• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Ключ Anura, стълбищен, бял, 10A, 250V

Арт. №: 30848

3,16 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Стълбищен ключ Anura, в бял цвят, за скрит монтаж. 

Виж пълния текст

Материал: Негорима пластмаса

Максимално допустимо напрежение : 250V

Тип ключ : Стълбищен

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Електрически ключ за стълбищен монтаж Anura

 2. Цвят: Бял гланц

 3. Гаранция: 5 години

 4. Напрежение: 250V

 5. Макс. допустимо напрежение: 10А

 6. Материал: Негорима пластмаса

 7. Цвят: Бял

 8. Светещ: Не

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Негорима пластмаса

Максимално допустимо напрежение

250V

Тип ключ

Стълбищен

Монтаж ключ

Скрит монтаж

Светещ ключ

Не

Команда ключ

Единична

Покритие

Полирано

Цвят

Бял

Повече информация за компанията:

“Да те бие тока” е метафора, ексклузивно български патент, доколкото ни е известно. Anura е производител, който се грижи за това този израз да си остане в рамките на метафоричното. С други думи, те предлагат максимално обезопасени ел. ключове, ел. контакти и разклонители. Специализираният профил на компанията отразява нейната мисия. Компактното портфолио на Anura е подчинено изцяло на обезопасяването на средата за връзка с електрическата мрежа. Ключовете, контактите и разклонителите преминават множество тестове за качествен контрол преди да напуснат поточната линия и да се влязат в дистрибуция. Не хабим пиксели, когато употребяваме израза“множество тестове.” Anura тестват своите изделия за следните параметри - огнеупорност; термална и механична устойчивост; водоустойчивост; влагоустойчивост; резистентност към ръждясване; качество при продължителна употреба. Anura имат отношение не само към качеството и безопасността на продуктите си. Те са наясно, че контактите и ключовете са малки, но важни елементи от интериора на всяко помещение. И се отнасят към визията с необходимото уважение. Изделията на Anura са с елегантен и ергономичен дизайн, който е не само функционален, но и естетически издържан. Компанията разполага с вътрешен екип от дизайнери, който е отговорен за богатството от покрития, цветове и форми в тяхното портфолио.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Много хора (включително и ние) са допускали грешката да избират електрически ключове единствено по цвят и визия. Това е само ключ, все пак, какво толкова може да се обърка? Много. Трябва да внимаваме при избора ни на електрически ключ. Някои от нас го разбрали по трудния начин. Електричеството не е шега работа. Подробностите са много, но ще се спрем на трите фактора, които са най-важни според нас: На първо място, разбери какъв тип ключове ти трябват. Да, повече от един са! На пазара можеш да намериш обикновени, девиаторни, серийни, кръстати ключове. Освен ако не си изключително добре запознат с ел. инсталацията у Вас, или професионалист, съветваме те да се консултираш със специалист. Номинален ток - Измерва се с А (ампер). С него се измерва количеството ток, което ключът може да пренася в мрежата. Изключително важно е амперажът да отговаря на изискванията на твоята система. Безопасност - Безопасността е преди всичко останало. Когато става въпрос за работа с електричество, това трябва да е твоят неизменен девиз. Прегледай неколкократно състоянието на електрическия ключ преди монтаж. Увери се, че е огнеустойчив, обезопасен за домакинства с деца, термозащитен и отговаря на критериите за безопасност.

Виж още...
2

Монтаж

Как да се грижиш за електрическите ключове у вас, веднъж след като са монтирани? Довери се на специалист. И под специалист имаме предвид - професионалист, който е сертифициран и разбира от работата си. Бай Данчо от втория етаж може и да ти се струва като икономичен и лесно достъпен вариант, но не забравяй, че имаш работа с електрически системи. Това е сфера, която е изключително важна не само за твоят дом, но и за безопасността на теб и твоите близки хора. Има някои стъпки, които можеш да предприемеш и самият ти: Инвестирай в надеждни продукти - Изкушаващо е да подцениш електрическият ключ като аксесоар, от който можеш да спестиш. Препоръчваме ти силно да не го правиш. Струва си да вложиш в качествени продукти, дори да са по-скъпи от масово предлаганите артикули. Става въпрос за безопасност. Проверявай всички ключове редовно - Често се случва да не използваме някои ключове дълго време. Това важи особено за по-големи апартаменти, къщи на няколко етажа, мазета, летни домове и вили. Проверявай дали всички ключове са в изправност, независимо от честотата на употреба. Не поправяй окабеляването си сам - Можеш да си позволиш такъв лукс, ако си електротехник, разбира се. Или ако не си го правил хиляди пъти и си абсолютно убеден, че няма какво да те изненада. За всички останали случаи - недей. Недей. Няма статии и клипове в интернет, нито учебници, които могат да те подготвят достатъчно. Освен, че има реален шанс да навредиш на здравето си и да поставиш живота си в опасност, можеш да нанесеш повреди на целия си дом. Не един или два пожара са тръгвали от вярващи си аматьори.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Тук ще се повторим с предходната част, но сме длъжни да го направим - избягвай да правиш каквото и да е по електрическата инсталация сам. Поддръжката на електрически ключове е свързана с инспекция на цялостната функционалност на вътрешната система. Тя включва работа със специализирани електроуреди като мултицети и необходими умения, които не всеки човек притежава. Разбира се, ако искаш да почистиш, давай смело! Електрическият ключ е едно от домашните приспособления, които събират най-много прах и мръсотия? Само не забравяй, че говорим за ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ключове. Тоест, забрави за чистене с вода, препарат или каквато и да е течност. Късите съединения не са купон. Намери мека кърпа, която да овлажниш съвсем леко. Внимателното, нежно почистване с нея е достатъчно за да отстрани замърсяването. За всеки случай, можеш да изключиш захранването докато почистваш ключовете.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте периодично уреда. Излишно е да казваме, че не трябва да го правите с мокри кърпи, парцали или каквото и да е мокро средство за почистване. Трябва да използвате само и единствено сухи материали. 

Обезаопасете пространството околко уреда. 

Ако сте в домакинство с деца, бъдете внимателно. Понякога децата си играят с ключовете и контактите без да подозират за риска. 

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Хотели и къщи за гости

+Домашни проекти

+Дребни ремонтни дейности

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: