• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Водопроводен ключ Premium, 300мм, за тръби и водни съединения

Арт. №: 31114

22,42 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Водопроводен ключ, известен още като френски, Premium с дължина 300мм, и обхват на захвата от 0 до 35мм. Безспорно, работата с водопроводни съединения едва ли се вписва в представите на някого за забавно прекарано време, но понякога се налага да го правим. И когато се наложи, ключове като този на Premium могат да ни помогнат да свършим работата си по удобен и лесен начин. 

Виж пълния текст

Материал: Хром - ванадиева сплав

Тип ключ: Водопроводен ключ

Размери (мм): Дължина - 300, Обхват на захвата: 0 - 35мм

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Устойчив на атмосферни влияния

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за хоби употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Водопроводен ключ за лесна употреба Premium

  2. Дължина: 300 мм

  3. Обхват на ключа: 0-40 мм

  4. Материал: Хром – ванадиева стоманена сплав

  5. Дръжка: Двукомпонентна ръкохватка

  6. Ключовете Premium са насреща, когато ни се наложи да се разправяме с досадни резбови съединения на водопроводни тръби. Техният производствен материал, висококачествена хром-ванадиева стомана, придава надеждност на инструмента, която служи идеално в неравната борба с тръбите.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Хром - ванадиева сплав

Тип ключ

Водопроводен ключ

Размери (мм)

Дължина - 300, Обхват на захвата: 0 - 35мм

Покритие

Хром

Цвят

Оранжево-черен

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Premium е една от разпознаваемите марки на българският пазар. Инструментите с бранд Premium са лесно достъпни, широко популярни заради своята ергономичност и на последно място, но не и по значение - ефективни. Гамата предлагани инструменти отговарят на съвременните нужди за ергономичност, лекота при употреба и качествена изработка. Инструментите Premium са чудесни за хоби работа в непрофесионална работна среда, където от първостепенно значение е удобството при използване. Това разбира се далеч не означава, че продуктите Premium трябва да бъдат разглеждани като артикули втора ръка. Напротив, те са от производителите, които доказват, че хоби инструментите могат да бъдат на задоволително качество срещу приемлива цена, с елегантна визия и естетически издържан дизайн.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Гаечните ключове са едни от инструментите с най - широко приложение. Важно е изборът ти на такъв да е съобразен с естеството на работа и персоналните ти предпочитания. Ключът трябва да пасва възможно най - добре на скобата - така почти изчезва рискът от увреждането й. По - новите модели разпределят налягането върху по - голяма площ от скобата. Всички вложки с времето се износват и не пасват толкова добре, колкото в началото. Трябва да ги сменяш, особено когато ги използваш на много здрави или 12-пунктови скоби. Избери достатъчно дълга дръжка, която да осигурява нужното лостово предаване. Но имай предвид, че ако е твърде дълга, може да се счупи вложката от претоварване.

Виж още...
2

Монтаж

Винаги ползвай правилния размер гаечен ключ за работата, която имаш. Така гарантираш безопасност за себе си и дълъг живот на инструмента. Когато работиш с гаечен ключ трябва да се позиционираш така, че да дърпаш, а не да буташ - така ще избегнеш наранявания. Ако все пак се наложи да буташ, ползвай здравата част на дланта си, за да може да избегнеш контузия, ако се изплъзне ключа. Не се опитвай да правиш самоделни приставки, ако ти трябва по - дълга дръжка. Просто намери гаечен ключ с такава. Иначе рискуваш безопасността си и повреда. Не удряй гаечния ключ с чук. Има инструменти, които са със специален дизайн да бъдат удряни, но ако не разполагаш с такъв - вероятно ще повредиш нещо и няма да постигнеш резултат.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

С малко стъпки ще гарантираш максимален живот на своя гаечен ключ: Следи за ръжда по инструмента;Почиствай и смазвай често своя гаечен ключ;Проверявай от време на време за това дали винтовете на главата са стегнати добре;Дръжката не трябва да е хлабава при употреба

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Дръжката трябва да не е мазна за ефективна и безопасна рабоа

Винаги съхранявай своя ключ сух и в предназначен за целта калъф - го забърсвай го с  кърпа от всички течности и замърсители преди да го прибираш

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Домашни проекти

+Дребни ремонтни дейности

+Работа в двора

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: