• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0
Назад
-9%
Назад
Вграден смесител Inter Ceramic Elegant за oптимизирано пространство във всяка баня
Технически чертеж на смесител за вграждане Inter Ceramic Elegant с неговите размери.
Следващо
Следващо

Смесител за вграждане Inter Ceramic Elegant, хигиенен душ, със слушалка с 1 функция, с държач, сив цвят

Арт. №: ICF 3314GG

132,29 лв.
146,99 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Смесителят за вграждане Inter Ceramic Elegant е интелигентно и елегантно решение за всяка баня. Независимо дали търсите уреди, които съчетават стил и ефективност, или искате да максимизирате свободното пространство в банята, този вграден смесител е чудесен избор. Сравнен със стандартните батерии, смесителят за вграждане Inter Ceramic Elegant е изделие, което придава изцяло нов облик и функционалност на санитарното помещение.

 

Предоставяйки абсолютна свобода на движение, максимален комфорт и лесен контрол върху дебита и водната температура, Inter Ceramic Elegant е пример за качество. Elegant комбинира функциите на вграден смесител, смесител за биде и хигиенен душ. Уредът се монтира лесно и безпроблемно чрез вграждане в стената. Освен, че оптимизира пространството в банята, универсалният дизайн на смесителя му позволява да се впише във всеки интериорен стил. Абсолютната устойчивост на влага и вода го прави неподатлив на ръжда, независимо колко често и интензивно е в контакт с тях. При евентуална нужда от ремонт, външната част на батерията се демонтира бързо и лесно.

 

Сред отличителните характеристики на смесителят за вграждане Inter Ceramic Elegant са:

 

 • Смесителят, душ слушалката и стенният държач са изработени от висококачествен месинг, гарантиращ тяхната издръжливост и дълготрайност. Шлаухът, който свързва смесителя с душ слушалката е с многократно тествана якост на опън и еластичност.

 

 • Регулирайте водния поток според вашите нужди. Независимо дали се нуждаете от висок и интензивен дебит, или предпочитате да ограничите излишният воден разход. Управлението се осъществява бързо и лесно - само с натискане на спрей-бутона.

 

 • Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е в комплект със смесителя.

 

 • Керамичният механизъм осигурява плавен воден поток и консистентен дебит 

 

 • Inter Ceramic Elegant е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хромирано покритие, което запазва функционалността и подчертава неговата естетика.

 

Накратко, Elegant е достоен представител на продуктовото портфолио на Inter Ceramic. Функционалните и естетическите качества на уреда са прекрасен пример защо този производител е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.

 

Повече за техническите параметри и други характеристики на смесителят за вграждане Inter Ceramic Elegant може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: Месинг

Височина (см): 18.7 см

Дължина (см): 13.5 см

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Висока издръжливост

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Смесител с комфортнa ръкохваткa - Душ слушалката на Inter Ceramic Elegant е проектирана за да предостави оптимално бърз и удобен контрол на водния дебит.

 2. Високо качество на изработка - Смесителят, душ слушалката и стенният държач са изработени от висококачествен месинг, гарантиращ тяхната издръжливост и дълготрайност. Шлаухът, който свързва смесителя с душ слушалката е с многократно тествана якост на опън и еластичност.

 3. Защита срещу корозия и повреда - Inter Ceramic Elegant е предпазен от корозия благодарение на машинно нанесеното хромирано покритие, което запазва функционалността и подчертава неговата естетика.

 4. Воден поток - Регулирайте водния поток според вашите нужди. Независимо дали се нуждаете от висок и интензивен дебит, или предпочитате да ограничите излишният воден разход. Управлението се осъществява бързо и лесно - само с натискане на спрей-бутона.

 5. Керамичен механизъм - Надеждният керамичен картуш осигурява плавен и консистентен воден поток.

 6. Първокласен аератор - Аераторът на тази батерия за вграждане смесва водният и въздушният поток по оптимално прецизен начин.

 7. Специален цвят - Характерният черен цвят на този смесител го отличава от стандартните уреди, превръщайки го в стилен и открояващ се елемент за всяко модерно помещение.

 8. Визия, която впечатлява - В 21-ви век, смесителят за вграждане трябва не само да работи безупречно, но и да изглежда добре. Inter Ceramic Elegant е визуален комплимент за вашата баня. Скритият монтаж придава елегантна и модерна визия на помещението, прикривайки водопроводните връзки почти изцяло.

 9. Лесна инсталация - Не се налага да преобръщате шкафове и кутии за инструменти с главата надолу - всичко необходимо за монтажа е в комплект със смесителя.

 10. Лесна поддръжка - Монтажът на смесителя в стената не усложнява поддръжката или евентуални ремонти - дори напротив. Външният капак на смесителя е проектиран за да бъде демонтиран по възможно най-удобният начин при нужда.

 11. Спокойствие след закупуване - Доверете се на 60-месечната гаранцията на производителя, подсигуряваща вашата инвестиция в този смесител.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

Месинг

Височина (см)

18.7 см

Дължина (см)

13.5 см

Тип чучур

Изтеглящ чучур

Затварящ механизъм

Керамичен механизъм

Вид Ръкохватка

Единична ръкохватка

С чучур

Да

Брой монтажни отвори

1

Монтажен отвор (см)

7 см

Цвят

Сив

Покритие

Хром-никел покритие

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Ако някога сте влизали в София през Ботевградско шосе, няма как да не сте видели открояващият се бизнес комплекс на Inter Ceramic. Освен с един от най-характерните и забележителни шоуруми в България, компанията се отличава и с един от най-богатите продуктови каталози за баня и кухня. С асортимент от над 3000 различни изделия, Inter Ceramic може да предложи както индивидуални артикули за специфични нужди, така и цялостни решения за кухненски и санитарни системи. Разнообразието е ключов фактор, на който Inter Ceramic разчитат. Заради това, в тяхното портфолио може да намерите продукти с уникален дизайн, функционалност, визия и цветови комбинации. Те са приели постоянното развитие като неделима част от работата. Inter Ceramic са от малкото фирми, които обновяват продуктовата си гама ежегодно. Това, което обединява всички артикули на Inter Ceramic е, че са изработени и сертифицирани съгласно регламентите на Европейския Съюз за качествен контрол и употреба. Многообразието и възможността за избор са нищо сами по себе си, ако качеството отстъпва. Както при личните взаимоотношения, така и връзката между бизнес и клиент се основава, преди всичко, на доверие. Заради това, всеки един продукт на Inter Ceramic е гаранционно обслужван.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Може да изглежда излишно да го споменаваме, но няма как да минеш без подготовката за монтаж. На първо място трябва да измериш разстоянието център-център между двата отвора за монтаж на смесителя. Разбира се, тези инструкции не важат за смесителите с вграден монтаж, както и уредите, които се крепят на стенни поставки - при тях размерите не са стандартни и са узначени в инструцкиите за монтаж. За останалите смесители, стандартът е 15см. Лошият опит, обаче, ни е научил, че животът не е перфектен, майсторите често бързат и не всички разстояния са 15 см. Това, разбира се, не трябва да те плаши! Този смесител е в комплект с два ексцентрика за стенен монтаж. Те могат да компенсират до 2см. Тоест, ако разстоянието Ви е между 13 и 17см – ексцентриците компенсират тази разлика и може да си напълно спокоен. Ако, обаче, твоят смесител е монтиран около първите концерти на Лили Иванова и междуцентрието превхърля 17см, то трябва да се обърнеш към професионалист.

Виж още...
2

Монтаж

След като всичко е готово за монтаж, може да пристъпиш към работа. Независимо дали си викнал майстор, приятел, или майстор-приятел, е хубаво сам да се увериш в няколко неща по време на монтажа на твоя смесител. Първо – внимателно прегледай както монтажните елементи, така и останалите елементи на смесителя. Увери се, че по тях няма шупли и са в добро състояние. След това, направи същата надлежна проверка на уплътненията на смесителите. Това е особено важно, защото едно скъсано уплътнение може да доведе до неприятни течове и главоболия. Повярвай, не искаш да добавиш и аспирин към грижите, които съпътстват един ремонт! Трето, избягвай пренавиване при монтаж! На всяка цена! Никога не трябва да се влага излишна сила. Пренавиването може да доведе до счупвания, наранявания на корпуса на смесителя и трайни повреди, които не са гаранционно покрити. За това – стъпка по стъпка, с лекота и финес, за да не се намериш в излишни харчове.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Твоят смесител е инсталиран, крановете работят и като цяло, всичко е супер! Много добре, но това изобщо не означава, че можеш да правиш каквото си искаш с него (освен, ако не обичаш да харчиш пари и време безцелно, разбира се, тогава можеш да пробваш да го пускаш с чук). Голяма грешка е, че някои хора третират ръкохватките на смесителите като внезапно дърпане на ръчна спирачка. Регулирайте водния поток внимателно и без излишна сила – модерните ръкохватки са произведени така, че да реагират отлично дори при леки манипулации. Ако искате да бъдете Хълк, банята и кухнята определено не са подходящите места. Препоръчително е периодично да почиствате смесителя с кърпа от мек плат. В никакъв случай не използвате абразивни препарати, както и такива съдържащи киселини и хлориди – те разяждат образувания от хрома слой. Не последно по важност е да не употребявате железни четки, освен ако не искате смесителят да заприлича на реликва от Втората Световна Война.

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Използвайте леко намокрен мет плат при почистване - бъдете нежни и внимателни, не бързайте за никъде

Не злоупотребявайте със здравината на ръкохватките - дори и най-масивните ръкохватки ще се повредят, ако влагате непремерена сила при всяко пускане и спиране на водата

Избягвайте да използвате абразивни материали при поддръжка (освен ако не гоните авантгарден и олющен външен вид на смесителя)

От време на време сваляйте меката връзка от външната резба и я почиствайте обстойно

Смесителят е надежден, но това не значи безсмъртен - пазете го от удари с тежки предмети

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: