• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Комплект капково напояване Premium, 15м маркуч, конектори, капкообразуватели, скоби

19,96 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Комплект за капково напояване PREMIUM Garden, който е точно за теб, ако търсиш надеждна и удобна за употреба система за наповане на саксии, жив плет или малки градински площи. 

Виж пълния текст

Вид продукт: Комплект за капково напояване

Присъединителна резба: Вътрешна

Преназначение: Капково напояване на саксии, живи плетове, градинска площ

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Продукт за хоби употреба

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Комплект за капково напояване комплект PREMIUM Garden

  2. Предназначен за напояване на: 15 бр. малки саксии; или 15 бр. средно големи саксии; или 7 до 10 бр. големи саксии; или 7,5м. жив плет; или 6 кв.м. площ

  3. Свързва се директно към водоподаването

  4. Диаметър на маркуча ф7мм (външен)и ф5мм (вътрешен)

  5. Комплектът съдържа конектор за чешма (с вътрешна резба): 1бр, маркуч 15м: 1бр, междинни капкообразуватели: 13бр, крайни капкообразуватели: 2 бр, скоби: 5 бр и повдигащи скоби: 5 бр.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Вид продукт

Комплект за капково напояване

Присъединителна резба

Вътрешна

Преназначение

Капково напояване на саксии, живи плетове, градинска площ

Дължина маркуч (м)

15 м

Диаметър (мм)

7

Комплекти

Комплекти за капково напояване 15м

Покритие

Стандартно

Цвят

Черен

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Premium е една от разпознаваемите марки на българският пазар. Инструментите с бранд Premium са лесно достъпни, широко популярни заради своята ергономичност и на последно място, но не и по значение - ефективни. Гамата предлагани инструменти отговарят на съвременните нужди за ергономичност, лекота при употреба и качествена изработка. Инструментите Premium са чудесни за хоби работа в непрофесионална работна среда, където от първостепенно значение е удобството при използване. Това разбира се далеч не означава, че продуктите Premium трябва да бъдат разглеждани като артикули втора ръка. Напротив, те са от производителите, които доказват, че хоби инструментите могат да бъдат на задоволително качество срещу приемлива цена, с елегантна визия и естетически издържан дизайн.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Няма градина, която да просъществува без качествена напоителна система. Няма цветя, които да издържат, ако не се поливат. Поддръжката на градинската площ, независимо от нейния размер, е фундаментална част от цялостното качество на продукцията, която ще получим. Според размера и спецификата на твоята градина, ще ти се наложи да се съобразяваш с различни фактори, когато избираш своите системи за напояване и поливане. Дебит - Трябва да изчислиш дебита, който ще ти е нужен за поддръжка на твоята фора. Знаем, че това трудно може да се направи с абсолютна точност, но е хубаво да имаш приблизителна представа. Налягане - Друг важен фактор за поливането и напояването, налягането е незаобиколим елемент. При прекалено ниско налягане ще загубиш време, при прекалено високо има риск да повредиш посевите и растенията си необратимо. Дължина на маркуча - Това е нещо, което много хора пренебрегват (незаслужено). Независимо дали става въпрос за поливане или напояване, маркучът трябва да достига до всички растения без усукване, и да ти предоставя максимален комфорт при работа.

Виж още...
2

Монтаж

Има огромна разлика от това да поливаш няколко саксии цветя у дома, и това да изградим ефективна напоителна система за 50-60 квадратни метра градинска площ с различен тип растения. И в двата случая, обаче, трябва да си внимателен за едно нещо: усукването. Независимо дали поливаш ръчно или работиш с автоматизирана напоителна система, прегледай внимателно маркучите преди да започнеш работа. Маркучите не трябва да се усукват на нито едно място. Усукванията възпрепятстват водния поток и по този начин влияят негативно на цялостния процес. Останалите неща са въпрос на планиране и логистика. Трябва да помислиш как да разположиш и съединиш маркучите така, че водата да достига всяко едно важно място в градината. Помисли какъв ще е най-удобният начин за монтиране на напоителната и поливната система. Планирай разположението така, че да не ти създава проблеми при придвижване впоследствие.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Освен, че маркучите трябва да са чисти, изключително важно е да ги следиш за усуквания, разкъсвания и дупки. На всеки може да се случи да огъне маркуча, докато работи с него или след това. Понякога хората изпускат или подритват предмети, които нараняват повърхността на маркучите или създават малки разкъсвания. Това е проблем, защото всяко едно малко усукване или накъсване пречи на водния поток. Това се отразява на всяко едно растение. Трябва да отбележим, че е много важно преди почистване да спирате водата за да може да източите целият маркуч.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Не бъди мързелив - оглеждай системите за поливане и напояване внимателно за усуквания, прекъсвания и пробойни. 

Спирай водата преди да изчистите маркучите. 

Внимавай да не настъпиш системите, докато ходите из градината и двора.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хоби употреба

+Работа в градината

+Работа в двора

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: