• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Смесител Ideal Standard Ceratherm T25, колекция Black Silk, вана-душ, термостатичен, месинг

Арт. №: A7544XG

555,00 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Черното е винаги на мода, нали? Термостатният вана-душ смесителят Ceratherm T25 е от най-ярките представители на лимитираната Black Silk колекция на Ideal Standard. Много повече от уред за вашата душ зона, това изделие е хармонично съчетание от функционалност и визия. Неподправеният стил на черното матово покритие по брилянтен начин комплиментира ергономичният дизайн. Резултатът е вана-душ смесител, който подобрява дори перфектното помещение. 

 

Звездните качества на термостатичният вана-душ смесител Ideal Standard Ceratherm T25 са: 

 • Термостатичен механизъм от Ideal Standard - Благодарение на безупречният термостатичен механизъм, водата достига до перфектната за вас температура за части от секундата. Този механизъм поддържа тази температура постоянно и осигурява комфортно и релаксиращо изживяване в банята.

 

 • Функция за защита от изгаряне - Безценна за всички домакинства с малки деца, ограничителната температурна технология на Ideal Standard слага максимален праг от 40°. Това изключва опасността от инцидентни изгаряния или пускане на прекалено гореща вода по невнимание.

 

 • Cool Body технология - Корпусът на вана-душ смесителят Ceratherm T25 остава хладен през цялото време на употреба, независимо от температурата на водата.

 

 

Както останалите смесители на Ideal Standard, този вана-душ смесител не само подобрява вашата душ зона, но и oсигурява качество, което може да се доверите. Смесителят може да се възползва от технологията FirmaFlow®, първата в света с керамичен механизъм, патентована от Ideal Standard. Тази технология гарантира издръжливост, комфорт и прецизен контрол на водният поток.

 

На последно място, но не и по важност - със своята EasyFix технология за бърз монтаж, смесителят Ceraline се инсталира по най-бързия, лесен и удобен начин, независимо дали става въпрос за чисто нова ВиК система, или ремонт на съществуваща такава. 

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 7.9

Дължина (см): 16.1

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в ЕС

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Термостатичен механизъм от Ideal Standard - Благодарение на безупречният термостатичен механизъм на Ideal Standard, водата достига до перфектната за вас температура за части от секундата. Този механизъм поддържа тази температура постоянно и осигурява комфортно и релаксиращо изживяване в банята.

 2. Функция за защита от изгаряне - Безценна за всички домакинства с малки деца, ограничителната температурна технология на Ideal Standard слага максимален праг от 40°. Това изключва опасността от инцидентни изгаряния или пускане на прекалено гореща вода по невнимание.

 3. Cool Body технология - Корпусът на вана-душ смесителят Ceratherm T25 остава хладен през цялото време на употреба, независимо от температурата на водата.

 4. Достойна част от вашата баня - Смесителят Ideal Standard е повече от ефективен уред, който подобрява вашата душ зона. Той е изработен съгласно добрите практики на Ideal Standard - един от най-реномираните производители на оборудване за бани и кухни в цял свят.

 5. Първият, достигнал върха - Технологията, която задвижва затварящият механизъм на смесителят се нарича FirmaFlow®. Това е първата технология за керамичен механизъм в света, патентована от Ideal Standard през 1969 година. Тя ви осигурява неповторима издръжливост, комфорт и прецизен контрол на смесителя.

 6. Смесител, който е кошмар за бактериите - При изработката на санитарната си арматура, Ideal Standard използват иновацията MARKWIK 21+. Тя съчетава оптимално протичане на водния поток със специфична изработка на материалите, които в комбинация пречат на микробите да се развиват и предават.

 7. Без компромис в изборът на производствени материали - Ideal Standard използват първокласни материали за своите смесители за баня, гарантиращи издръжливост, дълготрайност и устойчивост на износване. Често използваните материали включват твърд месинг, неръждаема стомана и висококачествена пластмаса. Тези материали са внимателно подбрани заради тяхната здравина, устойчивост на корозия и естетически вид.

 8. Дарете на своята баня изтънченост и стил - Вана-душ смесителят Ideal Stanard е освен функционален уред, естетически издържан аксесоар и стилна част от санитарното оборудване. Неговата елегантна и минималистична визия съчетава безупречни, строго изчистени линии с извивки, които внасят изтънченост и изисканост.

 9. Бързата работа, срам за майстора (не и при Ideal Standard) - EasyFix технологията на Ideal Standard ви предоставя всичко необходимо за бърз и безпроблемен монтаж на вашият смесител. Тя включва един инструмент с три функции, лесно разбираемо ръководство ‘стъпка по стъпка’ и QR код за специална видео инструкция.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

7.9

Дължина (см)

16.1

Брой монтажни отвори

2

Монтажен отвор (см)

2

Тип монтиране

Стенен монтаж

Затварящ механизъм

Термостатичен механизъм

Превключвател струя

Автоматичен превключвател

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С душ-слушалка и шлаух

Не

С чучур

Да

Тип чучур

Фиксиран чучур

Цвят

Черен

Покритие

Хром-никел

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Малко са фирмите като Ideal Standard, които успяват да направят така, че продукцията напълно да отговаря на името им. Ideal Standard са еталон за изтънчена визия, която е съчетана с изделия, отговарящи на всеки ергономичен критерий - удобство и комфорт, достъпност, безопасност, чистота. Компанията влага ресурси в най-добрите възможни материали и техника над 100 години. Резултатът е предоставянето на цялостна визия както за индивидуалните артикули, така и цялостни решения за бани и санитарни помещения. В днешни дни, когато нашите бани се различават по десетки параграфи, Ideal Standard съумяват да предложат подходящи концепции за всяка една идея, независимо от вижданията, предпочитанията и пространството.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. Знаем, че всички смесители изглеждат еднакви, но това не трябва да те заблуждава. За съжаление, и тук могат да се допуснат грешки. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то е хубаво да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай присъединителните резби на смесителя, и на ексцентриците. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай леко намокрен мет плат при почистване - бъди нежен и внимателен, не бързаш за никъде. 

Избягвай да използваш абразивни материали при поддръжка, освен ако не гониш авантгарден и олющен външен вид на своя смесител. 

От време на време сваляй меката връзка от външната резба за да я почистиш. 

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен. Пази го от удари с тежки предмети, а ако жонглираш с кухненска посуда - прави го по-далече.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: