• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Бъркалка Валерий, бормашина за гипс, 100мм х 600мм

Арт. №: 15615

17,46 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Бъркалка за гипс Валерий, с диаметър 100мм и дължина 600мм, предназначена за разбъркване на силно визкозни разтвори саморазливащи се мазилки, гипсови мазилки, материали от епоксидни смоли и др.

Виж пълния текст

Материал: Стомана

Тип бъркалка: За гипс

Диаметър (мм): 100

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Устойчив на атмосферни влияния

Изображение на предимство

Икономия на водата

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Бъркалка за гипс Валерий

  2. За разбъркване на: Силно визкозни разтвори саморазливащи се мазилки, гипсови мазилки, материали от епоксидни смоли и др.

  3. Подходяща за: Бормашини с шестостен.

  4. Диаметър: 100 мм.

  5. Дължина: 600 мм.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Стомана

Тип бъркалка

За гипс

Диаметър (мм)

100

Дължина (мм)

600

Приложение

Силно визкозни разтвори саморазливащи се мазилки, гипсови мазилки, материали от епоксидни смоли и др.

Покритие

Стандартно

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Валерий е един от най-големите дистрибутори на инструменти в България. Фирмата печели своите клиенти с високият стандарт, който налага откъм качество и отношение към клиента вече десетилетия.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Бъркане на бетон едва ли присъства в много списъци за приятни занимания. Понякога, обаче, на човек му се налага да забърка малко бетон. За тази цел е необходима нужната техника. Откъде да започнем? Има няколко фактора, за които трябва да следиш когато си избираш бъркалки: Капацитет на уреда - В зависимост от количеството материал, което ще трябва да забъркаш, ще ти е необходима определена мощност. Капацитетът на бъркалките варира от 800 до 8000 вата, като за по-малките количества най-добре е да се ориентираш към по-малко мощност, и обратното; Количество обработваема смес - Оглеждай се внимателно за този показател. Той определя максималното количество материал, което може да бъде смесено наведнъж преди моторът да прегрее; Скорост - Скоростта на мотора е друг важен елемент. Тя ще ти помогне да добиеш представа колко бързо можеш да разбъркаш материалите.

Виж още...
2

Монтаж

Работата с такъв тип техника е далеч от фасулска работа, колкото и праволинейна да изглежда. Бъркалките изискват от теб максимална концентрация, физическа издръжливост и внимание за да боравиш с тях ефективно. Работата започва преди изобщо да включиш бъркалката. На първо място, трябва да подготвиш работното място. Това означава - да го обособиш, изчистиш и осигуриш необходимото пространство за работа. На второ място идва безопасността. Не се прави на Супермен, защото не си. Подсигури си работни ръкавици, предпазни очила, обувки с метални обшивки и всичо необходимо за да се застраховаш за здравето си. Докато работиш, дръж бъркалката близо до работното място. Циментът е материал, който се втвърдява бързо. Колкото по-малка е дистанцията, толкова по-малко време за транспорт и толкова по-малко умора.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Работата с бъркалка е тежка и трудна, но това е фин уред, който изисква грижа и внимание. Преди работа, проверявай дали остриетата на бъркалката не са огънати. По някоя и друга минута в преглед може да ти спести не малко грижи и разходи по поправка. След работа, измий бъркалката от остатъци с вода с по-голямо налягане. Както споменахме, цимента съхне бързо и ще ти е по-трудно да изчистиш бъркалката от него. Обръщай специално внимание на почистването на мотора на уреда. Ако се налага, използвай въздушен компресор за да премахнеш остатъците от цимент и мръсотията, която се натрупва там. Когато чистиш бъркалката, не употребявай препарати, които могат да предизвикат корозия.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте инструмента добре след работа. 

Оглеждайте инструмента внимателно за ръжда и неизправности. 

Не използвайте абразивни материали при чистене.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Домашни проекти

+Дребни ремонтни дейности

+Работа в двора

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: