• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Брадва Herly, 37см, с фибърна дръжка, устойчива на агресивни среди

15,60 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Брадва с фибърна дръжка HERLY с дължина 37 см. Брадвата е с ергономична и удобна и ще ти свърши идеална работа при работа с малък или среден дървесен  материал. Дръжката е изработена от фибростъкло, което означава, че при удар вибрациите се поемат от нея, а не се прехвърлят върху ръката ти. Устойчива на влиянието на агресивни среди и влага. Брадвата е неподатлива на гниене.

Виж пълния текст

Материал: Метал, Дръжка от фибростъкло

Тип инструмент: Брадва

Дължина (см): 37

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Устойчив на атмосферни влияния

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Брадва с фибърна дръжка HERLY

 2. Tегло - 500 гр

 3. Дължина на дръжката - 37 см

 4. Брадвата е с ергономична и удобна дръжка изработена от фибростъкло

 5. Дръжката на брадвата поема вибрациите при удар, без да ги прехвърля върху ръката

 6. Висока механична здравина

 7. Устойчива на влиянието на агресивни среди

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Метал, Дръжка от фибростъкло

Тип инструмент

Брадва

Дължина (см)

37

Приложение

Работа в двор и градина, Посичане на маълк до среден дървен материал

Дръжка

Фибростъкло

Покритие

Стандартно

Цвят

Оранжево-черен

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Производител на професионална екипировка и инструментариум за поддръжка на градински пространства, Herly се открояват сред останалите на пазара заради отдадеността си към градинските инструменти. Приоритетът на компанията е да предостави максимално ефективни продукти на своите клиенти, които да улеснят работата им в градината и да им помогнат в борбата за едно по-красиво пространство за живот и релакс.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Преди да се втурнеш да избираш триони, ножици и брадви, си задай въпроса - Какво ще режеш? Лесен въпрос, но напълно резонен. Само видовете градински ножици са поне пет - лозарски, овощарски, за клони, за трева, за храсти. Тоест, когато избираш инструмент за подрязване, внимавай дали твоят избор е най-подходящият за целта. На второ място, обръщай внимание на острието. Независимо дали става въпрос за ножици, триони или брадвички, остротата определя качеството на работата. За финал, подготви работното си място преди да започнеш подрязването. Разчисти всички възможни пречки, които могат да попречат на работата ти. Това включва предмети, в които има риск да се спънеш или да се удариш. Безопасността е на първо място.

Виж още...
2

Монтаж

Както споменахме, няма нищо по-важно от сигурността. Все пак, говорим за процес на рязане, което включва работа с остри и опасни инструменти. Не бъди от хората, които подценяват опасността. Милисекунда невнимание е достатъчна за да се порежеш, като не винаги порязването се изразява само с дребна, повърхностна драскотина. Съветът, който можем да дадем е следният - бъди нащрек, докато работиш с ножици, триони, брадви (и какъвто и е да е остър инструмент). Остави смартфона си настрана (знаем, че е трудно), сложи си работни ръкавици и се концентрирай изцяло в работата. Може да е трудно и досадно, но поне няма да останеш без пръсти.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Начините на поддръжка на режещи инструменти се различават в зависимост от типа работа. Най-честите остатъци по острието са листа, стръкчета трева, дървесина или дребни мръсотии. Почистването в тези случаи е сравнително лесно и не ти трябва нищо повече от мокра кърпа. Ако острието на уреда е по-мръсно от обичайното, тогава можеш да измиеш с вода под налягане. За последно отново ще наблегнем на остротата. Следи състоянието на острието и го наточвай, когато е нужно. При спорадична работа (веднъж-два пъти на седмица) не се налага да го правиш повече от един път годишно.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Внимавай при работа с остри сечива - твоето здраве е винаги на първо място. Небрежността може да е опасна, независимо колко елементарна изглежда работата, с която си се захванал.

Използвай маркуч при почистване - понякога мръсотията, която оставя по сечивата е упорита и кърпата или парцала няма да свършат работа. 

Преценявай работата спрямо здравината на сечивото - не винаги почвата е лесна за обработка. 

Не използвай прекомерна сила при работа с градинското сечиво - така рискуваш да го повредиш.


Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хоби употреба

+Работа в градината

+Работа в двора

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: