• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Комплект Premium, ключове-лула, 12бр с размери 6-32, хромирани

Арт. №: 31241

62,39 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Има различни типове майстори - както професионалисти, така и хора, които просто обичат да взимат нещата в свои ръце. Този комплект Premium e предназначен и за двата типа! Дванадесет броя ключове тип "лула", с размери от 6мм до 32мм, които ще ви помагат в нужда, каквато и да е тя.  

Виж пълния текст

Материал: Хром - ванадиева стомана

Тип ключ: Комплекти ключове

Размери (мм): от 6 до 32мм

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Устойчив на атмосферни влияния

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за професионална употреба

Изображение на предимство

Продукт за хоби употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Комплект Premium за ключове-лула

  2. Покритие: Хромирано

  3. Ъгъл на работната част: 75 градуса

  4. Материал: Хром – ванадиева стомана

  5. Размер: 6х7, 8х9, 10х11, 12х13, 14х15, 16х17, 18х19, 20х22, 21х23, 24х27, 25х28, 30х32 мм.

  6. Брой в комплект: 12 броя

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Хром - ванадиева стомана

Тип ключ

Комплекти ключове

Размери (мм)

от 6 до 32мм

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Premium е една от разпознаваемите марки на българският пазар. Инструментите с бранд Premium са лесно достъпни, широко популярни заради своята ергономичност и на последно място, но не и по значение - ефективни. Гамата предлагани инструменти отговарят на съвременните нужди за ергономичност, лекота при употреба и качествена изработка. Инструментите Premium са чудесни за хоби работа в непрофесионална работна среда, където от първостепенно значение е удобството при използване. Това разбира се далеч не означава, че продуктите Premium трябва да бъдат разглеждани като артикули втора ръка. Напротив, те са от производителите, които доказват, че хоби инструментите могат да бъдат на задоволително качество срещу приемлива цена, с елегантна визия и естетически издържан дизайн.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Ключовете са едни от инструментите с най - широко приложение. Важно е изборът ти на такъв да е съобразен с естеството на работа и персоналните ти предпочитания. Ключът трябва да пасва възможно най - добре на скобата - така почти изчезва рискът от увреждането й. По - новите модели разпределят налягането върху по - голяма площ от скобата. Всички вложки с времето се износват и не пасват толкова добре, колкото в началото. Трябва да ги сменяш, особено когато ги използваш на много здрави или 12-пунктови скоби. Избери достатъчно дълга дръжка, която да осигурява нужното лостово предаване. Но имай предвид, че ако е твърде дълга, може да се счупи вложката от претоварване.

Виж още...
2

Монтаж

Винаги ползвай правилния размер гаечен ключ за работата, която имаш. Така гарантираш безопасност за себе си и дълъг живот на инструмента. Когато работиш с ключ трябва да се позиционираш така, че да дърпаш, а не да буташ - така ще избегнеш наранявания. Ако все пак се наложи да буташ, ползвай здравата част на дланта си, за да може да избегнеш контузия, ако се изплъзне ключа. Не се опитвай да правиш самоделни приставки, ако ти трябва по - дълга дръжка. Просто намери ключ с такава. Иначе рискуваш безопасността си и повреда. Не удряй своя ключ с чук. Има инструменти, които са със специален дизайн да бъдат удряни, но ако не разполагаш с такъв - вероятно ще повредиш нещо и няма да постигнеш резултат.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

С малко стъпки ще гарантираш максимален живот на своя ключ: Следи за ръжда по инструмента;Почиствай и смазвай често своя ключ;Проверявай от време на време за това дали винтовете на главата са стегнати добре;Дръжката не трябва да е хлабава при употреба

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Дръжката трябва да не е мазна за ефективна и безопасна рабоа

Винаги съхранявай своя ключ сух и в предназначен за целта калъф - го забърсвай го с  кърпа от всички течности и замърсители преди да го прибираш

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Домашни проекти

+Дребни ремонтни дейности

+Работа в двора

+Професионална употреба в строителни обекти

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: