. Те предоставят пълна гама от арматурно и санитарно оборудване за своите клиенти. Всички техни продукти се отличават със стриктно наложен качествен контрол по време на производствения процес, елегантен и съвременен дизайн и непоклатима стабилност. FERRO Group са едно от доказателствата за силата на упоритостта, страстта към качеството и работната етика. Благодарение на тях компанията се утвърждава като значимо име в своята сфера, което се конкурира с производители със солиден стаж зад гърба си.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то е хубаво да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай присъединителните резби на смесителя, и на ексцентриците. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мет плат при почистване - бъдете нежни и внимателни, не бързате за никъде.

Не злоупотребявайте със здравината на ръкохватките - дори и най-масивните ръкохватки ще се повредят, ако влагате непремерена сила при всяко пускане и спиране на водата.

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка (освен ако не гоните авантгарден и олющен външен вид на смесителя).

Проверявайте меките връзки за усуквания и заталачване от време на време. Не забравяйте да изключите водните кранове преди това, особено ако сте с новите си дрехи. 

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен - пазете го от удари с тежки предмети.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: