• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Смесител Grohe Essence, вана-душ, с ограничител на температурата, месинг, цвят hard graphite

Арт. №: 33624A01

901,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Колекция вана-душ смесители Essence е последната серия от продукти на Grohe Германия. Техният ретро-футуристичен и изчистен дизайн по прекрасен и ненатрапчив начин подчертава масивността и здравината на вложения материал. Дръзки, красиви и изящни изделия, смесителите Essence са нещо повече от уред - те са приковаващ акцент във всяка душ зона, в която биват поставени. 

 

Вана-душ смесител Grohe Essence се отличава със следните качества: 

 • Невероятно издръжлив керамичен механизъм SilkMove 35mм
 • Атрактивно хром-никел StarLight покритие с абсолютна влагоустойчивост и водоустойчивост
 • Вграден температурен ограничител - особено ценна функционалност за домакинствата с малки деца
 • Вграден възвратен клапан


Разбира се, има още доста комплименти, които можем да направим на смесителя. Grohe Essence притежава характеристиките на смесителите Grohe, които правят тази марка толкова отличаваща се. Всички предимства са налице и тук: SilkMove технологията, която гарантира чист и консистентен воден поток по всяко време; StarLight покритието, което осигурява дълговечност и стабилност на хроминирания външен слой. Тези качества поставят Grohtherm далеч преди конвенционалните батерии.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 7

Дължина (см): 19.3

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Достойна част от вашата баня - Смесителят Grohe е повече от ефективен уред, който подобрява вашата душ зона. Той е изработен съгласно добрите практики на Grohe Германия - един от най-реномираните производители на оборудване за бани и кухни в цял свят.

 2. Пътят на коприната - Затварящият механизъм на смесителя е задвижван с ексклузивната технология SilkMove® на Grohe. Благодарение на нея, той ви осигурява плавен и прецизен контрол на водния поток и температура. Бързо, лесно и надеждно!

 3. Още някой, който да мисли за околната среда и сметките - Системата EcoJoy® на Grohe предпазва не само от разхищение на вода, но и от ненужно високи сметки. Тази иновация на Grohe регулира силата на водният поток по оптимален начин, без риск от преразход.

 4. Чао, варовик, чао! - SpeedClean® системата предотвратява натрупването на варовик върху дюзите на вана-душ смесителят, осигурявайки безпроблемен и постоянен воден дебит. Също така, системата улеснява значително почистването и поддръжката, което означава едно - повече свободно време за вас.

 5. Диамантите са вечни, както и Grohe покритието - Хром-никел покритието, с което Grohe финишират своите смесители е нанесено посредством най-високите качествени стандарти. То осигурява цялостна защита на смесителят срещу външните фактори в банята, които биха навредили на уреда.

 6. Проверката е висша форма на доверие - След изработка, всеки вана-душ смесител на Grohe е подложен на жестоки и безмилостни тестове във фирмената лаборатория в Шварцвалд. Там той преминава симулация на 20-годишна всекидневна употреба - време, за което хората завършват средно образование, записват висше, а и понякога презаписват. Не е малко, нали?

 7. Не всички звезди са високо - Както всички останали, така и този смесител на Grohe е защитен от патентованото StarLight® хромирано покритие. Този защитен слой създава издръжлива, но и постоянно лъскава повърхност, устойчива на надраскване, потъмняване и корозия. Резултатът е неподражаемо изделие, което запазва своя блясък и красота във времето.

 8. Цвят с характер - Специфичният цвят на смесителят го отличава от стандартните. Ако искате баня, която прави впечатление - намерили сте вашият смесител. Ако не държите толкова на това да правите впечатление, но искате нещо по-различно и разчупено от обикновеното - намерили сте вашият смесител

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

7

Дължина (см)

19.3

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

2

Тип монтиране

Стенен монтаж

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Превключвател струя

Автоматичен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С душ-слушалка и шлаух

Не

С чучур

Да

Тип чучур

Фиксиран чучур

Цвят

Графит

Покритие

Хром-никел

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Малко са фирмите като Ideal Standard, които успяват да направят така, че продукцията напълно да отговаря на името им. Ideal Standard са еталон за изтънчена визия, която е съчетана с изделия, отговарящи на всеки ергономичен критерий - удобство и комфорт, достъпност, безопасност, чистота. Компанията влага ресурси в най-добрите възможни материали и техника над 100 години. Резултатът е предоставянето на цялостна визия както за индивидуалните артикули, така и цялостни решения за бани и санитарни помещения. В днешни дни, когато нашите бани се различават по десетки параграфи, Ideal Standard съумяват да предложат подходящи концепции за всяка една идея, независимо от вижданията, предпочитанията и пространството.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то е хубаво да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай присъединителните резби на смесителя, и на ексцентриците. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мет плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде. 

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя смесител. 

От време на време сваляй меката връзка от външната резба за да я почистиш. 

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен. Пази го от удари с тежки предмети, а ако жонглираш с кухненска посуда - прави го по-далече.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: