• Помощ
  • Профил
  • Количка
    0

Шпакла Decorex, 100мм, остра, неръждаема стомана

Арт. №: 40870

6,65 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Остра шпакла Decorex от неръждаема стомана.

Виж пълния текст

Материал: Неръждаема стомана

Тип шпакла: Неръждаема шпакла

Дължина (мм): 100

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Неръждаема стомана

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

  1. Шпакла Decorex

  2. Неръждаема стомана

  3. Остър завършек на шпаклата

  4. Размер: 100мм

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Неръждаема стомана

Тип шпакла

Неръждаема шпакла

Дължина (мм)

100

Покритие

Хром

Цвят

Хром

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Decorex е българска марка за инструменти, собственост на един от най-големите дистрибутори в България - Валерий СиМ Груп. Марката предлага широк набор от зидарски инструменти, както и машинни, механични и дигитални инструменти. Всички артикули с марката Decorex са произведени в съответствие с валидните европейски стандарти, като се спазват всички изисквания за изработката и опаковането на продуктите.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Шпакловането е от дейностите, които всеки смята, че може да прави натурално. Разбира се, това не е така. Шпакловката е важен елемент за естетическото и технологично качество на стените. Той не заслужава пренебрегване, а внимание и умения. Да избереш правилната шпакла е част от тези умения. Трябва да вземеш предвид няколко фактора: Размер на шпаклата - Това е определящ елемент за постигането на оптимална скорост и качество на шпакловката. Ако си начинаещ в шпакловането, по-малките инструменти ще са по-подходящи за теб. Големите уреди ти позволяват да работиш по-мащабно, но изискват повече опит. ;Материал - Внимавай за производственият материал на инструмента, особено ако ще работиш върху по-големи повърхности. Да, можеш да спестиш пари като закупиш по-евтина шпакла, но какъв е смисълът, когато тя ще деформира по-бързо отколкото можеш да кажеш “евтиното винаги излиза скъпо.” ; Ръкохватка - Не пренебрегвай ръкохватките. Те ти предоставят контрол върху шпаклата. Много е важно да се чувстваш удобно, докато работиш. Можеш да намериш уреди с дървени, гумени и метални ръкохватки.

Виж още...
2

Монтаж

Когато нанасяш шпакловъчен материал, не трябва да загребваш прекалено много върху инструмента. Не обливай цялата шпакла в материал. Загребвай по малко шпакловка, която покрива цялото острие на уреда. Големите майстори го правят с едно движение и отстрани изглежда като най-лесното нещо в света. Ако нямаш опит, не се опитвай да се правиш на голям майстор. Подхождай с търпение. Внимателно нанеси хоризонтална линия шпакловка върху най-горната част на повърхността, която обработваш. За препоръчване, прави го от ляво на дясно. След като приключиш с горната част, започни да шпакловаш вертикално. Важно уточнение е, че когато шпаклата достигне хоризонталната линия в горната част, трябва да образуваш дъга. Крайният резултат е плоска и равномерно шпаклована повърхност.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

За всеобща радост на всички майстори, шпаклата е сравнително лесен за поддръжка инструмент. Почиствай я добре всеки път след работа, и то - възможно най-бързо. Важно е да го правиш, защото веднъж когато материалът засъхне по повърхността на шпакловката ще ти е по-трудно да го отмиеш. Следи инструмента за огъвания и деформации. Те са наглед незначителни дефекти, но могат да повлияят на качеството на шпакловката и оттам - на цялостният завършек на стената.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте инструмента добре след работа. 

Оглеждайте инструмента внимателно за ръжда и неизправности. 

Не използвайте абразивни материали при чистене.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хоби употреба

+Домашни проекти

+Дребни ремонтни дейности

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: