• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Луна Viva Lux BRAGA, 35W, външен монтаж, GU10, IP20, алуминий

Арт. №: DL702

23,74 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Специална LED луна от ексклузивната серия BRAGA на Viva Lux България. Луната е предназначена за външен монтаж, устойчива на атсмоферни влияния и открояваща се със стилен дизайн. 

Виж пълния текст

Материал: Алуминий

Тип осветление: Акцентиращо и основно осветление

Мощност (W): 35W

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Произведено в България

Изображение на предимство

Устойчив на атмосферни влияния

Изображение на предимство

Енергийно-ефективен продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Еластичен продукт

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Декоративна LED луна за външен монтаж от колекция BRAGA на Viva Lux България.

  2. Възможност за насочване на светлинния поток по желание на клиента.

  3. Производственият материал е първокачествен алуминий, който осигурява стабилност на корпуса

  4. Класът защита е IP20 и атмосферните условия не трябва да те притесняват

  5. 12 месеца гаранция

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Алуминий

Тип осветление

Акцентиращо и основно осветление

Мощност (W)

35W

Захранване (V)

230

Степен на защита (IP)

IP20

Основа

GU10

Със сензор

Не

Покритие

Стандартно

Цвят

Черен

Лого на марката

Повече информация за компанията:

VivaLux е запазена марка на компания VIVA, която започва своят път през 1997 година в градът на стоте войводи, Сливен. Целта на фирмата е да внесе светлина в живота ни по най-баналният, но и безспорно най-ефективен начин - чрез осветителни тела. VIVA са от този рядък сорт български производители, които са наясно с духа на времето, в което живеем. Те осъзнават, че сега, повече от всякога, трябва да сме внимателни с енергията, която изразходваме ежедневно. Всеки продукт с марата VivaLux е енергоспестяващ, безопасен за употреба и в съответствие с актуалните изисквания за екодизайн. Това включва - CE маркировка за качествен контрол на Европейското законодателство; съответствие с международните изисквания ROHS за ограничение на опасните вещества в електрическите уреди; употреба на амалгама вместо живак в осветителните тела; дълъг живот на продуктите; изцяло рециклируеми опаковки. VIVA е в крак не само с технологичните и екологични тенденции, но и с развитието на визията на интериорното и екстериорното осветление в Европа. Техните продукти залагат на изчистен и минималистичен външен вид. Той е подчинен на идеята за осветителните тела като стилен и деликатен акцент в интериора вместо централен елемент. Заради това, в техният каталог може да намерите осветителни тела, които да пасват както на противобомбен бункер до Чепеларе, така и на крайморска резиденция в Созопол.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Преди да правиш каквото и да било се увери, че купуваш безопасен продукт и преди монтаж гасиш абсолютно всеки източник на ток в помещението. Особено ако решиш да инсталираш LED ленти в душа, съобрази два стандарта. Това са IP68 - шеста степен защита от прах и осма степен защита от проникване на вода; както и 12 VDC - работата с нисък волтаж е задължителна в среда с влага, за да се избегнат инциденти. Монтажът на LED ленти е много модерен и лесен - подходящ за места, където трябва фонова светлина без да се извършва прецизна дейност на нея. Режеш лентата на подходящата дължина и я слагаш в канала с вдлъбнатина, който си подбрал. Преценяваш как да монтираш и къде - можеш да използваш силикон за екстра уплътнение. Другото модерно решение - LED лампите - е перфектно количество светлина за по - фините задачи в банята. Отново съобрази всички нужни мерки за безопасност. Монтажът е стандартен, не бързай за никъде, за да не останеш на тъмно.

Виж още...
2

Монтаж

За да сияе всичко, отделяй време да се грижиш за поддръжката на осветлението си. Мръсотията не просто загрозява гледката. Когато тя попадне върху LED светлините, намалява функционалността им и те вместо да блестят, започват да мъждукат. Освен това, мръсното осветление е опасно и за здравето. То може да скрие важен детайл, в който да се спънеш и нараниш ти, семейството ти или някой гост и. Ефикасността също се намалява с увеличаване на замърсените светлини. Ако са добре почистени, така ще можеш да пускаш по - малко на брой и пак да свършиш нужната задача. Мръсотията може да намали и живота на твоите LED светлини. Ако тя се натрупа в големи количества, лесно прониква в компонентите и нарушава механично функционалността им.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Преди да чистиш се увери, че си загасил всички светлини. Най - добре - като цяло да е изключен тока към банята. Разглоби на колкото можеш компоненти осветлението и старателно почисти всички части с влажна кърпа. Там, където тече ток можеш да обереш прахта със сух парцал. Поддръжката не изисква много усилия, но ще гарантира сигурността и комфорта у банята ти и дома.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте осветителното тяло редовно и надлежно. 

Изключвайте осветителните тела преди поддръжка. 

При евентуални проблеми е препоръчително да се обърнете към квалифицирани специалисти.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Нови и ремонтирани помещения

+Хотели и къщи за гости

+Тераси

+Балкони

+Домашни проекти

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: