• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-4%
Назад
Смесител Ferro One, стенен, за вана/душ, керамичен превключвател, керамичен затварящ механизъм, хром
Смесител Ferro One, стенен, за вана/душ, керамичен превключвател, керамичен затварящ механизъм, хром
Смесител Ferro One, стенен, за вана/душ, керамичен превключвател, керамичен затварящ механизъм, хром
Следващо
Следващо

Смесител Ferro One, стенен, за вана/душ, керамичен превключвател, керамичен затварящ механизъм, хром

Арт. №: BFO1A

139,66 лв.
146,58 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Смесителят за вана/душ Ferro One е избор за вашата баня, за който няма да съжалявате. Защото когато се прибирате у дома, заслужавате баня със смесител, който е стилен и функционален. Смесителят за вана/душ One прави помещението по-елегантно и грижата за личната хигиена - по-ефективна. Проектиран и изработен спрямо съвременните потребителски изисквания, Ferro One е съчетание от ергономичен дизайн, солиден вложен материал и отличителна визия с перфектно хром покритие. Независимо от интериорният стил на банята и разположението смесителят ще пасне на помещението. One е чудесен централен елемент за вашата баня - надежден уред, който осигурява удоволствие и комфорт. Нека не забравяме - животът е прекалено натоварен за да губите време и нерви с некачествени смесители.

 

Сред отличителните характеристики на смесителят за вана/душ Ferro One са:

 

 • Изработен от висококачествен месинг, гарантиращ издръжливост, дълготрайност и стилен облик на вашата баня

 

 • Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтаж на смесителя към вашата стена е в комплект със смесителя. 

 

 • Ferro One е защитен от машинно нанесено хромирано покритие, което запазва функционалността и подчертава неговата естетика. 

 

 • Керамичният механизъм осигурява плавен воден поток и консистентен дебит 

 

 • Дължината и височината на чучура гарантират максимално удобство при употреба

 

Накратко, One е достоен представител на продуктовото портфолио на Ferro. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо този производител е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.


Повече за техническите параметри и други характеристики на смесителят за вана/душ Ferro One може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 19.8 см

Дължина (см): 15.5 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Антибактериален продукт

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Смесител с комфортни ръкохватки - Ръкохватката на Ferro One е проектирана за да предостави оптимално бърз и удобен контрол на водния дебит.

 2. Ергономичен чучур на смесителя - Чучурът на този модел Oneсъздава комфорт при употреба, но освен това добавя и елегантност към вашата баня.

 3. Ясни индикатори за топла и студена вода - Мигновено разпознаване на топлата и студената вода при всяко включванe на смесителя.

 4. Високо качество на изработка - Смесителят е изработен от висококачествен месинг, гарантиращ издръжливост и дълготрайност.

 5. Защита срещу корозия и повреда - Fero One е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хромирано покритие, което запазва функционалността и подчертава неговата естетика.

 6. Воден поток - Регулирайте водния поток според вашите нужди. Независимо дали се нуждаете от висок и интензивен дебит, или предпочитате да ограничите излишният воден разход.

 7. Керамичен механизъм - Надеждните керамични картуши осигуряват плавен и консистентен воден поток.

 8. Първокласен аератор - Аераторът на One смесва водният и въздушният поток по оптимален, незабележим за потребителя, начин.

 9. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, смесителят за вана/душ трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда добре. One е визуален комплимент за вашата баня, който създава усещане за елеганс и финес.

 10. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е в комплект със смесителя.

 11. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията на производителя, подсигуряваща вашата инвестиция в този смесител.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

19.8 см

Дължина (см)

15.5 см

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

4 см

Тип монтиране

Стенен монтаж

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Превключвател струя

Ръчен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С душ-слушалка и шлаух

Не

С чучур

Да

Тип чучур

Въртящ се чучур

Цвят

Хром

Покритие

Хром-никел

Лого на марката

Повече информация за компанията:

FERRO Group Полша е една от най-бързо развиващите се компании в Централна Европа. Те предоставят пълна гама от арматурно и санитарно оборудване за своите клиенти. Всички техни продукти се отличават със стриктно наложен качествен контрол по време на производствения процес, елегантен и съвременен дизайн и непоклатима стабилност. FERRO Group са едно от доказателствата за силата на упоритостта, страстта към качеството и работната етика. Благодарение на тях компанията се утвърждава като значимо име в своята сфера, което се конкурира с производители със солиден стаж зад гърба си.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш отвора за монтаж на смесителя. Повечето стоящи смесители са с монтажен отвор около 5см. Въпреки това не разчитай на това, а използвай шублер или линия за да си сигурен. Много от производителите опаковат смесителите със всички необходими монтажни елементи - пръстени, уплътнения, гайки и ключове.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай както монтажните елементи, така и останалите елементи на смесителя. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мет плат при почистване - бъдете нежни и внимателни, не бързайте за никъде

Не злоупотребявайте със здравината на ръкохватките - дори и най-масивните ръкохватки ще се повредят, ако влагате непремерена сила при всяко пускане и спиране на водата

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка (освен ако не гоните авантгарден и олющен външен вид на смесителя)

От време на време сваляйте меката връзка от външната резба и я почиствайте обстойно

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен - пазете го от удари с тежки предмети

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: