• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Комплект Premium отвертки, 3 броя прави, 3 броя кръстати, хром-ванадиева стомана

Арт. №: 32796

15,02 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Комплект отвертки Premium - за майстора у дома, за всички онези части от дома, които трябва да се стабилизират! Комплектът включва три броя кръстати и три броя прави отвертки, всяка една от които е с двукомпонентна дръжка. Освен това, всеки инструмент е снабден с магнитен връх.Така може да се сигурни, че винтовете и гайките повече няма да вВ бягат, а ще стоят там, където им е мястото - на върха на отвертката, готови да бъдат сложени по местата им веднъж и завинаги!

Виж пълния текст

Материал: Хром - ванадиева сплав

Вид отвертка: Прави и кръстати

Термоустойчива: Не

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Продукт за хоби употреба

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Комплект отвертки PREMIUM 6 бр.

  2. Всички инструменти в сета с с трикомпонентни дръжки

  3. Отвертките са с различни дължини /3 броя прави и 3 броя кръстати/

  4. Всички отвертки са с магнитен връх

  5. Отвертките са изработени от хром-ванадиева стомана, удобни за употреба за хоби употреба

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Хром - ванадиева сплав

Вид отвертка

Прави и кръстати

Термоустойчива

Не

Отличителни характеристики

Двукомпонентни дръжки, Магнитен връх на отвертките

Вид продукт

Комплект отвертки

Покритие

Хром

Цвят

Оранжево-черен

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Premium е една от разпознаваемите марки на българският пазар. Инструментите с бранд Premium са лесно достъпни, широко популярни заради своята ергономичност и на последно място, но не и по значение - ефективни. Гамата предлагани инструменти отговарят на съвременните нужди за ергономичност, лекота при употреба и качествена изработка. Инструментите Premium са чудесни за хоби работа в непрофесионална работна среда, където от първостепенно значение е удобството при използване. Това разбира се далеч не означава, че продуктите Premium трябва да бъдат разглеждани като артикули втора ръка. Напротив, те са от производителите, които доказват, че хоби инструментите могат да бъдат на задоволително качество срещу приемлива цена, с елегантна визия и естетически издържан дизайн.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Отвертките са задължителен инструмент във всеки дом. Размерът на дръжката се определя от резбата. Диаметърът варира от 10-40мм. За малки детайли, например, изберете тънки отвертки с малка дръжка. Правилният размер предотвратява разрушаване на дръжката и слота. Видовете форми на слота са: Плоска глава (прорез) - колкото по - голяма сила е необходима, толкова по - широк слот; Филипс PH (Филипс) - слот под формата на кръст - повече въртящ момент; Филипс PZ (Pozidriv) - слот под формата на двоен кръст - по - добро фиксиране и предотвратяване на изскачане; Шестоъгълник HEX - върхът прилича на шестосен ключ - голяма площ на прилягане; Връх TORX - имитира формата на шестоъгълна звезда - предотвратява износването на слота и на резбата

Виж още...
2

Монтаж

Макар, че е най - разпространеният инструмент, отвертката често се използва грешно. Винаги преди да отвинтиш или завинтиш някой винт се подсигури, че ползваш правилния глава за правилния слот. При неправилен избор на типа отвертка, накрайникът бързо се изтрива и краищата му започват да се рушат, като могат да загубят първоначалната си форма. Това прави работата неудобна и значително увеличава необходимото време за дейността. За да провериш дали си съвпадат, преди работа просто постави главата на отвертката в резбата. Трябва плътно да си пасват - в противен случай много лесно ще се изплъзне от винта и може да се нараниш или да повредиш нещо.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Ето няколко стъпки, които гарантират безпроблемна работа с отвертка: ползвай отвертката само за задачата, за която е предназначена, за да не я повредиш; поддържай главата чиста и остра с цел здрав захват; дръжката трябва да е чиста и непокътната отново за здрав захват; никога не дръж в ръката си това, върху което работиш с отвертката - постави го някъде, за да имаш опора; носи отвертките винаги в кутия за инструменти или на работен колан - но никога в джоба си; никога не използвай отвертка на места, по които тече ток, освен ако не е категорично изключен от захранването или пък отвертката не е изолирана специално за тази цел

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте инструмента добре след работа. 

Оглеждайте инструмента внимателно за ръжда и неизправности. 

Не използвайте абразивни материали при чистене.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Домашни проекти

+Дребни ремонтни дейности

+Работа в двора

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: