• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Бъркалка Decorex, миксер за бормашина, 100 мм х 425 мм

Арт. №: 17282

9,35 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Миксер бъркалка Decorex, с диаметър 100мм, дължина 425мм, разбъркване на лепила, разтвори за зидане, гипсови мазилки, бои и др. Бъркалката е подходяща за миксери, перфоратори и къртачи с шестoстен захват.

Виж пълния текст

Материал: Стомана

Тип бъркалка: За бормашини със шестотен захват

Диаметър (мм): 100

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Устойчив на атмосферни влияния

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Бъркалка DECOREX

  2. Диаметър 100 мм

  3. Дължина 425 мм

  4. Бъркалката се използва за разбъркване на лепила, разтвори за зидане, гипсови мазилки, бои и др

  5. Бъркалката е подходяща за миксери, перфоратори и къртачи с шестoстен захват

  6. Изработена от здрава стоманена конструкция с добре балансирана за гладка и безпроблемна работа

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Стомана

Тип бъркалка

За бормашини със шестотен захват

Диаметър (мм)

100

Дължина (мм)

425

Приложение

Зидане, Гипсови мазилки, Бои

Покритие

Стандартно

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Decorex е българска марка за инструменти, собственост на един от най-големите дистрибутори в България - Валерий СиМ Груп. Марката предлага широк набор от зидарски инструменти, както и машинни, механични и дигитални инструменти. Всички артикули с марката Decorex са произведени в съответствие с валидните европейски стандарти, като се спазват всички изисквания за изработката и опаковането на продуктите.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Бъркане на бетон едва ли присъства в много списъци за приятни занимания. Както и бъркане на каквото и да е. Понякога, обаче, на човек му се налага да забърка малко бетон. За тази цел е необходима нужната техника. Откъде да започнем? Има няколко фактора, за които трябва да следиш когато си избираш бъркалки: Капацитет на уреда - В зависимост от количеството материал, което ще трябва да забъркаш, ще ти е необходима определена мощност. Капацитетът на бъркалките варира от 800 до 8000 вата, като за по-малките количества най-добре е да се ориентираш към по-малко мощност, и обратното; Количество обработваема смес - Оглеждай се внимателно за този показател. Той определя максималното количество материал, което може да бъде смесено наведнъж преди моторът да прегрее; Скорост - Скоростта на мотора е друг важен елемент. Тя ще ти помогне да добиеш представа колко бързо можеш да разбъркаш материалите.

Виж още...
2

Монтаж

Работата с такъв тип техника е далеч от фасулска работа, колкото и праволинейна да изглежда. Бъркалките изискват от теб максимална концентрация, физическа издръжливост и внимание за да боравиш с тях ефективно. Работата започва преди изобщо да включиш бъркалката. На първо място, трябва да подготвиш работното място. Това означава - да го обособиш, изчистиш и осигуриш необходимото пространство за работа. На второ място идва безопасността. Не се прави на Супермен, защото не си. Подсигури си работни ръкавици, предпазни очила, обувки с метални обшивки и всичо необходимо за да се застраховаш за здравето си. Докато работиш, дръж бъркалката близо до работното място. Циментът е материал, който се втвърдява бързо. Колкото по-малка е дистанцията, толкова по-малко време за транспорт и толкова по-малко умора.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Работата с бъркалка е тежка и трудна, но това е фин уред, който изисква грижа и внимание. Преди работа, проверявай дали остриетата на бъркалката не са огънати. По някоя и друга минута в преглед може да ти спести не малко грижи и разходи по поправка. След работа, измий бъркалката от остатъци с вода с по-голямо налягане. Както споменахме, цимента съхне бързо и ще ти е по-трудно да изчистиш бъркалката от него. Обръщай специално внимание на почистването на мотора на уреда. Ако се налага, използвай въздушен компресор за да премахнеш остатъците от цимент и мръсотията, която се натрупва там. Когато чистиш бъркалката, не употребявай препарати, които могат да предизвикат корозия.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте инструмента добре след работа. 

Оглеждайте инструмента внимателно за ръжда и неизправности. 

Не използвайте абразивни материали при чистене.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Домашни проекти

+Професионална употреба в строителни обекти

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: