• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Градинска лопата Herly, крива, дървена дръжка

14,16 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Крива лопата Herly, с дървена дръжка ф40. 

Виж пълния текст

Материал: Метал, Дървена дръжка

Тип инструмент: Лопата

Предназначение: Градинска работа

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Устойчив на атмосферни влияния

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Лопата крива с дървена дръжа

  2. Диаметър на дръжката: ф40 мм

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Метал, Дървена дръжка

Тип инструмент

Лопата

Предназначение

Градинска работа

Покритие

Стандартно

Цвят

Черен

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Производител на професионална екипировка и инструментариум за поддръжка на градински пространства, Herly се открояват сред останалите на пазара заради отдадеността си към градинските инструменти. Приоритетът на компанията е да предостави максимално ефективни продукти на своите клиенти, които да улеснят работата им в градината и да им помогнат в борбата за едно по-красиво пространство за живот и релакс.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Градинските сечива са много различни видове и предназначението им е всеобхватно. Независимо дали става въпрос за вили, свредла, гребла, кирки или лопати, важно е да знаеш, че уредът ще ти свърши работа. Една от най-важните характеристики, които важат за всяко градинско сечиво, е здравината на производствения материал. Всички сечива, под една или друга форма, служат за обработване на земна почва. Хубаво е остриетата, с които работиш да издържат на високо и продължително натоварване. Никой не харесва процесът, в който отива да работи по градината и двора си само за да спре заради некачествен инструмент, който е деформиран или просто не върши работа. Дръжките са друг фактор, който трябва да бъде взет под внимание. Все пак, ти контролираш сечивата именно чрез захвата си. Заради това - дръжките трябва да бъдат солидни, надеждни и същевременно лесни за употреба.

Виж още...
2

Монтаж

Има много специфики при работата с градински сечива и ако трябва да се спрем на всяко едно, то ще ни трябват няколко десетки страници. Няма да те принуждаваме да четеш десетки страници, не сме толкова жестоки. Едно общо правило, което е фундаментално за работата със всяко едно сечиво, е безопасността. Мотики, лопати, вили и каквото и да е - всички те са опасни инструменти, с които трябва да внимаваш. Градината не е бойно поле, но и там могат да се случат инциденти. Подготвяй се внимателно преди да започнеш работа. Използвай защитни обувки, ръкавици и предпазни средства, които да те защитават от инциденти. Работи внимателно, почивай от време на време, и не разчитай изцяло на грубата сила. Това често може да доведе до злополуки, които могат да бъдат предотвратени с малко прецизност и търпение.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Поддръжката на градинските сечива не е от най-трудните неща на света, но не трябва да бъде пренебрегната. Почиствай внимателно сечивата след всяка употреба. Препоръчително е да използваш маркуч при почистване, защото често по сечивата остават засъхнали остатъци от мръсотия. Понякога се налага да използваш абразивни материали, като телени четки, за премахване на най-упоритите замърсявания. Задължително е след като измиеш сечивото си да го изсушиш добре с кърпа. Никога не ги прибирай мокри, защото те неминуемо ще ръждясат или ще се увредят. Последно, но не по значение, грижи се за остротата на сечивата си. Експлоатацията води до изхабяване и ако не ги подостряш на определен интервал от време (един-два пъти в годината обикновено е достатъчно), сечивата ще изгубят ефективността си.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвай маркуч при почистване - понякога мръсотията, която оставя по сечивата е упорита и кърпата или парцала няма да свършат работа. 

Преценявай работата спрямо здравината на сечивото - не винаги почвата е лесна за обработка. 

Не използвай прекомерна сила при работа с градинското сечиво - така рискуваш да го повредиш.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хоби употреба

+Работа в градината

+Работа в двора

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: