• Помощ
 • Профил
 • Количка
  0

Колона за баня Inter Ceramic Мирал, PVC, 50x120x30см, С плавно затваряне, 8 рафта, Странични рафтове, Стенна

443,08 лв.
497,85 лв.
Наличност
В наличност!
ОПИСАНИЕ:

Inter Ceramic Мирал е колона за баня, която е чудесна част от обзавеждането и допринася със стил и функционалност. Колоните за баня като тази изпълняват ролята на шкаф, но значително по-малката им ширина ги прави идеален избор за места с ограничено свободно пространство. Inter Ceramic Мирал е направена от солиден и издръжлив материал, който е влагоустойчив и водоустойчив. Издръжливостта на колоната ви позволява да я монтирате където и да е в банята, без значение от директния контакт с вода.


Inter Ceramic Мирал е колона, която улеснява съхранението на аксесоари, кърпи, хавлии и предмети. Свободното място е достатъчно голямо за да побере най-важните неща за вашата баня. Същевременно, продуктовият дизайн е достатъчно ергономичен за да улесни максимално употребата, но и достатъчно минималистичен за да се впише визуално във всяка баня. Колоната е елегантна мебел, която прави помещението не само по-функционално, но и по-красиво. Монтажът е оптимизиран и максимално опростен с цел да предостави възможно най-голямо удобство и бързина. По този начин преобразявате цялата си баня бързо и лесно, и то - само с една колона разлика.


Сред отличителните характеристики на колона за баня Inter Ceramic Мирал са:

 • Влагоустойчивост и водоустойчивост - Тази колона за баня е изработена от първокласна масивна PVC пластмаса, която я прави 100% издръжлива на контакт с влага и вода. • Модерен и компактен дизайн - Подходяща за съвременни и ограничени пространства, като осигурява функционалност и естетика
 • Колона с меламиново покритие - Допринася за по-силна издръжливост и устойчивост на влага и износване, осигуряващо дълготрайност на продукта • Не просто мебел за съхранение, а частица стил - Колона за баня Inter Ceramic Мирал е мебел, която притежава повече от чисто практични свойства. Тя е изработена с усет за естетиката, с изчистена и минималистична визия, която допълва интериора на банята по елегантен и естествен начин. • Спокойствие заради продуктовата гаранция - Тази колона за баня е с включена 120-месечна гаранция за PVC материала от производителя, която гарантира неговата надеждност.


Мирал е не просто продукт, а чудесен централен елемент за всяка баня - надежден, комфортен и с високи естетически качества. Функционалните и естетическите качества на колонаа са прекрасен пример защо Inter Ceramic е утвърден бранд в сферата на домашните ремонти толкова време.


Повече за техническите параметри и други характеристики на Inter Ceramic Мирал може да прочетете по-надолу на тази страница.

Виж пълния текст

Материал: PVC

Височина (см): 120

Дължина (см): 30

Какво прави този продукт уникален?

Предимства

Изображение на предимство

Влагоустойчив продукт

Изображение на предимство

Водоустойчив продукт

Изображение на предимство

Ергономичен продукт

Изображение на предимство

Лесен монтаж

Изображение на предимство

Лесно използване

детайлите са важни!

Подробно описание:

Уникални предимства:

 1. Модерен и компактен дизайн - Подходяща за съвременни и ограничени пространства, като осигурява функционалност и естетика

 2. Размери 50x120x30см - Рафтовете на тази колона осигуряват достатъчно място за съхранение на различни аксесоари и принадлежности.

 3. Колона с меламиново покритие - Допринася за по-силна издръжливост и устойчивост на влага и износване, осигуряващо дълготрайност на продукта

 4. Колона с 8 рафта, включително 4 странични рафтове - Предоставят удобство и гъвкавост при съхранение на различни аксесоари и принадлежности.

 5. Стенен монтаж - Лесен и удобен за монтаж на стената, позволяващ оптимално оползотворяване на пространството в банята

 6. Солиден материал за максимална надеждност - Inter Ceramic Мирал е колона за баня, създадена за дълготрайна и надеждна употреба. Вложените производствени материали са от първо качество, без компромис при подбора и изработката.

 7. Влагоустойчивост и водоустойчивост - Тази колона за баня е изработена от първокласна масивна PVC пластмаса, която я прави 100% издръжлива на контакт с влага и вода.

 8. Спокойствие заради продуктовата гаранция - Тази колона за баня е с включена 120-месечна гаранция на PVC материала от производителя, която гарантира неговата надеждност.

 9. Лесно почистване - Тази колона е проектирана за да предостави лесна поддръжка откъм почистване и запазване на външния вид.

 10. Бърз и лесен монтаж - Колоната за баня е придружена от подробни указания на нейната инсталация, които улесняват процеса на монтаж.

Виж още...
description-image

Спецификации:

Виж още...

Материал

PVC

Височина (см)

120

Дължина (см)

30

Ширина (см)

50 см

Монтаж колона

Стенен

С осветление

Не

С огледало

Не

Брой рафтове

8

Soft-close механизъм

Панти със стандартно затваряне

Покритие

Меламиново покритие

Цвят

Бял

Лого на марката

Повече информация за компанията:

Ако някога сте влизали в София през Ботевградско шосе, няма как да не сте видели открояващият се бизнес комплекс на Inter Ceramic. Освен с един от най-характерните и забележителни шоуруми в България, компанията се отличава и с един от най-богатите продуктови каталози за баня и кухня. С асортимент от над 3000 различни изделия, Inter Ceramic може да предложи както индивидуални артикули за специфични нужди, така и цялостни решения за кухненски и санитарни системи. Разнообразието е ключов фактор, на който Inter Ceramic разчитат. Заради това, в тяхното портфолио може да намерите продукти с уникален дизайн, функционалност, визия и цветови комбинации. Те са приели постоянното развитие като неделима част от работата. Inter Ceramic са от малкото фирми, които обновяват продуктовата си гама ежегодно. Това, което обединява всички артикули на Inter Ceramic е, че са изработени и сертифицирани съгласно регламентите на Европейския Съюз за качествен контрол и употреба. Многообразието и възможността за избор са нищо сами по себе си, ако качеството отстъпва. Както при личните взаимоотношения, така и връзката между бизнес и клиент се основава, преди всичко, на доверие. Заради това, всеки един продукт на Inter Ceramic е гаранционно обслужван.

Прочети още... Виж още...
Прочети инструкциите преди употреба!

Как се използва?

1

Подготовка

Как да се подготвим преди да монтираме колона за баня? Всички знаем, че колоните са безценна част от цялостното обзавеждане на дома. Това, което не трябва да забравяте, обаче, е че не разполагате с неограничено пространство. Преценете размерите на вашата колона. Ако горна колона за стенен монтаж - ще има ли място за нея? Ще затрудни ли движението в банята? Ако търсите свободностояща колона - преценете правилно разстоянието между различните елементи на помещението като умивалник, душ зона, Миралблок. Уверете се, че инсталацията няма да попречи на безпроблемната им употреба. Друга абсолютно задължителна част от подготовката е контакта на вашата колона с вода и влага. Въпреки, че много от съвременните колони за бани са от водоустойчиво PVC, немалко производители предлагат масивни мебели от MDF и PDF. При тях е задължително колона и душ зона да са разделени с параван, а вентилацията в банята да е безупречна.

Виж още...
2

Монтаж

След успешната подготовка, идва време да запретнере ръкави. Или пък не. Ако нямате опит с монтажът на колони за баня, съветваме ви да сте обърнете към професионалист. Инсталацията на мебелировка не е шега работа, а гаранционните условия на нито един производител не покриват щети вследствие на неправилен монтаж. Колоните за баня обикновено са сравнително тежки мебели - внимавайте с тяхното пренасяне и позициониране. Това ще запази не само за тяхната цялост, но и целостта на вашата баня. Ако се налага стенен монтаж, убедете се, че разпробиването на монтажните отвори няма да компрометира части на ВиК системата като тръби и фитинги. Не на последно място - пазете себе си. Монтажът на колони в банята често е свързан с електроуреди, използване на пробивни и режещи инструменти. Не подценявайте този процес и винаги носете необходимото защитно облекло като ръкавици, очила или обувки.

Виж още...
3

Експлоатация и поддръжка

Вашата колона е монтирана и банята вече е едно по-добро място, нали? Да, но няма как да се разминете без поддръжка. Дори и скъпата мебелировка се нуждае от редовни грижи. Ако вашата колона е от MDF, запомнете следното: тези колони са създадени за да бъдат водоустойчиви и влагоустойчиви. Но това в никакъв случай не ги прави непромокаеми. Без поддръжка и най - качествената мебел ще загуби добрия си външен вид и функционалност. В банята се натрупва голямо количество влага по всяка повърхност. За това - подсушавайте мебелите след всеки контакт с вода. Почиствайте колоните само с мек плат - избягвайте абразивните материали на всяка цена. Проверете товароносимостта на вашата колона преди да започнете да съхранявате по-тежки обекти. Поддръжката може да е досаден и Миралтонен процес, но всеки път, когато погледнете хубавата, чиста мебел в банята - ще сте доволни

Виж още...
Бъди Смарт, намали излишните харчове!

Съвети и поддръжка

Добри практики при поддръжка на този продукт

Почиствайте рафтовете на вашата колона редовно.Колкото и досадно да е, внимателното почистване ще ви се отплати.

Пазете колоната от натоварвания, на които не може да издържи. Не е добра идея да я използвате като хранилище за всички ненужни предмети.

Не използвайте абразивни материали при почистване. Те ще навредят на покритието и ще нарушат естетическият вид на мебелите.

След продължителен и релаксиращ душ, задължително проверете и при нужда, почистете колоната. Независимо дали е продуктът е от PVC, MDF или PDF - консултирайте се с указанията на производителя и ги следвайте.

Виж още...

Продуктът е подходящ за:

+Хигиенни зони на малки заведения

+Нови и ремонтирани бани

+Хигиенни зони на големи заведения

+Хотели и къщи за гости

+Малки бани

Мнения и рейтинг:

Общ рейтинг на продукта:

( 0.0 / 5 )
Зареди още отзиви

Остави своето мнение за този продукт:

Твоята оценка за продукта: