• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Бъркалка Валерий, 400х100мм, ръчна, за бои, лакове и лепила

Арт. №: 18055

4,76 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Бояджийска бъркалка Валерий, с диаметър 100мм, дължина 400мм, за разбъркване на бои, лакове, лепила, материали с епоксидни смоли

Виж пълния текст

Материал: Метал

Тип бъркалка: За бормашини със шестотен захват

Диаметър (мм): 100

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. За разбъркване на: Бои, лакове, лепила, материaли с епоксидни смоли.

  2. Подходяща за: Бормашини с шестостен

  3. Диаметър: 100 мм.

  4. Дължина: 400 мм.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Метал

Тип бъркалка

За бормашини със шестотен захват

Диаметър (мм)

100

Дължина (мм)

400

Приложение

За разбъркване на бои, лакове, лепила, материали с епоксидни смоли

Покритие

Стандартно

Цвят

Червен

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Валерий е един от най-големите дистрибутори на инструменти в България. Фирмата печели своите клиенти с високият стандарт, който налага откъм качество и отношение към клиента вече десетилетия.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Бъркане на бетон едва ли присъства в много списъци за приятни занимания. Понякога, обаче, на човек му се налага да забърка малко бетон. За тази цел е необходима нужната техника. Откъде да започнем? Има няколко фактора, за които трябва да следиш когато си избираш бъркалки: Капацитет на уреда - В зависимост от количеството материал, което ще трябва да забъркаш, ще ти е необходима определена мощност. Капацитетът на бъркалките варира от 800 до 8000 вата, като за по-малките количества най-добре е да се ориентираш към по-малко мощност, и обратното; Количество обработваема смес - Оглеждай се внимателно за този показател. Той определя максималното количество материал, което може да бъде смесено наведнъж преди моторът да прегрее; Скорост - Скоростта на мотора е друг важен елемент. Тя ще ти помогне да добиеш представа колко бързо можеш да разбъркаш материалите.

Виж още...
2

Монтаж

Работата с такъв тип техника е далеч от фасулска работа, колкото и праволинейна да изглежда. Бъркалките изискват от теб максимална концентрация, физическа издръжливост и внимание за да боравиш с тях ефективно. Работата започва преди изобщо да включиш бъркалката. На първо място, трябва да подготвиш работното място. Това означава - да го обособиш, изчистиш и осигуриш необходимото пространство за работа. На второ място идва безопасността. Не се прави на Супермен, защото не си. Подсигури си работни ръкавици, предпазни очила, обувки с метални обшивки и всичо необходимо за да се застраховаш за здравето си. Докато работиш, дръж бъркалката близо до работното място. Циментът е материал, който се втвърдява бързо. Колкото по-малка е дистанцията, толкова по-малко време за транспорт и толкова по-малко умора.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Работата с бъркалка е тежка и трудна, но това е фин уред, който изисква грижа и внимание. Преди работа, проверявай дали остриетата на бъркалката не са огънати. По някоя и друга минута в преглед може да ти спести не малко грижи и разходи по поправка. След работа, измий бъркалката от остатъци с вода с по-голямо налягане. Както споменахме, цимента съхне бързо и ще ти е по-трудно да изчистиш бъркалката от него. Обръщай специално внимание на почистването на мотора на уреда. Ако се налага, използвай въздушен компресор за да премахнеш остатъците от цимент и мръсотията, която се натрупва там. Когато чистиш бъркалката, не употребявай препарати, които могат да предизвикат корозия.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте инструмента добре след работа. 

Оглеждайте инструмента внимателно за ръжда и неизправности. 

Не използвайте абразивни материали при чистене.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хоби употреба

+Домашни проекти

+Дребни ремонтни дейности

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: